Показати повну версію : Вредні гупії
В мому акваріумі (50л) живуть: 5 гупій, 5 барбусів суматранских, 4 золоті рибки і 2 крапчаті сомики. Також в акваріумі є коряга, 2 шкарлупки з кокоса і рослинки 4 види (назв нажаль не памятаю). Гупії чомусь зажди кусають за хвости сомиків, не дають їм спокійно полежати - постійно зачіпають. Може якісь рибки з мого акваріумі не сумісні? Я відкрита на всяку критику щодо вмісту мого банячка. Температура 26.
Наперед дякую за добру поораду.
Барбуси гарно обкусують хвостики вуалехвостам.
В мому акваріумі (50л) живуть: 5 гупій, 5 барбусів суматранских, 4 золоті рибки і 2 крапчаті сомики. Може якісь рибки з мого акваріумі не сумісні?
Невже Вам не замітно, що вони всі несумісні та ще й для 50 л :confused:.
Вони мабуть всі ще маленькі, бо при такому кампоті гупій мали вже би з'їсти, а золоті разом із сомами мали б бути всі пообкушувані .
Ні, мені зовсім не помітно! Поки всі живуть дружно крім того, що я вже написала. Купила те, що порадили продавці. А запитала тут, тому що сама не маю досвіду у цій справі і хотіла почути думку досвідчених людей про що саме я зробила не так!
Купила те, що порадили продавці.
Ну в принципі я так і думав :mad:, їм би тільки побільше втюхати Вам, а там частина риб буде знищена і Ви знову до них прийдете.
Irenka це добре,що вони мирно співіснують але поки*RTFM*.Пояснюю чому(хоча вже колегі радили)Золоті дужі риби й виростають до 15см(це тільки розмір тіла):D,їм подрібен акваріум від 50л на одну:)*DASH*,вони утримуються в іншому температурному режимі(16-22).Тому це перші кандидати на виселення.
Барбуси як хочете залишити то додайте ще хоч 3-4 т.я.чим більше їх зграйка ти меньше вони рухають інших риб(це стосується тільки суматранців та їх морф).Засадіть рослинками але залиште місце для вільного плавання,про сомів та гупі не хвилюйтесь то просто в них така поведінка.Хоча чим годуєте,іноді заморозку бажано давати.:)Це так коротко буде нагода прочитайте про Ваших риб та зробіть висновки про утримання різних риб.Успіху.*DRINK*
Дякую, Вам navy (http://www.aquaforum.lviv.ua/forum/member.php?u=12) піду в неділю на базар, спробую поміняти, хоча я сумніваюся що вони згодяться :(
Ну в принципі я так і думав :mad:, їм би тільки побільше втюхати Вам, а там частина риб буде знищена і Ви знову до них прийдете.
Вони мені спочатку взагалі втиснули сомів перевертнів, але на щастя я відразу провірила їх в інтернеті (шкода що тільки їх) і відразу ж повезла сомів назад. Так продавці ще з мене посміялися, кажучи "вони ж іще маленькі і нікоги поки не зїдять!!:mad:
Охват Марьян
25.08.2009, 22:00
Гупії чомусь зажди кусають за хвости сомиків, не дають їм спокійно полежати - постійно зачіпають.Щось це дуже дивно, може у вас не гуппі ?
Єдиною причиною такого бачу, що в сомиків є наліт на тілі (або чорні крапки на плавцях) тому гуппі так реагують на нього , як на корм.
Це гуппі 100% :)
Сомиків обдивилася і нічого дивного не помітила - виглядають вроді так само як і у перший день. Хоча вони від першого дня почали їх зачіпати.
Швидше усього це проста цікавість
У мене також живуть гуппі ,і вони так само тикають носи в усе , що рухається(особливо равликів):)
Хоча може адміністратор правий
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009