КПК

Показати повну версію : Допоможіть вижити рибам перші день-два!

alex
07.01.2010, 02:20
Добридень, шановні акваріумісти. Чи, вірніше, доброї ночі.
Прошу вашої допомоги. Буквально щойно (5 годин тому) дитині подарували маленький акваріум і декілька рибок. Дотепер ми з акваріумами не стикалися, і що воно таке - не знаємо зовсім. Я, безумовно, знаю правила спілкування на форумах, а також вмію користуватися пошуком. Однак, користуватися ним можна досить довго - можна тиждень, а можна й місяць. А рибам треба не дати здохнути сьогодні, бо дитина засмутиться. Тому прошу порад на кшталт "швидкої допомоги", а сам, тим часом, буду читати форум.
Отже, маємо:
1) Акваріум скляний, 35*15*25(h) см, пустий.
2) Три маленьких (сантиметри по 2-3) сомика, дві таких самих за розміром гупі, і 2 равлики. Наразі сидять у півлітровій банці, відкритій.
3) Лампа люмінісцентна, судячи з напису на короці, занурювана (submerged). Крім цього, на коробці написано "Al hijaz 6-12W". Це все.
4) Компресор MillionAir air-pump VA-A1500.
5) Скільки завгодно водопровідної води, невідстояної.
6) 10 л артезіанської води (питної).
7) Корм.
8) Скільки завгодно банок скляних 1-, 2-, 3-літрових.

Питання: як, маючи вищезазначене, не дати здохнути п. 2 перші день-два,
доки ми хоча б у першому наближенні не зрозуміємо, що таке акваріум і з чим його їдять.
Заздалегідь вдячний.

P.S. Яка цьому народові темпертаура потрібна?! В квартирі досить прохолодно, градусів 20, не більше, а скоріше, менше. Біля батареї ставити - боюся зварити. Відніс на кухню, поставив подалі від плити, ввімкнув найменшу конфорку, щоб трохи підігріти повітря в приміщенні. Що з ними далі робити, га???

Roman71
07.01.2010, 10:55
Думаю, если сделать вот так, то аккаунт удалят наверняка: ПОМОЩЬ НЕ НУЖНА.

Ну раз не треба- то і добре... :)Добре, що допомога надійшла оперативно.
А на рахунок видалення аккаунта: від того, що Ви продублювали свій попередній допис російською - аккаунт не видалять. Тут вільно спілкуються і російською*RTFM**DRINK*

navy
07.01.2010, 17:37
alex, Шкода ,що Ви так відноситись ,до того .що вам не одразу выдповіли.(зараз Різдв"яні свята).Київській форум має свою перевагу,але не завжди дає то ,що треба.З певної кількостті відповідей .певна кількість правдива.Але де Вам спілкуватись то Ваш вибір.
Христос народився!.

Roman71
07.01.2010, 18:02
navy,

Славимо Його!
Андріє, гляньне на час першого і другого дописів... Перший в першій ночі, а другий через дві години... В нас напевно мало людей все ж сидить в інтернеті так пізно, та ще й в Різдвяну ніч...*DRINK*

Охват Марьян
11.01.2010, 01:02
Учасника заблоковано, тему закриваю.