Показати повну версію : Поклейка дзеркального оракала у світильник
Tarik_Nikita
21.04.2008, 10:52
Доброго дня!!!
Поклеїв на верхні кришки двохстороннім скотчем тоненьку (харчову) фольгу, мало того, що вона розлазиться в руках (намучився), тепер ще в деяких місцях чорніє.
Хто колись клеїв дзеркальний оракал, як правильно, який матеріал для цього потрібен і чи потрібно його клеїти побоках?
З повагою,
Тарас
Po bokah ne treba,nema sensu.Orakal jaksho ne kleiv nikolu,to vizmy vodu,mozna zlehka mylnu,dobre naspreui na poverhnu detali,rozprav plivku jak potribno,todi vyzeny vodu z pid plivky,bazano rezynovym shpatelem,abo na krainjak plasmasovoyu liniykoyu,tilky shob krai ne buly hostri.A she lipshe kupyty reflektory;).Hocha jaksho kryshky svitylnyka bili,to osoblyvoi riznychi ne pobachysh.
Tarik_Nikita
22.04.2008, 09:49
Про який матеріал Ви говорити, бо фульга, яка в продажі у нас її в руки береш,а вона розлазиться:(.
Pro samokleyuchu,prodaetsa v rulonah,v lubyh kanchtovarah,zvychayno ne pro folgu do pechyva;).A she mozesh podyvytysa v mahazynah santehniky,tam taka prodaetsa dla izolachii vodyanuh trub i kanaliv povitryanoho opalennya
Охват Марьян
26.04.2008, 15:31
Потрібно підійти на вул.Шевченка 87 у магазин "Аверс" і купити світловідбиваючу плівку (http://avers.ua/materials/lg-films.htm)таких зразків. На посиланні прочитаєте про властивості плівки і виберете потрібний варіант.
Приносите додому плівку, протираєте місце дочиста куди потрібно наклеїти плівку(містер мускул і його друзі при протиранні перед поклейкою категорично забороняється використовувати). Знімаєте з плівки захисний папір і наклеюєте на потрібне місце.
Насолоджуєтеся вміло виконаною роботою :)
Tarik_Nikita
05.05.2008, 17:01
Супер!!! Зупинився на марці "8100 Hi Grade". м..да.., але дорога зараза :), по відношеню до інших
В мене є підозра що та плівка відбиває світло в томуж напрямку з якого приходить світло, тобто назад до лампи. Так працюють відбивачі світла для дорожних знаків. Щодо конкретно тих плівок нічого не знаю тому можу і помилятися.
Якщо підозра правильна, то плівка (8100 Hi Grade іт.д.) не підходить для рефлектора!!!
Я довго не мучився пішов в Епіцентр і купив зеркальну плівку протер спиртом кришку наклеїв і привіт . ціна питання фось біля 20 грн
thomas85
18.06.2009, 01:57
Я довго не мучився пішов в Епіцентр і купив зеркальну плівку протер спиртом кришку наклеїв і привіт . ціна питання фось біля 20 грн
Це напевно та плівка яка викристовується для підігріву підлоги виконує функцію відбивання тепла коштує в районі 4, 5 грн за метр увадратний. я таку купив думав на двосторонній скотч клеїти. а ви чим клеїли ?
На любом рынке,где торгуют обоями,продают самоклеющуюся плёнку,немного толще оракула,ширина рулона 45см.,но бывает и по 60.У меня на светильнике наклеена.Через пару лет от края начинает терять "амальгаму":mad:
@@вова@@
07.06.2010, 12:23
В новій лінії є така плівка!!!!!!!!! недавно брав самоклеюча
@@вова@@
07.06.2010, 12:24
Це напевно та плівка яка викристовується для підігріву підлоги виконує функцію відбивання тепла коштує в районі 4, 5 грн за метр увадратний. я таку купив думав на двосторонній скотч клеїти. а ви чим клеїли ?
така плівка є зразу з клеючою сумішю просто не треба шкодувати грошей там віддираєш пльонку і клеїш де треба досить добре чіпається!!!!!!!
я читав що рослинам світло відбите від неметалевих поверхонь користі не приносить. отже це світло є поляризованим. мені невідомо яка природа амальгами на аракалі і дзеркальної самоклейках. можливо там напилення алюмінію або ще чого. але якщо напилення НЕ аллюминій, тоді просто додасться освітленість (суб'єктивно) акваріуму.
ссилочка де я це прочитав
http://glass-jungle.narod.ru/lights/lights_for_orchids.htm
світло відбите від неметалевих поверхонь користі не приносить якщо коротко - це нонсенс. В статті, на яку ви посилаєтесь вистачає дурниць, які спростовувати - просто трата часу.
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009