Показати повну версію : Пропозиції до адміністрації
biabuchja
10.12.2011, 23:03
Народ цього року ми втратили одного акваріуміста, завчасно покинула цей світ талановита людина, і посто хороший друг. Більшість форумчан знали його особисто, якось прикро читати його дописи з підписом "люблю поспілкуватись". Пропоную довічно встановити за ним його нік, якщо можливо виставити його фотографію на аватар, з чорною ленточкою, підписом дати народження та смерті, ну і статус ..... шось треба придумати.
Охват Марьян
10.12.2011, 23:29
Андрію, пиши в приват. Все технічно можливе зробимо.
Просив би розглянути технічну можливість кнопки офтоп під постом користувача. Зустрічався з таким і мені дуже допомагає в модеруванні свого форуму. Часом до допису користувача хочеться щось добавити на пять слів,а створювати новий пост може бути розцінено як офтоп. І юзерам легше і модерам полегшаєю Повірте в нас на форумі половину офтопу пропало, ну крім злісних тролів.))
Оскільки є зміни в структурі Адміністрації, то треба відповідно змінити Правила. Бо інакше не буду виконувати рішень Мар'яна, а тільки рішення модераторів і Aquabota :D
Охват Марьян
25.12.2011, 14:09
Бо інакше не буду виконувати рішень Мар'янаСправді? :)
Головне щоб рішення супер-модераторів і адміністратора мали для Вас якусь вагу :)
тернеция
25.12.2011, 14:29
Bobus, В Правилах форума нет пункта, указывающего на то, что при изменении штата модераторов, их обязанностей, изменении их званий (Модератор или Супер-Модератор) Правила прекращают свое действие и на форуме начинается полная анархия.
Изменения в штате - обычный рабочий момент, и это не приводит к глобальному изменению Правил форума или полной их отмене.
тернеция, ну той мій допис закінчується смайликом :D.
Я мав на увазі пункт
1.1. Головою форуму є Адміністратор, як організатор даного проекту, його рішення по питаннях правового ведення форуму, тематичної спрямованості, дизайну, форм надання інформації, програмного забезпечення ОСТАТОЧНІ
а Мар'ян, згідно зі змінами, вже не Адміністратор, а про засновників в правилах ні слова, тому я й написав той свій допис :)
Охват Марьян
25.12.2011, 14:55
а Мар'ян, згідно зі змінами, вже не АдміністраторМрії збуваються :)
Під розділами форуму є кнопочка - Адміністрація форуму (http://aquaforum.lviv.ua/forum/showgroups.php) - а там вся структура форуму *JOKINGLY*
Виплутався Мар'ян :), бо після "Засновники" додав "(головні адміністратори)". Раніше стояло просто "Засновники" :)
Але деякий час його нік таки мав колір звичайного юзера :)
Дожартувався Богдан... Тепер мені як у тому старому радянському анекдоті, про з’їзд КПРС, залишається лише запитати: "Хлопці, не хочу я вже ні ковбаси, ні сала, ні чорноморських оселедців, скажіть, лишень, куди ви мого кума поділи?" :'(
Ну що ж... Так сталося, значить жарт невдалий. Сумно.
І образливо не тому, що кілька годин тому був забанений (за повторне провокування на суперечку) до кінця року. Це рішення адміністрації, воно має право на існування, і я не збираюсь його обговорювати.
Образило те, що без жодних на те підстав чи пояснень бан було знято. Можливо і дійсно мені варто подумати над стилем свого спілкування на форумі. Прошу не коментувати цей допис, просто залиште попереднє покарання в силі. До зустрічі у 2012-ому *DRINK*
Чи можна передбачити можливість якось помічати важливі повідомлення? Бо перед чисткою приватних повідомлень довго "вираховувати" що витирати, а що залишити.
Охват Марьян
29.12.2011, 23:43
Roman71, Ні, не можна. У тебе ліміт в 1000 ПП, невже використав ;)
та вже чистив, і не раз... але... є деякі ПП з корисною інформацією, але поки їх знайду - треба тикати по всіх дописах конкретного користувача
Я так тихенько дочитую форум. Загальне враження позитивне( дуже подобається). Є чи порада чи пропозиція. Змініить в правилах або добавте такий пункт (взяв в себе) При створенні нової теми давайте їй осмислену назву. Вона повинна відображати суть вашого питання або повідомлення. За назви подібні цим: "Подивіться", "Скажіть" "Допоможіть будь ласка", "Хелп!!!" "Люди, дай відповідь!", "У мене проблема!!!" - ваша тема буде негайно видалена.
Для прикладу наведу пару тем різного напрямку Допоможіть!!!
Допоможіть!!! Допоможіть!!!Допоможіть!!!
Рослини Допоможіть з акваріумом проконсультуйте
Допоможіть!!! Підкажіть будьласка) Порадьте. Хто підкаже?- (дивно, я думав буда автоматом кидати гіперсилку)
це то шо зверху лежало.
І так далі. Щось знайти по цікавлячому питанню просто не можливо.
Старі теми треба буде перйменувати (шкодую модерів), а от нові не дозволяти створювати.
Щодо повідомлень було б зручно якби були додаткові папки, з можливістю іменувати їх за власним бажанням і переміщати до них повідомлення. Одну б я назвав Контакти, іншу Корисне і т.п.
Ну і ще одне. Що з пропозицій планується втілити в життя?
Охват Марьян
02.01.2012, 22:52
(дивно, я думав буда автоматом кидати гіперсилку)
Для того увімкніть у Параметри (http://aquaforum.lviv.ua/forum/profile.php?do=editoptions) > Вигляд редактора дописів/повідомлень > Візуальний редактор з розширеним інтерфейсом :)
Щодо повідомлень було б зручно якби були додаткові папкиНа жаль такої функції немає. Під приватними повідомленнями (внизу сторінки) є функція завантаження ПП на комп'ютер. Таким чином ви можете завантажити собі будь-яке ПП і на харді розсортувати по потрібним папкам.
Що з пропозицій планується втілити в життя?Зараз вихідні, адміністрація відпочиває, Ваша пропозиція прийнята до уваги *DRINK*
shevshenko75
10.01.2012, 21:07
Чи є можливість в закладці "Нові дописи" відмічати деякі теми та помічати їх як прочитані, так як це робиться в ПП! Оскільки багато часу займає відкрити тему, перейти на останню сторінку, аж тоді дописи перестають висвічуватись як нові. Не всі теми є можливість та і бажання переглядати.
romul2007
10.01.2012, 21:23
shevshenko75, внизу під розділом "Різне" є "Позначити усі розділи як прочитані "
тернеция
10.01.2012, 21:23
Есть предложение.
А кто из нас "ветераны"?
Например - кто пришел на форум в первые полгода с момента его открытия и до сих пор активно участвует в его жизни (тех, кто зарегился и исчез - не считаем)?
Марьян, можно сделать такой список?
shevshenko75
10.01.2012, 21:50
romul2007 якраз питання в тому що я не хочу позначити всі теми як прочитані, оскільки є багато цікавих тем які я б не хотів пропустити, але перечитати їх одразу немає часу. А деякі теми такі як аукціон, балачки і т д..., які на дамий момент мене не цікавлять або немаю час їх переглядати, було б добре відмітити як прочитані щоб залишити собі для перегляду тільки те що мене на даний момент цікавить.
Охват Марьян
10.01.2012, 21:51
shevshenko75, Вибірково неможна, лише так як писав romul2007.
Марьян, можно сделать такой список?Оля, такий список - http://aquaforum.lviv.ua/forum/showpost.php?p=52219&postcount=33 ?
тернеция
10.01.2012, 21:54
Охват Марьян, Благодарю Вас! *DRINK*
Оля, такий список - http://aquaforum.lviv.ua/forum/showp...9&postcount=33 ?
ІМХО минулорічний список потребує серйозного корегування... Особливо ТОП 10 наших активних ветеранів
Nemo : 24 дописи за 2011 р.
MSNc : 4 дописа за 2011 р
LanaSweet : останній раз була на форумі 05 січня 2011 року
Yura : два дописа за рік
Pavlo : о дописів за 2011 рік
navy - практично щоденно є на форумі
gnosius : 0 дописів за 2011 рік
Игорь Семенов : 3 дописа за 2011 р
YRIY : останній допис ще в квітні 2009 р.
MI$H@ :21 допис за 2011 рік
Fisherman04
10.01.2012, 22:47
Невже на форумі лише 10-20 дописувачів?:(
Якщо аналізувати, то аналізувати.
Охват Марьян
10.01.2012, 22:49
серйозного корегування...
Готово - http://aquaforum.lviv.ua/forum/showpost.php?p=95964&postcount=15
Готово - http://aquaforum.lviv.ua/forum/showp...4&postcount=15
і все-таки не розумію терміну
ТОП 10 наших активних ветеранів
в чому їх активність?
та і про себе ти чогось скромно забув згадати;)
Охват Марьян
10.01.2012, 23:02
в чому їх активність?
Переважно користуються ПП, на форумі пишуть рідко. Ліза також чи не кожен день на форумі, але не пише майже, лише читає.
Та що там про мене, я поки тут, вся статистика під аватаром :)
тернеция
10.01.2012, 23:09
Осталось посчитать "полезность" дописов.
Это просто: репутацию делим на к-во постов.
И сравниваем результаты.
Чем цифра выше - тем больше форумчан поблагодарили за написанное, значит - выше "полезность" ( КПД :) )и меньше пустого трепа он пишет.
Для примера:
Охват Марьян 18656/6504= 2.87
Roman71 8404/3605= 2.33
тернеция 6369/2248= 2.83
shevshenko75, 59/31= 1.90
Fisherman04, 150/99= 1.51
Александр11, 3591/1131= 3,17
vi-ki 2842/522= 5,44
LeoN 7203/1306= 5,51
Александр11
10.01.2012, 23:17
Чем цифра выше - тем больше форумчан поблагодарили за написанное, значит - выше "полезность" и меньше пустого трепа он пишет.
Или тем выше уровень у читателей неблагодарности или лени, чтоб нажать "спасибо":D
тернеция
10.01.2012, 23:22
Александр11, Одним "спасибу" щелкают, а другим, может, особо и не за что...
тернеция, не завжди така цифра є критерієм корисності дописів. У мене - 2.75, а, наприклад, у Navy - 2,57. Робити з того висновок, що від моїх дописів більше користі, ніж від порад пана полковника, щонайменше глупо.
наприклад я на "дякую" тисну і тоді, коли згідний з дописом... ну щоб не писати в наступному пості фрази типу "повністю згідний", "згідний", "браво" +100500, чи смайл *THUMBS UP*
4.2. Забороняється:
4.2.1. Використання ненормативної лексики навіть у формі ***#$@%@%$^&; навмисне спотворення загальноприйнятої термінології і норм правопису; написання безглуздих, надкоротких дописів ("ну-ну", "клас", "супер", "актуально", "дякую" і т.п.) та дописів, що містять тільки одні усмішки;
тернеция
10.01.2012, 23:56
Bobus, Если это полная глупость - то почему Вы занялись подсчетом? :D
Разве я выдаю этот расчет за истину в последней инстанции? Нет. Потому что один может сутками строчить анекдоты и выкладывать смешные ролики или фото в Балачках - и получит кучу "спасибов".
А другой отвечает редко, но метко, получая благодарности за дело.
Если Вы знаете лучший способ - предлагайте.
то почему Вы занялись подсчетом?
п. Ольга, просто тому, що із здивуванням побачив себе в ТОП 10 найкращих дописувачів:. І вважаю, що цифірки статистики не зовсім вірно відображають змістовність і корисність дописів. Тому також, як і ви, порахував такі ж коефіцієнти, тільки не став публікувати результату, бо побачив, що то теж не дуже коректно. Може, коли не враховувати дописи і "дкую" з балачок буде краще.
Хоча форумчани і без статистики знають хто чого вартий.
romul2007
11.01.2012, 00:32
просто тому, що із здивуванням побачив себе в
я вважаю заслужено*DRINK*
Хоча форумчани і без статистики знають хто чого вартий
а це дійсно правда, але не всім догодиш:)
із здивуванням побачив себе
Скромнісь прикрашає, але Ваші дописи дійсно цікаві.
Скромнісь прикрашає, але Ваші дописи дійсно цікаві.
дякую. Я радий, що цікаві. Але мова йде про користь від дописів, а то погодьтеся зовсім інше. Пора трохи почистити тему, бо щось пішли дописи не по суті.
P.S. скромність прикрашає лише тоді, коли хвалитись більше нічим :D
Охват Марьян
12.01.2012, 14:45
Дописи і подяки у розділах "ІНШЕ" будуть враховуватись і надалі. Так, це не тематичні розділи, але тим не менш користувач потратив свій час на те, щоб знайти щось цікаве та написати допис. Натискаючи на "дякую" ми підтримуємо користувача та даємо йому зрозуміти, що допис його не є марним.
Одним "спасибу" щелкают, а другим, может, особо и не за что...Ви тут категорично не праві :)
тернеция
12.01.2012, 15:06
Ви тут категорично не праві :)
Это я точно переживу :)
Охват Марьян
12.01.2012, 15:20
Я так тихенько дочитую форум........ Старі теми треба буде перйменувати (шкодую модерів), а от нові не дозволяти створювати.Саме старі теми мають правильні і змістовні назви, коли я за тим дивився, обєднував та перейменовував теми. Згодом ця функція перейшла на модераторів, які й зараз мають це робити... Інколи самі модератори чи то "старожили форуму" відповідають по кілька раз у різних темах на одне й те саме питання, замість того, щоб дати лінк на готову відповідь чи обєднати теми.
Ми в найближчий час проведемо толоку та почистимо форум від флуду, зайвих тем...
На днях ми розділили розділ Морські акваріуми учасників форуму (http://aquaforum.lviv.ua/forum/forumdisplay.php?f=44) на розділи:
Акваріуми до 50л. (http://aquaforum.lviv.ua/forum/forumdisplay.php?f=179) та Акваріуми від 50л. (http://aquaforum.lviv.ua/forum/forumdisplay.php?f=180) , а розділ наноакваріуми залишили тільки для прісноводних нано :)
Інколи самі модератори чи то "старожили форуму" відповідають по кілька раз у різних темах на одне й те саме питання, замість того, щоб дати лінк на готову відповідь чи обєднати теми
Чесно, а думаєш охота заради невідомо чого, гортати 55 сторінок цієї (http://aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?t=25) теми?
Охват Марьян
12.01.2012, 16:54
а думаєш охота
Звичайно що ні :) Інколи є універсальний лінк - http://aquaforum.lviv.ua/forum/search.php *JOKINGLY*
Ваше питання вже обговорювалось, скористайтесь http://aquaforum.lviv.ua/forum/search.php
Саме старі теми мають правильні і змістовні назви, коли я за тим дивився, обєднував та перейменовував теми. Згодом ця функція перейшла на модераторів, які й зараз мають це робити... Інколи самі модератори чи то "старожили форуму" відповідають по кілька раз у різних темах на одне й те саме питання, замість того, щоб дати лінк на готову відповідь чи обєднати теми.
Я мав на увазі старі(не мусово річної давнини))), але не змістовні назви тем. Подвоєні теми можна обєднувати в одне.
Що до дякую, дуже добре що нема кнопки Фу! тому що зазвичай виникають чвари між дописувачів. А кількість подяк справа відносна ніхто ж не важає допис без подякий порожньою тратою часу. Карма юзера це хворе питаня усіх форумів))) Я з тих хто не звертає на таке увагу, але є з хворобливою залежністю.
Не знаю, чи у мене є "хвороблива залежність", але якщо на допис ніхто і ніяк не відреагував, то він майже стовідсотково нікому не потрібен (не пригодився, не корисний). Особливо це стосується моменту, коли користувач просить поради, задає запитання за запитанням, уточнює і т.п., йому відписується кілька людей (які обмінюються взаємними дякую), а від самого ініціатора замішання анічичирк. Не зрозуміло взагалі для чого тоді ті всі консультації. Можливо він їх і не читає.
Що до старожилів форуму. Звісно, що на початках існування форуму не було такої кількості учасників, як є тепер. Тому й тих, хто ставив під їхніми дописами своє "Дякую", було значно менше. Мабуть через це і є така різниця.
самі модератори чи то "старожили форуму" відповідають по кілька раз у різних темах на одне й те саме питання
Не знаю як старожили, а я зі своєю відносно скромною кількістю дописів, якраз те що треба часто не можу знайти. Тому простіше набрати тих кілька речень, ніж тратити час на пошуки.
дуже добре що нема кнопки Фу!
Факично вона є, тільки Ваше "Фу", побачить лише автор опусу, який Ви так оціните. А щоб не було зловживань на цьому грунті, для того щоб сказати своє "Фе", треба протягом доби утриматися від оцінювання інших дописів.
Раніше, навівши мишку на нік в вікні Всього відвідувачів за сьогодні можна було побачити годину, коли власник ніка був на форумі. Тепер для ніків адміністрації це не працює, лише для звичайних форумчан. Особливої незручності то не створює, але чому так сталось ?
В мене ця опція працює на всіх ніках (хіба Мар'яна нема в списку, то не перевірив :))
Чи можна хоча б в комерційних темах зробити так, як це є на інших форумах, щоб перший допис переносився і на наступні сторінки?
Gemeni, вибачте, перестало працювати в ІЕ, в мозіллі - все добре.
щоб перший допис переносився і на наступні сторінки?
ІМХО, не завжди то зручно, особливо, коли перший допис довгий і з купою фотографій.
Bobus, в комерційних темах найчастіше є одна, максимум дві фотографії...
а кого Ви ще з адміністрації не могли відслідкувати? *JOKINGLY*
Roman71, користуюся тим, щоб знати, чи міг прочитати адресат моє ПП. Зручно, бо не треба заглядати в профіль учасника. А на будь-якому браузері має працювати однаково.
І у мене пропозиція: чи можна номери сторінок теми якось групувати?
Наприклад, у даній темі 56 сторінок, і всі їх номери по-прядку відображаються. На мій погляд це незручно, бо ширина сторінки збільшується.
KRustik, підтримую *THUMBS UP*
Класно було б зробити так - 1,2,3...56, щось типу як на Київському, чи аквафанаті :) ?
Класно було б зробити так - 1,2,3...56, щось типу як на Київському, чи аквафанаті
Я це і маю на увазі.
тернеция
17.01.2012, 18:59
Больше не вижу - кто находится в теме. :( Очень неудобно - пишу, как лечить, жду вопросов, если что неясно - и непонятно, читает форумчанин или завтра появится при случае...
Александр11
17.01.2012, 19:02
Больше не вижу - кто находится в теме
Тоже самое и у меня:(
Очень неудобно
Однозначно неудобно, раньше было лучше.
Охват Марьян
18.01.2012, 00:06
Зараз трошки зайнятий виставкою, думаю, що 19-го буде час і тоді розгляну всі пропозиції *DRINK*
Больше не вижу - кто находится в теме
- це тимчасово
коли хочу надіслати одне пп багатьом форумчанам, отримую наступне повідомлення:
Надто багато отримувачів. Ви намагаєтесь надіслати повідомлення $numusers учасникам, але за раз можна надсилати ПП не більш, ніж $permissions[pmsendmax] учасникам.
А при створенні повідомлення я бачу ви можете надсилати свої повідомлення 1 людям за раз.
Чи можна це поправити? Було б дуже зручно.
~Дякую!
тернеция
23.01.2012, 22:29
zoryana, Не поняла - а зачем одно и то же рассылать сразу многим адресатам?
Александр11
23.01.2012, 22:31
тернеция, Вот у меня бывает, что надо разослать сообщение о предстоящей встрече, а приходиться отправлять по одному.
тернеция
23.01.2012, 22:36
Александр11, Вы - председатель Клуба, понятно. А обычному форумчанину?
Подождем ответа.
Мододці хлопці, дякую що зробили скорочену стрічку вкладок в темах *THUMBS UP*
І я дякую за це.
Хвилин 20 тому ще нічого не було...
aquabott
23.01.2012, 22:51
хоча б в комерційних темах зробити так, як це є на інших форумах Можна але хак глючний.
перестало працювати в ІЕ ІЕ то програма для закачки мозіли або опери.
чи можна номери сторінок теми якось групувати?Готово.
Больше не вижу - кто находится в теме Готово.
коли хочу надіслати одне пп багатьом форумчанам СПАМ? Хош в баню?
taras_kr
23.01.2012, 22:53
тернеция,
zoryana, Не поняла - а зачем одно и то же рассылать сразу многим адресатам?
zoryana організовує колективне замовлення на морежений корм без ГМО:D І швидше за все вона хотіла людям, які замовили корм розіслати якусь поточну(технічну інформацію) про стан замовлення і не змогла...ось звідки і пропозиція. ІМХО
ІЕ то програма для закачки мозіли або опери
та я ж не проти мозіли :) Чому в ній ніки модераторів не червоні як в ІЕ ? Захожу на форум часом з чужого компа, і різниця вигляду трохи дратує.
Охват Марьян
23.01.2012, 23:02
Александр11, Гурту "акваріуміст" збільшили до 10 ПП за раз.
taras_kr, масова розсилка на ПП і E-mail не буде дозволена звичайним користувачам. При необхідності можна звернутись до адміністратора, який зробить необхідну розсилку.
Чому в ній ніки модераторів не червоні як в ІЕ ?
Жартуєте? Обновіться мабуть, от скрін:
http://s011.radikal.ru/i317/1201/3e/b875728d6941t.jpg (http://radikal.ru/F/s011.radikal.ru/i317/1201/3e/b875728d6941.jpg.html)
Дякую, обновив до 9.01 і все в порядку.
taras_kr
23.01.2012, 23:35
taras_kr, масова розсилка на ПП і E-mail не буде дозволена звичайним користувачам. При необхідності можна звернутись до адміністратора, який зробить необхідну розсилку.
Так я і нічого не кажу:( Просто хтось хотів почути для чого це...
тернеция,
zoryana організовує колективне замовлення на морежений корм без ГМО:D І швидше за все вона хотіла людям, які замовили корм розіслати якусь поточну(технічну інформацію) про стан замовлення і не змогла...ось звідки і пропозиція. ІМХО
Так саме для цього і потрібно було, а виявилося що не можна.... і ще потрібно було чекати по 3 хв, через:
Вибачте, але на нашому форумі учасники можуть надсилати ПП не частіше, ніж один раз у 180 секунд. Спробуйте надіслати ПП через 168 секунд.
Тобто для відсилки одного і того ж листа 8-ми користувачам затрачається мін 21 хв.
taras_kr, масова розсилка на ПП і E-mail не буде дозволена звичайним користувачам.
Шкода, тому що дійсно незручно :'( . Якщо чесно, не дуже розумію, чому звич користувачам це заборонено. Може хоча б обмеження зробити до 5-10.
При необхідності можна звернутись до адміністратора, який зробить необхідну розсилку.
Знову ж таки час і зручність, тре буде пояснити чому і не завжди адмін відповість тобі відразу......
тернеция
24.01.2012, 10:08
zoryana, Вы обращались к Администратору с этой просьбой?
Надеюсь, что несколько часов не имеют решающего значения. Тем более известно, что Марьян сейчас занимается выставкой.
не дуже розумію, чому звич користувачам це заборонено Потому что при обычном общении это просто не нужно.
Александр11, Вы - председатель Клуба, понятно. А обычному форумчанину?
Подождем ответа.
Якщо детальніше, то хотіла сповістити, що колективне замовлення на "морежений корм без ГМО" є оплачено + вислати чек, щоб всі, хто зробив замовлення, був у курсі про поточний стан. Я не хотіла такі деталі писати у загальній темі, щоб не засоряти її.
Далі ви знаєте....
Думаю, що ще прийдеться надіслати 2-3 таких повідомлень: типу "корм доставлено до львова", "зустріч, ціна доставки"
тернеция
24.01.2012, 10:16
zoryana, Так написали бы об этом Марьяну, в чем проблема?
Вы извините, я на форуме 6-9 часов ежедневно, может, именно до меня просто не доходит, почему потратить полчаса на рассылку так тяжело.
Охват Марьян
24.01.2012, 11:36
zoryana, Це зроблено для того, щоб на форумі не поширювався СПАМ. Не всі такі культурні та виховані, є такі що поширюють через ПП усілякі непристойності. Щодо колективних замовлень, то пишіть усе в темі, відповідно сповіщення прийде одразу всім хто активний у цій темі. Розділ Приватні оголошення (http://aquaforum.lviv.ua/forum/forumdisplay.php?f=157) закритий від загалу і його можуть переглядати лише зареєстровані користувачі, гості його не бачать, відповідно в пошуковці конфіденційна інформація(номера телефонів, адреси, тощо) не потраплять.
А чи можливо зробити так, щоб у листах про оновлення підписаних розділів, в списку оновлених тем давалось посилання на перше нове повідомлення, а не на початок теми? Дуже не зручно. Дякую
Охват Марьян
03.02.2012, 21:53
KRustik, так ніби є кнопочка така в панелі керування *DONT_KNOW*
http://s017.radikal.ru/i403/1202/cf/7e4f85d13188.jpg
Я не про це. Я ось про що:
Уважаемый(ая) KRustik,
Вы подписаны на раздел Аукціон. В разделе появилось новых тем: 1, обновлено тем: 1.
http://aquaforum.lviv.ua/forum/forumdisplay.php?f=168
Новые темы:
Аукціон, лава для декорування акваріуму
http://aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?t=8499
Раздел: Аукціон
Создана пользователем: Roman71
Последнее сообщение: 02.02.2012 22:48
Обновленные темы:
Чергова прополочка))))))))))
http://aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?t=8443
Раздел: Аукціон
Создана пользователем: stochanyn
Последнее сообщение: 02.02.2012 21:34
С наилучшими пожеланиями,
Львівський форум акваріумістів
Це приходить мені на пошту, бо я підписався на розділ "Аукціон".
gamBIT4844
03.02.2012, 22:53
Не знаю, можливо вже хтось писав, але...
Я помітив, що тему чи допис можна редагувати тільки протягом певного часу. Як на мене, то це не зручно. Не зручно в тому плані, що деколи не встигаєш виправити повідомлення / тему чи, зчасом, хочеш ще щось дописати чи змінити, а такої можливості вже немає. Приходиться просити модераторів, щоб долучили певний матеріал (зображення, відео чи текст) до теми або ж обєднали два повідомлення / дописи.
taras_kr
03.02.2012, 23:06
Я помітив, що тему чи допис можна редагувати тільки протягом певного часу.
Час редагуваня, якщо не помиляюсь, 10 хвилин. Цього достатньо щоб перечитаити своє повідомлення та виправити помилки.ІМХО-часу вистарчає.
Приходиться просити модераторів, щоб долучили певний матеріал (зображення, відео чи текст) до теми або ж обєднали два повідомлення / дописи.
Так само робив при своїх перших повідомленях:D
Охват Марьян
03.02.2012, 23:16
KRustik, тут не допоможу Вам, оскільки підписка йде на тему, а не новий допис :(
gamBIT4844, http://aquaforum.lviv.ua/forum/showpost.php?p=26103&postcount=113
gamBIT4844
03.02.2012, 23:20
Час редагуваня, якщо не помиляюсь, 10 хвилин. Цього достатньо щоб перечитаити своє повідомлення та виправити помилки.ІМХО-часу вистарчає.
Так само робив при своїх перших повідомленях:D
Я просто не розумію для чого взагалі це обмеження часу редагування.
Хіба не краще б було без нього?
Які негативні сторони існують в випадку, якщо це обмеження зняти?
На мою думку, без даного обмеження буде набагато зручніше й краще не тільки звичайним користувачам, але й модераторам (менше роботи буде).
gamBIT4844
03.02.2012, 23:23
gamBIT4844, http://aquaforum.lviv.ua/forum/showpost.php?p=26103&postcount=113
Зрозуміло. Дякую.
Думаю, це досить вагома причина.
taras_kr
03.02.2012, 23:26
gamBIT4844, На мою думку, є такі користувачі,які безпринципно могли б змінювати свої дописи... і потім ніхто, нікому, нічого, не доведе. Зайдіть в "баню" і подивіться скільки там ніків. Правила треба "блюсті":D
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009