Показати повну версію : райдужниці
Маю три види райдужниць - атерина червона, меланотенія трифасциата і меланотения Босмена. Хто має інших, можливо обміняялись би парами.
Виявляється у Львові є досить шанувальників цієї рибки.
Нажаль, вони не заходять на наш форум, але завдяки їм мій асортимент райдужниць значно зріс. Особливо цікаві карликові види райдужниць, подібні до метеликів.
Ще б мені зелену райдужницю і макалоччі. Може хтось бачив таких рибась у Львові?
lar, Як що під зеленою Ви маєте наувазі Меланотенію Лакустрік то скоро має бути. Той шанувальник райдужки(про якого йдеться мова:)) мій хороший товариш.*DRINK*
Іріатерина вернері, ще маленька, а вже красуня!
Красота! А можна ще фоток ваших райдужних рибок?
Спробую якось піймати. Великі райдужки мешкають у півтонному гуртожитку. Першими до об"єктиву пливуть барбуси, штук зо 200. То за їх цікавими мордочками тільки хвости райдужні в кадр потрапляють.
Melanotaenia praecox або Райдужниця неонова. Пыдросте буде неймовырною!
Прекрасні, гарно доглянуті рибки *THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP*.
Вибачте хочу запитати чи можна в авасi 180л з двома скалярками можна ще держати 2шт атерен червоних.Зазделегiть дякую!
Вибачте хочу запитати чи можна в авасi 180л з двома скалярками можна ще держати 2шт атерен червоних.Зазделегiть дякую!
Спокійно, навіть більше!:)
А якщо в аквасi нема рослине це ненашкодить рибками.
Незашкодить. Але, рослини не довго придбати, вони потрібні дуже, бо хто буде споживати усі нітрати, які будуть виділятись вашими рибами? Існує така думка, що дно акваріума має бути засаджене рослинами, як мінімум на 1/4 площі, а це не тільки зменшить к-ть шкідливих речовин, а й підвищить загальний вигляд вашого акваріума.
Просто корали i рослини якось невяжуця.
Вибір за Вами *DONT_KNOW*.
Cьогоднi бачив алтерен червоних десь 4см 75грн дорогувате задоволеня держати райдужних думаю купити тiльки парочку десь через тиждень.Це єдиний вид який є в Луцьку.
Сихівчанин
20.02.2010, 17:00
Іріатерина вернері, ще маленька, а вже красуня!
Класна, симпатична рибка, але у вас на форумі допис про неї чомусь на болгарській чи сербській мові... :)
http://www.zaba.in.ua/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1199&category_id=65&option=com_virtuemart&Itemid=7
На більш доступній мові не знайшла статті.
Cьогоднi бачив алтерен червоних десь 4см 75грн дорогувате задоволеня держати райдужних думаю купити тiльки парочку десь через тиждень.Це єдиний вид який є в Луцьку.
В мене по 10см 35грн.
Iar А вiдправка в iнше мiсто можлива?Я Б хотiв самця i самку.
Райдужки люблять компанію, 2 рибки замало.
4шт це в максимум що можу дозволити.
Маю всіх з перелічених вище.
Моя колекція райдужок значно зросла, тепер у мене порядку 9 видів. Хітом серед райдужниць став зелений глосолепіс(ванаменсіс). Тішить те, що вперше в Україні Glossolepis wanamensis не тільки з"явився, але і розвели у Львові. Правда, я вже ними поділилась з Євпаторією, Черкасами і само собою з Києвом. Фото поки з нету, підростуть зазнимкую своїх.
Моя колекція райдужок значно зросла, тепер у мене порядку 9 видів. Хітом серед райдужниць став зелений глосолепіс(ванаменсіс). Тішить те, що вперше в Україні Glossolepis wanamensis не тільки з"явився, але і розвели у Львові. Правда, я вже ними поділилась з Євпаторією, Черкасами і само собою з Києвом. Фото поки з нету, підростуть зазнимкую своїх.
ах.......які вони гарні:) можна буде їх придбати на "Жабі" ?
FENIX, можна, але ще дуже малі - 3-5см
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009