Показати повну версію : Підготовка матеріалу для конкурса
Фото мого акваріума ( листопад 2007) - місяць після запуску.Зараз акваріум виглядає зовсім інакше - багато яких рослин вже нема в ньому... Добавилось трохи декоративних елементів(коряки,каміння) - готується до конкурсу
Охват Марьян
23.03.2008, 19:09
Ну...що тут скажеш красота :)
Надіюсь після конкурсу Ви опишете акваріум, устаткування і нові фото :)
Класний аквас ,але я не зрозумів про конкурс?
Класний аквас ,але я не зрозумів про конкурс?
Акваріум на фото схожий на голандський,а зараз там акваскейп.Фото акваріума який я буду подавати на конкурс IAPLC 2008 не можу оприлюднювати - за правилами.Після конкурсу обов"язково викладу фото.(десь червень місяць, не скорше)
Бажаю успіху!Я радий за Вас ,як придставника Галичини.Як не тяжко поясніть ,що таке IAPLC 2008?
Бажаю успіху!Я радий за Вас ,як придставника Галичини.Як не тяжко поясніть ,що таке IAPLC 2008?
Дякую.Про цей конкурс більше можна дізнатись з нета. Ось ссилочка, на непоганий польський сайт, де є роботи за попередні роки http://www.akwarium.org/ Приєднуйтесь)))))
Tarik_Nikita
25.03.2008, 12:58
Фото мого акваріума ( листопад 2007) - місяць після запуску.Зараз акваріум виглядає зовсім інакше - багато яких рослин вже нема в ньому... Добавилось трохи декоративних елементів(коряки,каміння) - готується до конкурсу
Аквас Ваш просто супер, справжній акваріумний сад:). На другому фото по центрі криптокоріна - як вона називається, не підскажете? В мене є така сама.
І ще, як у Вас веде себе амбулія і німфея? Кажуть дуже прихотливі рослини, але ,тьфу-тьфу, в мене ніби нормально:)
Аквас Ваш просто супер, справжній акваріумний сад:). На другому фото по центрі криптокоріна - як вона називається, не підскажете? В мене є така сама.
І ще, як у Вас веде себе амбулія і німфея? Кажуть дуже прихотливі рослини, але ,тьфу-тьфу, в мене ніби нормально:)
Дякую за оцінку Тарік.На фото-криптокорина жовта(lutea) німфея хоче поживного грунту(яскраве світло не дасть підводним листкам підніматись вгору),А лімнофіла індійська любить окремо від усіх рослин рости(з власних спостережень)
Дякую.Про цей конкурс більше можна дізнатись з нета. Ось ссилочка, на непоганий польський сайт, де є роботи за попередні роки http://www.akwarium.org/ Приєднуйтесь)))))
Якщо не секрет, де буде проходити конкурс і чи є на сайті http://www.akwarium.org/ Ваші роботи ?
Якщо не секрет, де буде проходити конкурс і чи є на сайті http://www.akwarium.org/ Ваші роботи ?
nemo,конкурс проходить в Ніігата,Японія-організатор АДА.На цьому сайті моїх робіт нажаль нема - я перший раз буду приймати участь цього року-просто пізно взнав про нього(((
Виставив маленку фото своеї роботи - на день акваріуміста незможу приїхати - моя зміна на роботі(((.Строго не судіть...
Таке враження, що світла мало. Або фото зроблене одразу після ввімкнення світла. Чоний фон для композиції не підходить. Краще брати світлі тони, З градієнтною заливкою і підсвіткою.
Таке враження, що світла мало. Або фото зроблене одразу після ввімкнення світла. Чоний фон для композиції не підходить. Краще брати світлі тони, З градієнтною заливкою і підсвіткою.
Дякую за критику - я просив не судити строго))))а тут перше повідомлення ,ще й БЕЗ ОБГРУНТУВАННЯ (чому не чорний? , чому мало світла?)
Чесно говорячи тут і порадити практично нема що - усе по свому (по задумці виконавця) підібрано гармонійно.
Єдине що я б ще зробив, для прикладу якоюсь рослинкою середнього зросту прикрив фільтр(чи що там таке з правого боку), щоб не відволікав від загальної картини.
Так тримати!
Охват Марьян
04.04.2008, 12:40
Акваріум супер!!!
Розумію, що фото до конкурсу неможна публікувати, а от після конкурсу буде велике фото і ми знайдемо до чого причипитися :) :D ....може.
Постараюся пояснити.
1.Це має бути конкурсна банка, тому її треба відповідно подати.
Погляньте фотки конкурсних банок, чи багато там чорних фонів? Зрештою можна фотошоп поюзати і прикинути, який фон краще.
2. Вигляд у довгостеблової трави трохи потягнутий. Надто натягнуто вона вся дивиться вгору. Це може бути результатом слабого освітлення, або фото зроблене одразу після увімкнення світла.
Справа щось взагалі вистає із композиції.
Резюмуючи. Як декоративна банка для хати -- супер. А для подачі в конкурс можна (треба) дещо поправляти.
Дизайн обговорювати не буду. Це особиста справа художника.
Постараюся пояснити.
1.Це має бути конкурсна банка, тому її треба відповідно подати.
Погляньте фотки конкурсних банок, чи багато там чорних фонів? Зрештою можна фотошоп поюзати і прикинути, який фон краще.
2. Вигляд у довгостеблової трави трохи потягнутий. Надто натягнуто вона вся дивиться вгору. Це може бути результатом слабого освітлення, або фото зроблене одразу після увімкнення світла.
Справа щось взагалі вистає із композиції.
Резюмуючи. Як декоративна банка для хати -- супер. А для подачі в конкурс можна (треба) дещо поправляти.
Дизайн обговорювати не буду. Це особиста справа художника.
аідес якраз і фото конкурсних банок я поглядів багатенько:)
І з чорним фоном конкурсних робіт немало,і перші місця вигравали не раз(приклад IAPLC 2004 р, 2006 р):Dа якщо ви дивились книжки Т.Амано"Nature Aquarium World" то замітили б що його роботи там усі з чорним фоном. Фотошоп я "юзаю" кожен день - і знаю з яким фоном моєму акваріуму буде краще,просто шви акваріума-чорний силікон:( і не дивлячись на те, що композиція "отрів" світлий фон скоріш за все не підійде(( - і взагалі, тема називається "підготовка матеріалу для конкурса" а не конкурсна робота, такщо не переживайте)))Марьян правильно написав,що після конкурса буде велике фото - там і посправжньому покритикуємо:D Дякую
На мрю думку чорний фон нормально дивиться у сильно захаращених травою банках. А от на відкритих композиціях типу острів, або поляна з камінцями (IWAGUMI) краще ставити світлі фони з підсвіткою. або градієнтною заливкою.
Тоді акваріум видається більшим, а це оцінюється на конкурсі. А задні шви чорного силікону сильно видно на фото? Якщо так, то чорний силікон --- промах.
На мрю думку чорний фон нормально дивиться у сильно захаращених травою банках. А от на відкритих композиціях типу острів, або поляна з камінцями (IWAGUMI) краще ставити світлі фони з підсвіткою. або градієнтною заливкою.
Тоді акваріум видається більшим, а це оцінюється на конкурсі. А задні шви чорного силікону сильно видно на фото? Якщо так, то чорний силікон --- промах.
так,ви праві,чорний фон підходить більше для композицій берег и т.п. а шви це дійсно промах((( - на наступний раз буде прозорий)))
dmitrij_1984
01.05.2008, 21:20
З повагою до вашої роботи я хочу сказати що це одина з найкрасивіших робіт Львова!
Ne znau iak Lvova,ale Ivano-Frankivska-tochno.(tse prosto jart),a na Aides ne obrajaites,v borotbi narodjyetsia istuna,tse normalna robocha obstanovka.Byde bilsha fotka -todi otsinu sam,a iak pidgotovchui material dosut nepogano.:)
А чого на мене ображатися?
Я для прикладу у Львові бачив два голандці, які втглядають за дизайном не гірше. А ці люди просто траву вирощують.
З повагою до вашої роботи я хочу сказати що це одина з найкрасивіших робіт Львова!
дуже дякую за оцінку dmitrij ,але повинен трішки уточнити - я сам з Івано-Франківська))) і робота моя не у Львові , можливо колись переїду))
ще один з етапів підготовки...це якщо комусь цікаво як проходять метаморфози за кілька тижнів))) Аідес Вам слово))):D
Стало краще.
трошки підрівняний передній план, забрана зелень з лівого флангу (радий, що вона і вам здалася недоречною)
Роталу теж би варто постригти і зробити плавніший перехід від переднього плану до ротали, або навпаки контрасніший (але тоді ротала мала б бути густіша).
Я б спробував з фонами ще побавитися. Може зробити градієнтну заливку синій(з боків, щоб силікону не було видно)-блакитний (для того, щоб трава не контрастувала надто сильно на фоні).
"Вже вечоріло...":)Фрагмент з мого акваріума.Підскажіть чи є на форумі тема де учасники виставляють фото цікавих(веселих) моментів з життя їхнього акваріума? Якщо нема - пропоную зробити - буде "цікаво":D!!!
Охват Марьян
09.05.2008, 21:34
Дуже гарний акваріум, бажаю успіху на конкурсі !!!
Підскажіть чи є на форумі тема
Є така тема (http://www.aquaforum.lviv.ua/forum/photoplog/index.php?c=4) у галереї, але можна створити таку і на форумі.
Впевнений буде користуватись популярністю.Я туди перший свої фотографії поставлю)))
Впевнений буде користуватись популярністю.Я туди перший свої фотографії поставлю)))
Кожен учасник форму може створити тему у відповідному розділі :)
GrinjA а можна буде якось побачити вашу роботу в Івано-Франківську, можливо після конкурсу, щоб не наврочити :)
Ми зі Львова тоже підтянемося;)
З радістю хотів би з Вами усіма познайомитись!!Мої двері для однодумців відкриті завжди.Такщо чекаю.Пишіть в аську чи п.п.Фотосесію вже нарешті зробив - тепер залишилось відправити анкету з фотографією..
Охват Марьян
01.08.2008, 00:43
Всі тихо чекають на результат конкурсу, а його все не присилають :)
щось на японців не схоже - вони ж такі правильні у всьому,казали що в кінці липня а тут вже перше серпня в них закінчується а результатів все нема.....((
Результати будуть десь опубліковані, чи приходять учаснику на е-мейл ?
Фото мого Акваріума після результатів конкурсу
Tarik_Nikita
04.08.2008, 10:30
Гріша, наскільки я зрозумів, по тому, що ти виклав фотку, результати конкурсу вже є.*DRINK**DRINK**DRINK*. Давай розказуй, неважно, що там, для нас Ти все-рівно, НАЙКРАЩИЙ-THE best of the best*ONE**ONE**ONE*
38 Светличный
57 Ужик
121 Белавчева
151 Гребенюк
324 Пивоварчик
535Полищук
609Пиварчук
655Гречаный
679Гречановский
767Черный
813Ушкало
901Предриховска
1030Прусов
я 535
Охват Марьян
04.08.2008, 10:41
Прийми мої найщиріщі вітання!!! *DRINK**DRINK**DRINK*
535 --це досить хороше місце у конкурсі, якщо вважати що ти там перший раз :), з 1170 учасників.
6 місце--по Україні, це взагалі супер !!!
*ONE* місце --по західній Україні *DRINK*
До GrinjA
Честь! А японці якісь коментарі тобі відносно твого скейпу давали? Ну там, як оцінювали, чому не добрав якихось там балів?
Мої вітання *DRINK*
Я так розумію то травневе фото, яким акваріум є сьогодні ?
До GrinjA
Честь! А японці якісь коментарі тобі відносно твого скейпу давали? Ну там, як оцінювали, чому не добрав якихось там балів?
Чекаю на листа з Японії. Потім все напишу що там думають про мене:D
Ага, ясно. Тільки не ясно коли то ми будемо обмивати 535-те місце на світовому конкурсі?;) Нема на то ради - мусиш приймати гостей з пивом!;)
Мої вітання *DRINK*
Я так розумію то травневе фото, яким акваріум є сьогодні ?
Так фото травневе . Фото акваріума на даний час нижче
Фото роблене під іншими лампами та іншим фотоапаратом
фото акваріума на даний момент - переоформив повністю
Олександр Я.
16.02.2009, 13:41
Я б дав йому назву "ЗАЧАРОВАНИЙ ЛІС" *THUMBS UP*
мав щастя вчора бачити цю красу на власні очі *THUMBS UP*
Ну тут немає просто слів :eek:*ONE**THUMBS UP*
Охват Марьян
16.02.2009, 22:54
Такий варіант оформлення мені дуже сподобався *THUMBS UP*
Бомба!!!*THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP*
biabuchja
17.02.2009, 12:58
мав щастя вчора бачити цю красу на власні очі *THUMBS UP*
Везе ж людям:D
Везе і то жостко. Красота
майже готовий до конкурсу
Класно. Світлий фон додав композиції глибини. Акваріум виглядає значно більшим, у порівнянні з попереднім фото. Якби не кардинали, то справжній розмір тяжко вгадати.
Охват Марьян
12.05.2009, 22:39
Чогось тут нехватає на даному фото *DONT_KNOW*
Зрозумів, тут не хватає наклейки в кутику ADA
:)
Щасти тобі теска, надіємся і тримаєм кулаки за тебе !!!!!*ONE**ONE*
Ти найкращий!!!!
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009