КПК

Показати повну версію : НОНСЕНС

nika
26.02.2008, 23:43
З цією проблемою я стикнулась літом, у звязку з переїздом ми почали шукати гарне місце для акваріуму у новій оселі. Виявилось що це місто також полюбляє мій кіт. І як з ним можна боротися?
Боюсь що він може пошкодити кришку акваріуму.

Khimik
27.02.2008, 13:48
З цією проблемою я стикнулась літом, у звязку з переїздом ми почали шукати гарне місце для акваріуму у новій оселі. Виявилось що це місто також полюбляє мій кіт. І як з ним можна боротися?
Боюсь що він може пошкодити кришку акваріуму.
1

Приклеїти на кришку двостороннім скотчем кусок пінопласту, в який понапихати зо 3 десятки голок... :D
Жарт. Кришка кришкою, вона мала б витримати. А от акваруім... Кіт же ж коли скаче на неї і відштовхується, то певно трохи надає непотрібного імпульсу. Одним словом, я б не допустив такого.

Охват Марьян
27.02.2008, 17:10
Акваріум досить цікавий, хотілось би ще побачити крупний план акваріуму :)
Нарахунок кришки світильника, кіт не зможе її проламати, тільки трошки поцарапати. Причини цього явища : запах корму, що залишається на/під кришкою; теплота яку виділяє світильник і котик іде грітися. Порада : закладіть кришку акваріума декораціями по всій поверні, хоча б на деякий час.

nika
28.02.2008, 10:57
Приклеїти на кришку двостороннім скотчем кусок пінопласту, в який понапихати зо 3 десятки голок... :D
Жарт. Кришка кришкою, вона мала б витримати. А от акваруім... Кіт же ж коли скаче на неї і відштовхується, то певно трохи надає непотрібного імпульсу. Одним словом, я б не допустив такого.
цього ніхто не хоче допукати, але як пояснити коту що так поводитись не можна?

nika
28.02.2008, 11:00
Акваріум досить цікавий, хотілось би ще побачити крупний план акваріуму :)
Нарахунок кришки світильника, кіт не зможе її проламати, тільки трошки поцарапати. Причини цього явища : запах корму, що залишається на/під кришкою; теплота яку виділяє світильник і котик іде грітися. Порада : закладіть кришку акваріума декораціями по всій поверні, хоча б на деякий час.
Дякую, це дуже гарна думка, мабуть так і зроблю. На разі крупний план акваріуму додати не можу. Не гарно буде, завелась чорна борода, а боротись з нею прийдеться довгенько.

Khimik
28.02.2008, 11:01
цього ніхто не хоче допукати, але як пояснити коту що так поводитись не можна?

Див. вище :D
Ну як пояснити? Мені достатньо тільки поглянути на свого кота, який щось робить не так - і кіт швиденько тікає під диван і намагається більше такого не робити.
Виховувати :p