Показати повну версію : Хворі лабео
Привіт усім! По-перше дуже дякую за запрошення на день акваріуміста! А проблема мені не дає покійно дивитися на своїх улюбленців. Вчора десь ввечором побачила на тілі лабео сірі плями. Допоможіть в чому причина. І що це за хвороба. Вчора зробила підміну води 15%. Сьогодні добавила температуру до 28 градусів, а далі не знаю що робити. Поводяться вони активно, плавають їдять, а що це за біда. Допоможіть!!!
Охват Марьян
25.03.2008, 22:21
Проведіть діагностику тут (http://aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?t=7) і попробуйте визначити хворобу. Якщо це тільки на лабео то вони скоріш за все побилися між собою. Добре булоб фото.
Дякую. Мабуть - це Алкалоз. Роблю підміну води 10 %. Поживемо побачимо. Фото немає змоги на даний момент помістити. Дуже дякую.
Підкажіть будь ласка що робити з Лабео... Вона втратила активність і полюбляє тихі місця, переважно в вертикальному положенні і у неї хвостовий плавник майже втратив колір. Вибачте якшо незрозуміло висловився.
Як довго це триває,вік та зовнішний вигляд (КРІМ ХВОСТА) не змінився?
Поведінка - біля тижня, а хвіст 1, максимум 2 дні. Зовнішній вигляд змінився лише хвоста. Віку точного незнаю, думаю декілька місяців (рибка 4 см)
Таке з лабео трапляється,вони полюбляють схованки -можливо тому ,що інших схованок немає тому риба вибрала це місце.Головне,щоб харчувався та зовнішній вигляд(на рахунок хвороб) не змінівся,ще регулярна підміна води.
тернеция
16.05.2008, 12:15
Ванко, в Вашем профиле указаны только 4 скалярии, которые живут в 55 л. Где и в каких условиях лабео, сколько их? Заполните профиль как следуе, плиз, тогда можно будет Вам помочь.
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009