Показати повну версію : Потрібна кришка зі світлом на акваріум
KaMa3eJIbKa
26.08.2009, 11:41
Є аква (70х30 см), потрібна кришка зі світлом, де мені таке можуть зробити, до кого звертатись і скільки це буде коштувати, хоча б приблизно ?
Кришки коштують досить дорого! Я віддаю перевагу саморобним. Пошукайте по нету є багато описів як і з чого її зробити самому. Заодно практика і економія!
KaMa3eJIbKa
26.08.2009, 13:10
Взагалі то, в мене немає часу, бажання, вміння і у мене ліві руки, так що для мене купити або замовити кращий вихід )).
Взагалі то, в мене немає часу, бажання, вміння і у мене ліві руки, так що для мене купити або замовити кращий вихід )).
Бачив десь рекламу у Практікері є готові, правда підвіс для потолків, на 4 лампи по 18 Вт розміром 70*40, от тільки не пам'ятаю чи 60 грн чи 50 грн.
Але напевно крім цього акву потрібно буде накрити склом, щоб захистити лампи.
Взагалі то існують,ще інтернет магазини ось наприклад http://arowana-im.com.ua/ де є можливість вибрати собі світильник.:)На форумі вже давно люд користується та колективно замовляє.:)
Ще варіант-в суботу пройтись по рядах на Краківському,там продають акваріуми на замовлення з кришками,може вони погодяться Вам зробити кришку зі світильником.
KaMa3eJIbKa
27.08.2009, 11:38
Всім дякую
Tarik_Nikita
22.09.2009, 10:31
Бачив десь рекламу у Практікері є готові, правда підвіс для потолків, на 4 лампи по 18 Вт розміром 70*40, от тільки не пам'ятаю чи 60 грн чи 50 грн.
Але напевно крім цього акву потрібно буде накрити склом, щоб захистити лампи.
ого, то яка-то така кришка за 50 грн та ще й 4-ма лампами. Руслан, можеш більш детально щось сказати.
ого, то яка-то така кришка за 50 грн та ще й 4-ма лампами. Руслан, можеш більш детально щось сказати.
То була акція від Практікер: сама кришка із середини була обшита дзеркалами чи щось типу того, а 4 лампи відгороджувались дзеркальними перегородками, колір правда грязнувато білий :eek: мене вбив на повал, а так може бути.
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009