Показати повну версію : Допоможіть правильно підєднати ЕПРА PHILIPS
Любі Друзі !:D Поможіть хто чим зможе !:D Умене така проблемка - ніяк неможу під'єднати лампи до такого ЕПРА PHILIPS e-Kyoto II 236 TL-D, маю наувазі під'єднати так, щоб вони запалювались !!!*DASH**DASH**DASH*:(
Якщо хтось такий мав, то підскажіть будь-ласка !!!
На любому ЕПРА повинна бути схема підключення. По можливості зробіть фото.
По ній я і підєднюю!!! Та дарма-два катоди запалюються а ще два ну ніяк !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*DASH*
Так може воно розраховано на одну лампу.
1501 ось точна копія схеми
У мене у двох різних ЕПРА по 6 виходів а у Вас 3. В принципі потрібно пробувати методом тику. Покищо пробуйте так: якщо 1 це в, 3 це а, 2 це б і г тоді а необхідно з"єднати з б а в з г
Таж ні - на дві -100% !!!:D
Sasha@ - зєднював їх усі і кидав на корпус і ................голяк !
Оце моя схема може щось придумаєте
А лампа робоча? Колись ремонтував подрузі кришку, купив ЕПРА під"єднав і несвітить. Думав бракований попався. Розібрав енергозберігалку під"єднав і знов нічого. Вже опустились руки. А потім почистив контакти в патронах і все запрацювало. Так і лишив на ЕПРА з енергозберігалки.
Лампи нові і справні,а от що з баластом незнаю !
Можливо спробувати під"єднати хочаб одну лампу, для проби.
1509 Ось це точнісінька копія схеми ! І що найцікавіше, з'єднати потрібно було контакти А з B , C з D !!! Визначив "усім відомим методом" !!!:D Дякую усім хто долучився до теми !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*ONE*
Це реально правильна схема підключення, може комусь стане у нагоді !!!:D1510
Підскажить де можно купити ЕПРА, патрони,для освітлення
Якісні ЕПРА є в Світлофорі, знаходяться в Магнусі що на Городоцькій, ще можна глянути в мережі магазинів Електромайстер знаходяться на Південному, Торпедо та вул. Залізнична.
Це реально правильна схема підключення, може комусь стане у нагоді !!!:D1510
Досить дивна схема - з малюнка видно, що з одного боку катоди тупо закорочені!
Думаю, що це підключення не вірне. Я знаю, що можна запалити лампу навіть і з обірваними катодами, але то не штатний режим запалювання.
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009