КПК

Показати повну версію : День акваріуміста.

Охват Марьян
18.03.2008, 18:44
Всеукраїнська асоціація акваріумістів, на зборах, прийняла рішення згідно опитування на Всеукраїнському форумі акваріумістів святкувати День Акваріуміста в першу суботу квітня.

Лист голови Всеукраїнської асоціації акваріумістів до форумчан:
Уважаемые форумчане.
Так уж сложилось, что апрель месяц радует нас обилием всевозможных аквариумных событий.
Что же ждет нас в этом году?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
День аквариумиста.
5 апреля. Певая суббота аплеля.

В прошлом году мы попытались основать праздник "День аквариумиста".
В результате многостраничных обсуждений и по результатам опроса широкая аквариумная общественность пришла к решению о праздновании этого празника в первую субботу апреля. Предлагаю в этот день собраться всем, кому не безразлична аквариумистика. В каждом городе наверняка найдется хотябы несколько людей, связанных с нашим замечательным хобби. День аквариумиста - это еще один повод для живого общения, которого нам с вами сегодня так не хватает.

Предлагаю всем, кто желает организовать у себя в населенном пункте небольшой, но душевный праздник, пишите приглашения в этой теме http://www.aquaforum.kiev.ua/forum/forumdisplay.php?f=297

В ней же мы опубликуем мероприятия, которые проведем в г. Киеве и куда я от всей души всех искренне приглашаю.

Есть фильм "Большие гонки".
У нас по аналогии - "Большой конкурс"

25, 26, 27 апреля 2008 г. в г. Киеве пройдет сразу три события.

1. Конкурс Аранжировки аквариумов "Хрустальный аквариум 2008". (пока не точно)
Организатор: Всеукраинская Ассоциация аквариумистов, Студия Изящной Аквариумистики
Владимира Ужика и Ольги Барановской (г. Харьков, Украина)
Генеральный спонсор конкурса компания СУЗИРЬЯ (г. Харьков)
представитель в Украине торговых марок Juwel, Tetra
В ближайшие дни будут опубликованы правила участия и открыта регистрация участников.

2. Второй чемпионат Украины по гуппи (состоится в любом случае)
Организатор: Всеукраинская Ассоциация аквариумистов
Генеральный спонсор компания Барбус (г. Одесса), представитель в Украине торговых марок Sera, EHEIM
В ближайшие дни будут опубликованы правила участия и открыта регистрация участников.

3. Первый конкурс аранжировки террариумов. Возможно изменение формата (например террариумная выставка), но состоится в любом случае.
Организатор: Всеукраинская Ассоциация аквариумистов
Генеральный спонсор компания "Ферпласт-Украина" (г. Житомир), представитель торговой марки Ferplast

Для участия в конкурсах приглашаем всех, кто желает продемонстрировать свое мастерство, получить признание, а также получить новые знания от признанных мастеров.

Конкурсы состоятся по адресу:
г. Киев,
ул Рогнеденская 3, дом "Природа"
Пятница, суббота, воскресенье. 25, 26, 27 апреля 2008 г
Время работы выставки будет сообщено дополнительно.

Не пропустите! АПРЕЛЬ - самый насыщенный аквариумными событиями месяц в году!

Охват Марьян
18.03.2008, 18:51
Цього року день акваріуміста випадає на 5 квітня.
Є пропозиція зібратися, познайомитися, поспілкуватися.

Чекаю Ваших пропозицій та відгуків по даному питанні :)

Noe
18.03.2008, 21:13
Пивний дім "Роберта Домса", зразу коло Краківського. Пропоную позаписувати на флешку все цікаве з власної акваріумної господарки а я візьму ноут і подивимося за гальбою пива!
Або, якщо є приміщення з білою стіною, то можу взяти ще і мультимедійний проектор, щоб не втикати в маленький екран ноута а бачити все у "великому форматі"

aides
18.03.2008, 21:48
Екран маю власний. Можна зрештою і на факультеті домовитися.

Охват Марьян
18.03.2008, 22:30
Є така пропозиція на Українському форумі акваріумістів:
Місце зустрічі.
Пропоную пивний підвальчик біля краківського базару.
Екскурсію по заводу з дегустуванням пива пропустимо.
5 квітня -- субота, тому можна всім зустрітися о 13:00-14:00 на базарі і у підвал. Головне, щоб не надто пізно, бо там купа люду наб'ється.

GrinjA
18.03.2008, 22:36
Цього року день акваріуміста випадає на 5 квітня.
Є пропозиція зібратися, познайомитися, поспілкуватися.

Чекаю Ваших пропозицій та відгуків по даному питанні :)
А з Франківська гостей приймете відсв"яткувати...

Tarik_Nikita
19.03.2008, 09:48
Звичайно, з радістю приймемо :)

Noe
19.03.2008, 10:12
Марьян, ще маю пропозицію до тебе, як самого грубого тут начальника:)Можна розіслати всім зареєстрованим тут на форумі учасникам запрошення відсвяткувати разом. А якщо маєш хороші відносини з тим же Русланом, в якого магазинчик на Краківському, то можна повісити на вітрину магазина невелике оголошення про день акваріуміста а заодно і інтернет адресу Львівського форуму акваріумістів.

Охват Марьян
19.03.2008, 17:53
Марьян, ще маю пропозицію до тебе, як самого грубого тут начальника:)Можна розіслати всім зареєстрованим тут на форумі учасникам запрошення відсвяткувати разом. А якщо маєш хороші відносини з тим же Русланом, в якого магазинчик на Краківському, то можна повісити на вітрину магазина невелике оголошення про день акваріуміста а заодно і інтернет адресу Львівського форуму акваріумістів.
Запрошення розішлемо, тільки спочатку потрібно оприділити місце і час зборів, якщо більше не буде пропозицій то зупинимось на такому варіанті:
збір на 13.00 біля акваріумістів-приватників на ринку "Краківський", див. фото.
http://www.aquaforum.lviv.ua/forum/photoplog/images/1/medium/1_P9040005.JPG

http://www.aquaforum.lviv.ua/forum/photoplog/images/1/medium/1_P9040004.JPG
Схема проїзду на ринок тут (http://www.aquaforum.lviv.ua/forum/attachment.php?attachmentid=49&d=1200999115).

Нарахунок оголошення у магазині, його потрібно оформити і розпечатати (я такої можливості немаю), а вліпити його на вітрину можу навіть у декілька магазинів :).

Нарахунок розміщення адреси форуму відкрию окрему тему (http://www.aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?t=183).

Nemo
19.03.2008, 23:11
Шкода, але мене не буде в місті з 1 по 20 квітня.:(

aides
20.03.2008, 07:48
Не бачу змісту робити свято для натовпу. Буде, як на весіллі, де ти колишній приятель молодої і нікого не знаєш.
Супер буде, якщо всі форумчани прийдуть.

GrinjA
20.03.2008, 11:05
Не бачу змісту робити свято для натовпу. Буде, як на весіллі, де ти колишній приятель молодої і нікого не знаєш.

підтримую...

Охват Марьян
20.03.2008, 21:34
Наприклад, я особисто знайомий з 10% з рештою 90% незнайомий. Навіть якщо прийде 20-30 чол. - це вже натовп :eek:. Мені особисто, як учаснику, було б цікаво побачити на святі багатьох Львівських профі і розводчиків, яких я шаную і поважаю але нажаль, з певних причин, вони не присутні на цьому форумі.

aides
21.03.2008, 06:23
Який зміст такого збіговиська?
Коли збиралася форумна спільнота, то обговорювала частину проблем, що пов'язані з форумом. Не думаю, що контакти з профі потрібні для люлителя початківця. Якщо робили б якесь серйозне міроприємство (виставку для прикладу), тоді ширша аудиторія просто необхідна.

Nemo
21.03.2008, 08:26
Коли збиралася форумна спільнота, то обговорювала частину проблем, що пов'язані з форумом.
А які у форуму можуть бути проблеми?

Здається форум створили для того щоб початківці змогли почати спілкуватися/консультуватися з профі, бо в магазинах отримати кваліфіковану консультацію це рідкість.
Це не є форум для закритої аудиторії профі які хвастаються своїми навиками. Доки ми будемо думати тільки за себе, то розвинути акваріумістику у регіоні ніколи не зможемо.

Yura
21.03.2008, 09:26
Нашо таке свято де будут всі сваритися про форум, мені б цікаво було поговорити про акваріуми і просто зустрітися.

Noe
21.03.2008, 21:04
Привіт всім!
Хочу трошки уточнити: то день АКВАРІУМІСТА а не зустріч учасників форуму, тому мені особисто цікаво познайомитися зі всіма акваріумістами - і "продвінутих з нетом" і просто захоплених своєю справою.
Думаю, багато народу не буде: одні не будуть вважати за потрібне прийти (встидаються), інші не прийдуть бо будуть себе вважати занадто розумними для цього, треті (як той RVV) взагалі цурається свого. Так що давайте всетаки розгорнемо широку "кампанію" про День акваріуміста;)

MSNc
24.03.2008, 21:29
Як на мене, то немає сенсу ділити профі/початківець. Ми всі герої - бо здобули цінний досвід або з нету або зі своїх помилок :). День акваріуміста - це перш за все свято для ВСІХ для кого акваріум це не динамічна картина в кутку кімнати, для тих хто хоче зрозуміти як той механізм працює. Тому всі бажаючі, які хочуть прийти обмінятися думками, щось спитати або щось розказати, мали би бути на цій зустрічі :). І ролі не грає чи це гуру чи початківець і скільки людей буде. Чим більше тим краще.

GrinjA
24.03.2008, 21:48
І все таки я підтримую Мар"ана та aides...Треба дивитись з практичної точки зору про ОРГАНІЗАЦІЮ Дня Акваріуміста.Але якщо в когось є досвід організації таких міроприємств тоді моя думка може і зміниться)))

aides
25.03.2008, 07:37
Зібрати 30 людей не важко. А далі що? На пиво? а куди ми розмітимо стільки народу. У пивному підвалі в суботу народу багато. А якщо буде футбол, то краще туди не потикатися. Краще давайте створимо і обговоримо програму зустрічі. Тоді всім стане зрозуміло, що можна від зустрічі чекати.

Noe
25.03.2008, 10:51
Честь! В пивному домі Робетра Домса (пивний підвал як тут його називають:) ) купа місця! Там точно можна футбол грати! Не думаю що в обідню пору в суботу там будуть проблеми з місцем. В цю суботу спеціально піду подивлюся. Якщо буде "аншлаг" то можливо вони приймають резервацію. На пиво ми туда ходили в пятницю вечером - самий пивний день на тижні. Місця було купа!
Пропоную в програму включити показ робіт. Ще раз повторюся, можу принести ноут і проектор, якість зображення гарантовано висока. Єдине питання то з місцем, хто може організувати?
Программа як на мене може бути така: зібралися, подивилися роботи з коментарями автора (не обовязково щоб то була ціла презентація), подивитися цікаві фотки риб і рослин в кого які є, обмінятися рослинами чи рибами, обговорити конкурс акваріумного дизайну (тут були охочі прийняти участь). Пропоную обмежитися пивом і щось до пива.
Якщо aides може організувати аудиторію десь на фізичному факультеті, то берем пиво фісташки і т.д. з собою з розрахунку щоб самому хватило і міг пригостити друга. Думаю люди культурні, збитків не наробимо.

aides
25.03.2008, 17:28
Якщо у нас не буде якихось міроприємств на цей день, то можна вибити аудиторію.
Я виясню в деканаті завтра-післязавтра.
тільки пиво-фісташки в аудиторії -- недопустимо.
Столову нам не відкриють, бо вона не підпорядковується деканату.
Давайте я узгоджу з деканатом, а потім вже і програму відлагодимо.

Kovik
28.03.2008, 23:52
В цю суботе можна й не провіряти (я про пивний підвал) тому, що 29 березня о 14:00 Футбол: Карпати-Зоря

RVV
04.04.2008, 13:06
треті (як той RVV) взагалі цурається свого

Скажіть а чого че я цураюся і як то проявляється ? Те що не реєструвався на цьому форумі ? Так просто не бачив потреби це зробити - я не належу до людей що йдудь за закликом "вперед чмо японське"

Участі у обговоренні святкування дня акваріуміста не приймав бо на 5-6 число до мене приїзжають друзі з Киева і це для мене більш важливо - а просто ляпати язиком и писати кіламетри текстів не вважаю за потрібне.

А взагалі перед тим як робити якісь висновки і писати досить їдливі фрази варто спочатку познайомитися.

Tarik_Nikita
04.04.2008, 14:11
Ладно, друже, рахуй проїхали, ти ще молодий, живеш ,напевно, з батьками, багато в цьому житті не розумієш, доля тебе ще не кидала по сторонах. Прийде час і ти сам знайдеш відповіді на ці запитання.

aides
04.04.2008, 20:41
Ти помиляєшся Тарасе.
На котру годину завтра збираємся?

Yorik ateist
05.04.2008, 01:30
нажаль не зможу завітать до вас сьогодні на свято.. заннадто пізно дізнався про те що ви збираєтесь святкувати разом.. цікаво булоб з усіма вами познайомитись.. поспілкуватись.
нажаль приїхати не зможу..
але я всіх вітаю з Днем Акваріуміста..

RVV
05.04.2008, 08:20
Ладно, друже, рахуй проїхали, ти ще молодий, живеш ,напевно, з батьками, багато в цьому житті не розумієш, доля тебе ще не кидала по сторонах. Прийде час і ти сам знайдеш відповіді на ці запитання.

Блін так я не сміявся вже давно :) lol

Це ти нічого не розумієш у тому житті через те що накладаєш на те що бачиш стандартні шаблони суспільства - коли ти побачиш життя з інших сторін, тобто життя тебе трошки потовче - тоді зможеш дивитись на світ не тільки з "академічної" точки зору.

Охват Марьян
05.04.2008, 08:51
Збираємось на 13.00 біля приватників-акваріумістів. Людей прийде небагато на базар, бо дощова погода тому гадаю що знайдемся.
Тел. +380972675574

Тарас і Віталій - ну шо Ви як діти :).

RVV
05.04.2008, 10:14
Тарас і Віталій - ну шо Ви як діти :).

всі чоловіки - діти, просто з віком дорожчають забавки ;)

aides
05.04.2008, 19:50
День аквариста у Львові.
В кадрі: aides, Noe, navy, RVV, Охват Марьян.
Поза кадром MSNc.
http://www.aquaforum.lviv.ua/forum/photoplog/images/93/1_1_aquaryst_day.jpg

navy
05.04.2008, 20:15
Дякую.Виникає питання де всі решта(не маю на увазі тих хто попередив про відсутність).Шановні ви в боргу перед громадою.

тернеция
06.04.2008, 14:27
А где же MSNc??? Хлопцы, фото в студию, плиз!!! )))

aides
06.04.2008, 17:11
Сергій відійшов на 30 хв і не зміг повернутися. Можна глянутив галереї на фото попередньої зустрічі.

Tarik_Nikita
07.04.2008, 10:28
Блін так я не сміявся вже давно :) lol

:D lol в п"ятницю в графі д/н було 1992, і не кажи що це не правда.

Це ти нічого не розумієш у тому житті через те що накладаєш на те що бачиш стандартні шаблони суспільства - коли ти побачиш життя з інших сторін, тобто життя тебе трошки потовче - тоді зможеш дивитись на світ не тільки з "академічної" точки зору.

А на рахунок цього, прошу не робити таких категоричних висновків. (суперечиш сам собі, див. допис 23 абз.3):p

Охват Марьян
13.04.2008, 17:25
А це загальна фотографія учасників Дня Акваріуміста -2008р. у м. Київ

http://www.aquaforum.lviv.ua/forum/photoplog/images/1/1_IMG_20080405_0150.JPG