Показати повну версію : Новий стиль "Aqua" та обновлення форуму.
Охват Марьян
21.12.2009, 19:43
Ось і закінчились всі технічні роботи, що велись на форумі з 16.12.2009р. За цей час був повністю обновлений форум та виправлені всі можливі помилки.
Велика подяка за пророблену роботу технічному адміністратору martini (http://aquaforum.lviv.ua/forum/member.php?u=825) . Якщо ви знайдете негаразди у роботі форуму, помилки перекладу української чи російської мов - то пишіть про це у даній темі.
Новий стиль "Aqua" (http://aquaforum.lviv.ua/forum/index.php?styleid=4) дизайн якого розроблений і зверстаний Львівським інтернет-агенством lvivport.com (http://www.lvivport.com/) спеціально для Львівського форуму акваріумістів.
Стиль "Aqua" (http://aquaforum.lviv.ua/forum/index.php?styleid=4) є дарунком від акваріумного порталу AQUAFANAT (http://www.aquafanat.com.ua/forum/) та Інтернет-магазин "Арована"- приємні ціни, правильне рішення (http://www.arowana-im.com.ua/) для Львівського форуму акваріумістів на другу річницю з Дня народження *DRINK* Хочу подякувати за допомогу у встановлені та налаштуванні стилю технічному адміністратору martini (http://aquaforum.lviv.ua/forum/member.php?u=825)
Чекаєм від вас відгуків про новий стиль у цій темі !
Стиль "Aqua" приємно вразив, прості будні перебування на сайті стали святом. Дякую!!!!!! Смайлів при додаванні швидкої відповіді невистачає!!!!
rsumytus
21.12.2009, 22:24
Стиль супер, приємний і святковий дякую
Ще якось не звично... але до всього помаленько привикається ;)
Досить не звично - перше враження, ніби попав на якийсь абсолютно інший сайт. Напевно пару днів піде на звикання до цих кольорів, але... Виглядає сайт після оновлення просто шикарно ! *THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP*
Дякую всім, хто доклав руки і свої світлі голови до такої зміни на сайті !
По можливості добавте ще смайлів - не вистарчає тих, що є зараз для вираження всього спектру емоції :)
Мені теж дуже сподобався новий вигляд сайту! Дуже по-світковому! Дякую!
Мені новий стиль несподобався. Дуже звик до старого, а цей якийсь занадто яскравий.
Александр11
22.12.2009, 01:25
Для мене особисто, форум насамперед несе інформативну цінність. Новизна порадувала- люблю зміни. Дякую всім хто працював. Можливо забагато блакитного, але з часом звикнеться.
Не знаю як вам, а мені стало дуже напряжно читати форум на свому ноуті. Постійно мушу підлаштовувати кут нахилу екрана щоб можна було зручно читати. Блакитного забагато, текст хоча б залишили чорним. В мене асоціація з замком Сніжної королеви - все в холодних синіх тонах, все замерзло і покрилося інієм. Сайт одержав якийсь дитячий, розмальований вигляд і слабо асоціюється з інформаційним порталом. Порівняйте інші сайти на акватематику. По-моєму, ведмежа послуга.
Поки писав ті кілька рядочків, почало рябіти в очах від білого шрифту на темно-синьому фоні...
Олександр Я.
22.12.2009, 10:30
Не знаю як вам, а мені стало дуже напряжно читати форум на свому ноуті. Постійно мушу підлаштовувати кут нахилу екрана щоб можна було зручно читати. Блакитного забагато, текст хоча б залишили чорним. В мене асоціація з замком Сніжної королеви - все в холодних синіх тонах, все замерзло і покрилося інієм. Сайт одержав якийсь дитячий, розмальований вигляд і слабо асоціюється з інформаційним порталом. Порівняйте інші сайти на акватематику. По-моєму, ведмежа послуга.
Поки писав ті кілька рядочків, почало рябіти в очах від білого шрифту на темно-синьому фоні...
Підтримую повністю! Дизайн , як на мене, жахливий. Буквально через хвилину почали боліти очі.
Спочатку подумав, що втрапив на інший сайт) Оформлення грунтовно освіжило форум, за що і дякую. Але синього, як на мене й справді забагато, очі швидко стомлюються( Можливо текст оформити в іншому кольорі?
Новизна завжди впадає у вічі, але зле, коли вона ріже очі.
Дизайн хорош,но голубого действительно многовато....
Мені стиль дуже сподобався *THUMBS UP* досить унікальний, немає контрасних кольорів як ріжуть очі, колір вікна відповіді і шрифту можна змінити. Мені несподобалось лише іконки розділів на головній.
Стиль можна змінити на цей, що у вас був раніше на головній сторінці, або у панелі керування - керування - вибір стилю.
Я розумію, що хотілося зробити як найліпше, та як висновок трохи переборщили з кольорами. Рекомендую яскраві кольора замінити на пастелеві, більш спокійні.
Wehrwolf
22.12.2009, 12:40
і текст пліз чорним по білому:'( очкам боляче
і шрифт колишній без засічок...
З шрифтами то вийшов невдалий експеремент, дизайн так согбі, з кольорами як виражаються художники то вийшла "яєшня", шрифти у меню відповіді повний відстій. Подивіться які стандартні кольори у Ворді або Опері, або у Бунті, там вони не випадкові як у вас, а згідно статистики опитувань користувачів. Шрифти однозначно повинні бути контрастні!
Вибачте Адміністратори, але новий дизайн мені не сподобався, дуже ріже очі, та й з шрифтами ви дуже перестаралися. попередній варіант мені був більше до вподоби. Я сам не дизайнер, але явно видно, що тут щось не те. Якась вийшла клоунада, відсутній єдиний стиль на форумі, це стосується як оформлення так і шрифтів.
Ще раз вибачте, критикую тільки з найкращими побажаннями. Як кажуть "На вкус и на цвет ....". Не хотілося щоб у вас пропав інтузіазм до роботи над форумом.
Доречі, оформлення акваріумів у вас виходить набагато краще.
Якщо можна, зробіть так як на Київському форумі, перше повідомлення теми завжди віображалося на кожній сторінці, а то якщо тема на декілька сторінок, то народ забуває про що йде мова і обговоронення поступово відходить в сторону. Часто буває, що перше повідомлення є дуже велике і якщо є можливість то дублювати його якось скороченно, може без картинок, щоб не збільшувати час завантаження.
Tarik_Nikita
22.12.2009, 13:53
Мені сподобалось. Гарно. Креативно. Такого дизайну ще не бачив. Побачивши міську символіку подумав, що попав на сайт Львівської міської ради.
Однак, писати білим по чорному це дурна прикмета.
Петрович
22.12.2009, 15:25
Гарна "шапка".
Перебор з кольрами.
Скажу чесно,я декілька днів не заходила на сайт,а коли зайшла то подумала шо в мене з екраном щось не так.Звичайно гарно,але колишній вигляд був більш якісним.Але я думаю що до доброго я швидко звикну.
Єдине зауваження:можливо силуети домів поміняти на силуети риб?Бо виглядає не як аквафорум а як ...
Можливо силуети домів поміняти на силуети риб?
Бавилися з логотипом клубу, критикували одного з дизайнерів за геральдику,
приз отримав плагіат, а на шапку винесли не лого клубу, а герб Львова. Тіньова заставка Львова давно опрацьована і успішно використовуєтся "Високим замком" та ін. Де креатив?
Бавилися з логотипом клубу, критикували одного з дизайнерів за геральдику,
приз отримав плагіат, а на шапку винесли не лого клубу, а герб Львова. Тіньова заставка Львова давно опрацьована і успішно використовуєтся "Високим замком" та ін. Де креатив?
А креативу НЕМА.
до речі хотіла сказати що смайли у цитатах дуже погано видні
Читати і писати стало важкувато. Хай би хоч текст і шрифт залишився як був. :(
Бавилися з логотипом клубу, критикували одного з дизайнерів за геральдику, приз отримав плагіат, а на шапку винесли не лого клубу, а герб Львов
А дійсно, для чого тоді була та епопея з логотипом? Тільки для печатки?
А логотип ЛКА то не логотип форуму.*NONO*І на форумі не всі є членами ЛКА.Так зрозуміло чому там герб Львова а не логотип ЛКА .
Охват Марьян
22.12.2009, 18:35
Бавилися з логотипом клубу,
А дійсно, для чого тоді була та епопея з логотипом? Тільки для печатки?
Прошу вас не плутати Львівський клуб акваріумістів та Львівський форум акваріумістів - це різні організації, різні логотипи. Клуб має свій домен, а на форумі знаходиться лише його розділ, як і розділи інших клубів.
смайли у цитатах дуже погано видні
покажіть скрін
Хай би хоч текст і шрифт залишився як був.
Старий стандартний шаблон ніхто не відміняв на форумі. Змінити стиль можна у своїй панелі керування або у низу буть-якої сторінки.
Погоджуюсь шрифт абсолютно не читабельний!!!
Новий стиль можливо, істина десь посередині, бажано що б стилів було декілька, або можна було обирати розмір та колір шріфта
Змінив настройки в панелі керування(останній пункт), все стало як було *THUMBS UP*
Цікаво, чи новатори нового стилю прислухаються до зауважень, а їх немало, чи буде по принципу, не подобається не їж, чи людина не свиня до всього звикне?
Я переключив стиль по замовчуванню на звичайний. Кому подобався стиль "аква" можуть його собі включити в персональних настройках.
З повагою, С-Модератор
Слава Богу! Форум, як форум. Можна читати, писати і розмірковувати...
Справді так набагато краще
Охват Марьян
29.12.2009, 00:41
Мо... звикнемо...
Цікаво, чи новатори нового стилю прислухаються до зауважень, а їх немало, чи буде по принципу, не подобається не їж, чи людина не свиня до всього звикне?
Як я вже писав раніше: старий стиль ніхто не відміняв і якщо ви до нього звикли - користуйтесь на здоров"я. Але чи гоже форуму функціонувати на стандартному шаблоні ? чи ви б відкрили персональну сторінку або інтернет-магазин на стандартному шаблоні ? В цій темі я просив вас писати відгуки та конкретні зауваження щодо нового стилю щоб підлаштувати його для зручного користування. Більшість з критикуючих знайомі з програмами графіки, тому будь-ласка вказуйте зауваження з скрінами і конкретними пропозиціями !
Вікно швидкої і розширеної відповіді та шрифти змінено. Також змінено колір шрифта.
Охват Марьян,
в новому стилі не получається глянути профіль користувача безпосередньо в темі... тобто в старому біля ніка є галочка, клікнувши по якій відкривається підменю, а в новому я такого не побачив...:confused:*DONT_KNOW*
Дякую, вже з'явилась...:)
Стиль аква+чорний текст - це супер!!!
Одне невеличке зауваження. В новому і старому стилі якось ріже очі кнопки "Дякую" і "Цитата", між ними велика відстань і це є "Не Гуд". Мабуть що міжними має бути кнопочка "Редагувати" але вона тільки відображається для автора посту.
Може зміните розташування "кніпочок" або зробіть так щоб вони автоматом шикувалися одна за одною, одним словом щоб не було пропусків.
Дякую. *DRINK*
В новому і старому стилі якось ріже очі кнопки "Дякую" і "Цитата", між ними велика відстань і це є "Не Гуд". Мабуть що міжними має бути кнопочка "Редагувати" але вона тільки відображається для автора посту.
Ота відстань то є цитата виділеного, попробуй виділи текст і гоп появиться кнопочка:)
Тоді її оптимальніше було б поставити перед дякую, тоді не буде такого проміжку...
О це вже тепліше, хоча у панелі відповідь теж незавадить змінити колір шрифта. На рахунок відмініли не відмінили старий стиль, то ми зорієнтувалися ще в перший день, без пояснеь, а от молоді новатори ніяк не могли второпати, що треба працювати над помилками. Ще пару штрихів і все буде впорядку.:)
Охват Марьян
02.01.2010, 19:06
а от молоді новатори ніяк не могли второпати, що треба працювати над помилками. Ще пару штрихів і все буде впорядку
А можна НЕ загадками ?
Просив писати зрозуміло, або зі скрінами !
А можна НЕ загадками ?
Просив писати зрозуміло, або зі скрінами !
хоча у панелі відповідь теж незавадить змінити колір шрифта
Ця :)
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009