КПК

Показати повну версію : А шо би то си таке завести ?

RVV
19.11.2009, 00:05
панове і прекрасні панночки, а підкажіть мені які рибки і рослинки мені в акваріум поселити ?

V.PooH
19.11.2009, 00:06
How about Violet Goby? I can get it for you:)

Roman71
19.11.2009, 00:11
А може якихось тритончиків з жабками, га?:D

V.PooH
19.11.2009, 00:14
Та в людини криза, біда можна так повісти. Травник впав. Усю рибу розпродано. І ось дилема-Чогось хочеться, та незнаю кого...

RVV
19.11.2009, 00:23
нє, тритончики... жабки... п"явки... От сьодня пробували згадати пісеньку Дуремара але нас спіткала невдача тому болото відпадає ))))))

RVV
19.11.2009, 00:33
І шо ? Отак всі будем обговорювати одинадцять інвалідів які не могли загнати одного мяча в сітку ? Краще пропонуйте що запустити в акваріум.

Scorpion
19.11.2009, 02:17
Де мої родостомуси?

Хоча вже пізно про них думати. Просто в неділю з дружиною на базарі був...

RVV
19.11.2009, 10:28
Де мої родостомуси?
плавають на курорті вV.PooH, якщо Славко погодиться їх ще раз зловити тепер вже в своїй акві то можеш з ним домовитись :)

тааа... шось бачу не тільки в мене криза жанру... ніхто не пише ніхто нічо не радить...

_demon
19.11.2009, 11:37
шановний, а не хочете макробрахіумів розенберга, так, на місяць-другий потримати, а як набридне, то на пательню з вишневим соусом, буде чудова страва до новорічного столу )

Ірина
19.11.2009, 12:01
То вам, певно, тре гострих відчуттів? Як вам такий "толя бик, то ля тур"?..
http://vitawater.ru/shop/product_info.php?products_id=9555

АшДваО
19.11.2009, 12:05
Як хочеться екзотики,то можна проявити патріотизм,і попробувати зробити біотоп а-ля озеро Глинна Наварія,річка Полтва:D(хоча там вже нічо живого нема),чи р.Дністер з відповідним набором риб,слимаків,рослин.Браття-риболови,думаю,допоможуть і пожертвують рибкою,яку наловлять для своїх котиків.

V.PooH
19.11.2009, 12:09
Та всі мовчать бо не новачок пише. Бо в дописах з новачками можна з мудрим виглядом зробити допис - А ну шановний перечисліть Ваші параметри - А тут що скажеш? А в людини дійсно біда.... Криза.... Куди йти далі? Що робити? А може взагалі полишити цю мокру пацьканину? треба простягнути руку помочі форумчанину, який заблукав у сумнівах.

navy
19.11.2009, 12:13
Тааак,пане колєго ,дїйсно,щось у тебе криза жанру*DASH*.Напевно тре на суботу збирати раду клубу і форуму в нашому місці на Краківському і за рюмкою чаю суттєво це обговорити.*DRINK*

V.PooH
19.11.2009, 12:25
Утримааня місцевої аквафауни (щоб це було реальне відтворення біотопу) є справа складніша ніж тепловодна єкзотика, але дуже цікава

Андрюха, даже не знаю сможем ли мы его из дому для реанимации и исправления кармы вытащить. Брат Митька помирает, ухи просит....:)

ryuras
19.11.2009, 13:36
це називається "кризис жанра". Краще на пару днів-тижнів переключитися на щось інше, поки не відновиться душевний спокій та рівновага. А натхнення воно само прийде, з часом. Я так думаю, що воно не горить, щоб щось взяти бігом і завести, а потім думати що з тим робити.
Якраз вільний час у вас з'явився зайвий,можна в гості до одноклубників походити на *DRINK* та на їхні акви подивитися, поспілкуватися, можливо і зявляться свіжі ідеї.
Як казав Карсон "Спокойствие, только спокойствие".
:)

kelast
19.11.2009, 14:47
Попоную купити пару сотень неончиків і коли нападає депресія то можна їх починати лапати малим сачком,от коли починає загравати це заняття то можна запросити друзів на *DRINK* і займатись цим заняттям на швидкість :)

navy
19.11.2009, 14:56
Андрюха, даже не знаю сможем ли мы его из дому для реанимации и исправления кармы вытащить. Брат Митька помирает, ухи просит....:)

Як не захоче шанувати громаду,то ми самі все вирішимо та привезем те ,що кожному подобається і він рахує за найкраще.:D От тоді точно оформимо акву як треба.*ONE*Але в такому випадку йому це обійдеться набагато дороще*DRINK*.Хоча нам що до того:p:D.

Roman71
19.11.2009, 15:31
Та всі мовчать бо не новачок пише. Бо в дописах з новачками можна з мудрим виглядом зробити допис - А ну шановний перечисліть Ваші параметри - А тут що скажеш?

В принципі Ви праві. Наприклад, що я можу порадити Віталіку, коли я бачив тільки останній варіант його акви? *DONT_KNOW* І в принципі до сих пір вважаю себе початківцем?:o
Але є ж ті, кто з ним випив не один ;) ящик пива, ті хто бачили попередні його акви... Накінець ті, що дійсно можуть дати цікаву пораду. Таку пораду, щоб в нього від азарту загорілись очі *DRINK*

Пі.Сі.: я вчора коли побачив цю тему, то просто подумав, що це своєрідний стьоб на пару тем, що появились на форумі в період карантину... Типу заведу собі риб, буду вдома сидіти бо по вулиці літає "вірус-убивця":-X

Ye_Lviv
20.11.2009, 00:09
Може така підійде, виглядає як наша, і така потрібна

_demon
20.11.2009, 09:31
Товарищ! Чувствую что вы в душе член КПСС, тьфу, то есть любитель живородки, возьмите микропецилий у глязера, цена смешная, 3.9эвры, мин заказ 50штук - вам 40, мну 10 :o
http://www.aquascaperz.com/wp-content/uploads/2009/08/IMAGE002.JPG

Scorpion
20.11.2009, 14:56
Було б зайве "бабло", завів би собі з десяток Калабарських каламоіхтів (Erpetoichthys calabaricus). І стадо гупасиків, для годування.

тернеция
22.11.2009, 19:18
RVV, да бросьте Вы рыб и заведите кактусы! И терпите еще год после того, как они Вам смертельно надоедят. Представьте - как Вы потом будете рады рыбкам!!! :):):)

RVV
22.11.2009, 19:57
кактусы несовместимы с Zyxel-ем Оксановичем :) он их выколупывает из горшков а потом играет пока под мебель незагонит :)

Я пока киризис жанра (жду пока приедут металгалогенки для нового света) другой эксперемент провожу - лью в акву чисты осмос, у нас настал "сезон дождей" :)

тернеция
22.11.2009, 20:48
RVV,
Ой пардон - кис по клаве прошвырнулась, я ничего не редактировала. :) А кто у Вас угрожает нерестом? В сезон дождей - это самое оно! :)

MSNc
23.11.2009, 23:43
Та всі мовчать бо не новачок пише. Бо в дописах з новачками можна з мудрим виглядом зробити допис - А ну шановний перечисліть Ваші параметри - А тут що скажеш? А в людини дійсно біда.... Криза.... Куди йти далі? Що робити? А може взагалі полишити цю мокру пацьканину? треба простягнути руку помочі форумчанину, який заблукав у сумнівах.

Віталік кидай ту "дурь" курити. Вже свою банку всю прокурив :). Можу дати своїх тетракантусів на виріст. Або креніцихл. Будеш мати чим зайнятися.