Показати повну версію : Конкурс акваріумної фотографії "Аквафото" (обговорення)
FredJr, ви уважно прочитали перед тим як написати ?
Незрозумів про який з постів йде мова. По обидвом вроді уважно читав, перш ніж писати :)
Охват Марьян
10.06.2010, 18:43
15+14+13 = 42 один суддя, тобто один суддя вартує 42ох форумчан Тоді до чого цей допис коли я писав, що
один суддя може дати не більше 15 балів одній роботі а також хочу наголосити, що судя може дати кільком роботам однакову кількість балів, якщо вважає їх рівними суперниками. Так судять багато конкурсів, хоча там суді мають по 50-200 балів на роботу.
як знати що не полчується потрібно, щоб робота собі подобалась :)
потрібно, щоб робота собі подобалась :)
І не потрібно вважати свою фотографію в конкурсі, як останню в своєму житті :D :D:D
TORNADO, суді голосують в перші дні і подають свої оцінки. Ніхто крім мене не знає авторів робіт.
в травневому голосуванні , щось довго чекали на бали когось із судей.цілий місяць слав, чи що?
Допис від Охват Марьян Переглянути допис
один суддя може дати не більше 15 балів одній роботі
хм... саме про це я і говорю _ОДНІЙ РОБОТІ_
Тобто він може дати 15 одній, 14 другій, 13 тій...
Невже я незрозуміло написав? :)
А я веду мову що він має ВСЬОГО 15 очків, і ділить їх між всіма учасниками. Хоч всі 15 одному, хоч 15ти по одному :)
Охват Марьян
08.08.2010, 21:20
Поки є тільки три роботи ... :(
Александр11
12.08.2010, 20:48
Поки є тільки три роботи ...
серпень, всі у відпустках.:(
Александр11
17.08.2010, 10:53
Аквафото - серпень, буде чи ні?
Охват Марьян
17.08.2010, 11:25
Александр11, Буде. Вчора обіцяли зремонтувати інтернет вдома, але пока глухо, як тільки так зразу викладу фото *DRINK*
А фото ще завтра можна буде відправляти?
Александр11
17.08.2010, 23:16
А фото ще завтра можна буде відправляти?
3. Фото конкурсантів будуть анонімні, тому надсилати їх потрібно (з іменем користувача) з 01 по 15 число
..................................................
@@вова@@
18.08.2010, 08:11
Александр11, то виходе шо в конкурсі будуть брати участь 4 фотографії????? це смішно може варто прийняти ше паро:)
Александр11
18.08.2010, 19:11
Александр11, то виходе шо в конкурсі будуть брати участь 4 фотографії????? це смішно може варто прийняти ше паро:)
З чого виходе? Станом на 8 число було 3 роботи, а до тепер напевно вже є всі.
Невже конкурс себе остаточно вичерпав, якщо починається ігнорування п.2 "Умов конкурса"?:confused:
2. Для участі публікується одне фото з життя свого акваріуму на будь-яку довільну тематику, до фото можна додати назву.
ПіСі: до речі, червоним кольором "з життя свого акваріуму" виділено не мною
Павучки, мурашки, жабки, черепашки,...... також приймаються на конкурс *ONE*
Охват Марьян, а фото тхорикив приймаєте? :o
Наприклад такі - http://aquaforum.lviv.ua/forum/showpost.php?p=46751&postcount=78 :)
а фото тхорикив приймаєте?
Дожились *DASH*
Я так бачу, що пункт 2.1 "Правил ЛФА" вже давно втратив свою актуальність. Скоро поступить заявка на участь в конкурсі чийогось котика чи песика.
2. Тематика форуму:
2.1. Метою форуму є обговорення різноманітних проблем, обмін думками, спостереженнями, дружніми порадами, пов'язаними з утриманям, доглядом, лікуванням, розведенням, селекцією, іншими особливостями, нюансами іхтіофауни та флори, земноводних, плазунів в акваріумах і прибудинкових водоймах, їх взаємний вплив на оточуючий світ, у тому числі й на людину. *RTFM*
Мда . Взагалі то біда якась з роботами . Повністю підтримую Roman71 . Але думаю це треба обговорювати в іншому розділі, а то тут то буде розглядатись, як битва Модераторів :)
kelast, ну взагалі то я висказав свою думку саме по конкурсу, а то що процитував допис ще одного з модераторів - то просто збіг обставин.
Кароче то або треба правила міняти або залишати так як є !!. Особисто я схиляюсь до останнього .
Охват Марьян
08.09.2010, 22:33
Невже конкурс себе остаточно вичерпав, якщо починається ігнорування п.2 "Умов конкурса"? 2. Для участі публікується одне фото з життя свого акваріуму на будь-яку довільну тематику, до фото можна додати назву. ПіСі: до речі, червоним кольором "з життя свого акваріуму" виділено не мною Виділене червоним, щоб дати зрозуміти, що фото має бути з власного господарства, а не сфотографоване в зоопарку.
Я так бачу, що пункт 2.1 "Правил ЛФА" вже давно втратив свою актуальність. Скоро поступить заявка на участь в конкурсі чийогось котика чи песика. Форум росте. Розділ тераріум і морська акваріумістика активніше розвивається, то чому немають права на участь у конкурсі фото їх улюбленців, які мають відношення до розділів форуму ?
Охват Марьян, а фото тхорикив приймаєте? 4.2.5. Обговорення інших видів тварин (кішок, собак, корів, бегемотів) і рослин, якщо вони не мають відношення до тематики форуму. хіба, якщо вони тримають в зубах рибку :D
Форум росте. Розділ тераріум і морська акваріумістика активніше розвивається, то чому немають права на участь у конкурсі фото їх улюбленців, які мають відношення до розділів форуму ?
Хто на що тут має має право вирішуєш ти, а в даному випадку треба просто змінити правила, бо в правилах чорним по українськи написано: 2.1. Метою форуму є обговорення різноманітних проблем, обмін думками, спостереженнями, дружніми порадами, пов'язаними з утриманям, доглядом, лікуванням, розведенням, селекцією, іншими особливостями, нюансами іхтіофауни та флори, земноводних, плазунів в акваріумах і прибудинкових водоймах, їх взаємний вплив на оточуючий світ, у тому числі й на людину.
А в нас по ходу і пауки і мурахи ....
з теми http://www.aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?t=4258
Форум росте. Розділ тераріум і морська акваріумістика активніше розвивається, то чому немають права на участь у конкурсі фото їх улюбленців, які мають відношення до розділів форуму ?
Мають, але тоді то треба зробити деякі зміни в правилах конкурсу. Бо так виглядає, що іншим вказуємо на порушення правил, а самі теж їх не дотримуємось.
Охват Марьян, фото на конкурс
http://aquaforum.lviv.ua/forum/attachment.php?attachmentid=5137&stc=1&d=1283974926
Світлина відповідає умовам конкурсу, тхорик в воді, а також
прибудинкових водоймах, їх взаємний вплив на оточуючий світ, у тому числі й на людину.:D
А жюрі в курсі таких змін? Я розумію, коли вони оцінюють професійно якість композиції, рослин, риб - тому, що мають з тим справу. Але чи доцільно буде порівнювати павука-птахоїда з дискусом, чи скалярію з черепахою (тхориком)?:confused:
та мужики це вже повний маразм пішов !
Охват Марьян
08.09.2010, 23:02
чи скалярію з черепахою (тхориком) Док, вашого тхорика черепахою назвали :'(
Павучок спеціально був доданий у такому ракурсі, щоб привернути увагу до теми та глянути на актуальність самого конкурсу вцілому :)
Охват Марьян, фото на конкурс Ви порушили анонімність, тому фото неприйняте на конкурс *RTFM*
:D
Док, вашого тхорика черепахою назвали
Мар'ян, не передьоргуй... *NONO*
В дужках можна було написати все що завгодно - хоч мурашка, хоч мадагаскарський тарган, а тхорик як раз під руку підвернувся
Павучок спеціально був доданий у такому ракурсі
так кожне фото экспериментатора гарантовано збере більшість голосів як новинка-екзотика, але потім жюрі знову віддасть голос якійсь іншій знимці...
Rostyslaw
09.09.2010, 00:41
А жюрі в курсі таких змін? Я розумію, коли вони оцінюють професійно якість композиції, рослин, риб - тому, що мають з тим справу. Але чи доцільно буде порівнювати павука-птахоїда з дискусом, чи скалярію з черепахою (тхориком)?:confused:
Підтримую, тут не всіх риб порівнювати рівноцінно, а вже павуків, скалярій, черепашок та тхориків в одну кучу...?!
Хоча дуже шкода, що терраріумісти обмежені в участі:(.
Rostyslaw
09.09.2010, 00:49
Охват Марьян, тоді потрібно внести чіткі зміни в Правила:
2. Для участі публікується одне фото з життя свого акваріуму на будь-яку довільну тематику, до фото можна додати назву. - "свого акваріума та терраріума"- хоча тоді напевне тре ще писати:"а також палюдаріума, інзектаріума, формікаріума......., або просто домашніх любимців за виключення котів, собак, папуг...."
Чи йшлося про черепашок та жабок які живуть виключно у воді?
Rostyslaw
09.09.2010, 01:23
Світлина відповідає умовам конкурсу, тхорик в воді, а також
Цитата:
прибудинкових водоймах, їх взаємний вплив на оточуючий світ, у тому числі й на людину.
Не зовсім корректно Ви читаєте правила*RTFM*, там написано:
іхтіофауни та флори, земноводних, плазунів в акваріумах і прибудинкових водоймах
а вибравши частину фрази умов, змінивши її зміст можна і павучка (папугу) лапою в поїлку поставити, та подавати на конкурс типу тхорик в воді любу тварину.
Я образити нікого не хочу, тхорик симпатичний *DRINK* цілком кандидат *ONE*, але вся ця дискусія говорить, що існуючі умови конкурсу вже не відповідають сьогоденним потребам та бажанням форумчан.
Так, щоб визначити всі побажання та зауваження до умов конкурсу, недоцільно тут один на одного ображатись, а давайте вести розмову конструктивно!
Раз конкурс акваріумний, то напевно ні павучкам, ні тхорикам там не місце (не живуть обидвоє в акваріумах та не належать до "іхтіофауни та флори, земноводних та плазунів" (хоча земно-водні як і плазуни - це вже більш терраріумні тварини та не зовсім іхтіофауна!?*RTFM*)). Тож нехай він і далі існує без зміни умов.
А раз є потреба та бажання давати фото терраріумних тварин на конкурс , то може створити конкурс терраріумного фото?, а для інших "Конкурс любимих домашніх тварин"?
Як вважаєте?
Rostyslaw, не треба так серйозно все приймати, що я там написав про участь тхорика в конкурсі.*DRINK*
А взагалі, то чому не провести два-три конкурса:
перший - аквариумістика;
другий - терраріумістика та іхтіофауна;
третій - морська акваріумістіка.
За такі умови буде консенсус - "і вовки ситі та овці цілі".
третій - морська акваріумістіка
Думаю поки що то лишнє... Мотивую свою думку тим, що розділ http://aquaforum.lviv.ua/forum/forumdisplay.php?f=44
практично пустий, є (про них наважились хоч щось написати) здається тільки три морських акваріума, ще два (Мар'яна і Ваш) - на підході. Беруть сумніви, що хтось з інших форумів спеціально буде реєструватись тут для участі в конкурсі
Вирішувати, звичайно, адміністрації.
На мою думку :
1. акваріумне фото
2. тераріумне фото
Море не суперечить існуючим правилам, тому в п.1
Вирішувати, звичайно, адміністрації.
На мою думку :
1. акваріумне фото
2. тераріумне фото
Море не суперечить існуючим правилам, тому в п.1
Я думаю проблема буде заключатись в іншому. Зараз акваріумних робіт невистачає , а любителів цієї справи значно більше ніж тераріумісьтів ... тому на тераріумне фото думаю мало хто буде давати роботи ! .
Можливо варто зробити пару конкурсів і зменшити періодичність !
kelast, все вірно, при наявності достатньої кількості терраріумних робіт вибирати і терраріумне фото, якщо їх мало - лише акваріумне. Терраріумісти не мають бути обмежені в участі.
ну а якщо наприклад акваріумне як було, а тераріумне відкривати при наборі 12ти (чи скількись там ) робіт?
"Конкурс любимих домашніх тварин" підтримую, ідея сподобалась)
Охват Марьян, можна проводить оба конкурса поочередно. Тогда будет достаточно фотографий для конкурса. За два месяца между акваконкурсом или террариумного фото насобирается достаточное количество, да и будет интереснее конкурс.
Rostyslaw
09.09.2010, 22:11
Doc-tor, я про тхорика як приклад...
З цим згідний:
Охват Марьян, можна проводить оба конкурса поочередно. Тогда будет достаточно фотографий для конкурса. За два месяца между акваконкурсом или террариумного фото насобирается достаточное количество, да и будет интереснее конкурс.
а також
ну а якщо наприклад акваріумне як було, а тераріумне відкривати при наборі 12ти (чи скількись там ) робіт?
Можна назвати "Світ Тераріума"
Запитання до модераторів,може зробимо два конкурси конкурс морсбкого і прісноводного фото??7Тому що морських любителів в нас на форумі є доволі багато
ЕММА, любителів є багато, але скільки є акваріумів морських?
і питання тре ставити не до модераторів, а до адміністратора
Александр11
02.10.2010, 23:21
морських любителів в нас на форумі є доволі багато
А виставляти фото будуть 2 ну максимум 3 чол. То що це буде за конкурс? :Перше
Друге
Третє.
Тобто призові місця стопроцентів хтось дістане, а це уже не "конкурс" а виставка.
аква є аква, і відділяти їх в конкурсі на морські і прісноводні не вартує, це ж конкурс акви:), і в тій і в іншій є своя краса, так само як і в цихліднику і вравнику
Також не бачу необхідності щось міняти, Тоді можна ділити на рослинні, декоративні і т.д.
Конкурс виграв автор цілком достойної фотографії *ONE*. Щоб виграти ще раз "морякам" треба постаратись подати щось оригінальне, чого їм і бажаю (та й прісноводникам теж).
Фото 4 звісно гарне.
Але народ ви хіба не бачите, що це наглий фотошоп ?????:confused:
*NONO*
тернеция
19.12.2010, 11:52
APload, Серьёзное обвинение. Надо доказать, иначе это выглядит очень некрасиво, мягко говоря.
Але народ ви хіба не бачите, що це наглий фотошоп ?????:confused:
*NONO*
Фотошоп пішов у явний відрив.:)
Фотошоп
А мені вчора Тернеція таке виправила...
нажаль немаю схожої фотки і фотошопу, але через банальний пеінт можна явно відреагувати фото !
а ще я така штука, як насиченість, мякість теплих тонів і т.д. !
romul2007
19.12.2010, 12:14
наглий фотошоп
але до конкурсу допущений, значить можна "фотошопити" свої фотки?
тернеция
19.12.2010, 12:20
APload, И Пейнт, и Фотошоп имеют множество инструментов. Это не доказательство того, что с фото №4 они были применены.
APload, И Пейнт, и Фотошоп имеют множество инструментов. Это не доказательство того, что с фото №4 они были применены.
Тернеція,зараз я на стороні APload,повірте,я працюю з фотошопом,а настільки глибокої виразності,та якості кольору,не можливо добитися ні мильницею,ні дзеркалкою,для цьго існують спеціальні інструменти,тим паче,подивіться як світяться кінчики плавників у скалярії-голубим світлом-явний фотошоп,тому я думаю що учасник,чия це робота,вміє оперувати фотошопом.
тернеция,
це безглузда суперечка !
бо в мене є моя думка, а у вас своя !
а по фото видно, що це відредаговане фото і немає значення в якому редакторі, але факт на лице !
Той хто хоч торохи шарить в цьому ділі побачить фальш !
ЕММА *ROSE*
от про що я і казав !
тернеция
19.12.2010, 12:35
ЕММА, Пока это только подозрения, но никак не доказательства. Может быть подобное свечение при применении ламп.
APload, Пока это только эмоции. Вы считаете, что был применен Фотошоп - докажите.
Мне самой хотелось бы выяснить истину.
тернеция,
Докази, вже були предявлені !
я так само можу сказати і вам :"Докажіть, що це не фотошоп !"
тернеция
19.12.2010, 12:40
APload, И в суде доказательства приводит тот, кто обвиняет. С Вашей стороны это не доказательства, а подозрения.
Охват Марьян
19.12.2010, 12:55
Фото 4 звісно гарне. Але народ ви хіба не бачите, що це наглий фотошоп ????? Ви на 100% впевнені у своєму звинуваченню ?
Ви глянули на дані exif ?
Ви глянули на решту деталей у роботі ?
Особисто я для участі фотографії у конкурсі дозволяю лише використати у фотошопі корекцію рівнів для корегування яскравості, контрасті та діапазону кольорів. А те, що під номером 4 - це вже не фотографія, а якась низькоякісна картинка. І взагалі вважаю, що роботи з таким видимим рівнем редагуванням у графічних редакторах не повинні допускатись до конкурсу!
V.J. та ЕММА, зі мною цілком згідні і гадаю решта форумчан теж !
Тому Марьяне і Тернеціє давайте не будемо котити на мене бочку, бо ви явно неправі !
І в дійсності мають бути якісь рамки для подання фото на конкурс !
Ну скажімо: природня передача кольорів, фото акваріума або його мешканців, які живуть у ньому, допускається незначна корекція фото (зняття шумів, надмірної яскравості, чи темних тонів, які роблять фото похмурим )
Охват Марьян
19.12.2010, 13:19
Тому Марьяне і Тернеціє давайте не дудемо котити на мене бочку, бо ви явно неправі ! Я не кочу на вас бочку і мене не цікавить хто вас підтримує чи не підтримує , просто задав конкретне запитання:
Ви на 100% впевнені у своєму звинуваченню ?
Ви глянули на дані exif ?
Ви глянули на решту деталей у роботі ?
і хочу отримати конкретну відповідь.
Охват Марьян,
1) щодо редагування фото - впевнений ! :)
але в якому редакторі і як - ні :(
2) ні не глянув ! бо небуло такої можливості :(
3) фото має мале розширення тому оцінити чіткість деталей роботи - важко
Скажу, що робота гарна виведено різкість на рибку, що в свою чергу розмило оточення і надало їй, ще більшої виразності !
АЛЕ ! Добитися такої передачі синіх кольорів плавців Скалярки без редактора неможливо навіть суперським фотоапаратом !
Це моя точка зору :D
Охват Марьян
19.12.2010, 13:57
Як же так, ви критикуєте, а не знаєте ,як зтягнути головну фотороботу, натисніть на фото, що є в темі і вам відкриється оригінал, у свойствах якого можна глянути, якою мольничкою це зроблено, зі вспишкою чи без і так дальше...
http://s59.radikal.ru/i163/1012/16/58d422710636.jpg
А взагалі ви бачили, як виглядає риба під філіпс аквареле чи хаген повер-гло ?
Охват Марьян,
ухти :)
незнав таких деталей ! дякую *DRINK*
скалярок точно не бачив !
а в властивостях написано :"Использованное ПО: Adobe Photoshop CS5 Windows" - це як зрозуміти ?:)
Охват Марьян
19.12.2010, 14:39
Ага, а ще вище написано розміри фото - ширина і висота, вони нестандартні тому зрозуміло скільки для такої матриці обрізано з фото і чим. Звичайно, що у роботі використовувався фотошоп, але для обєктивного висновку потрібно дивитись не тільки на рибу, а й інші деталі листя рослин, фон...
Оце намальована рибка
http://www.aquaristclub.org/aquaristblog/wp-content/uploads/2009/09/Otopharynx-lithobates.jpg
Марьян,мені серце говорить що фотографія є вашою:D
Інакше звідки такі деталі А взагалі ви бачили, як виглядає риба під філіпс аквареле чи хаген повер-гло
Ви б не захищали так якусь іншу роботу,я права?
APload, ви ж так безапедяційно звинувачували !!!
незнав таких деталей
і не знаєте елементарних речей :(
Але до теми.
1. Редагування світлин по умовах конкурсу не є забороненим. На цьому крапка, або треба міняти умови конкурсу.
2. Якщо фото є монтажем, це вже інша річ, однак ознак цього не побачив. Тут є фахівці, які це побачили ? Чи доведуть про спотворення кольорів окремих елементів зображення ? Тільки прошу подати фрагменти зображення з поясненням, а не це вже не фотографія, а якась низькоякісна картинка
Наприклад, незвичайні кольори в "морі" - це на 90% освітлення, чи теж будем котити на "наглий фотошоп" ?
Поки що - це тільки безпідставна писанина.
Не маю на меті ані захищати автора, ані когось образити.
Пропоную обговорити таку пропозицію :
Переможець конкурсу після оголошення результатів коротко описує процес її створення і публікує, наприклад фото акви, де зроблено конкурсне фото, умови зйомки ( освітлення і т.д.).
Думаю це буде цікавіше читати ніж голослівні звинувачення.
Переможець конкурсу після оголошення результатів коротко описує процес її створення і публікує, наприклад фото акви, де зроблено конкурсне фото, умови зйомки ( освітлення і т.д.).
Думаю це буде цікавіше читати ніж голослівні звинувачення.
от тут цілком звами згідний !
*ONE* публікує умови зйомки !
а що стосується
Охват Марьян,
ухти
незнав таких деталей ! дякую
малося на увазі незнав, що можна розлянути фото в деталях при кліку на ньому в темі !
Фото 4 звісно гарне.
Але народ ви хіба не бачите, що це наглий фотошоп ?????
Явних ознак виділення і корекції окремого об’єкту (скалярії) не видно. Тобто, на мій погляд, якщо корекція по кольору і проводилася, то фотографії в цілому.
повірте,я працюю з фотошопом,а настільки глибокої виразності,та якості кольору,не можливо добитися ні мильницею,ні дзеркалкою,для цьго існують спеціальні інструменти,тим паче,подивіться як світяться кінчики плавників у скалярії-голубим світлом-явний фотошоп,тому я думаю що учасник,чия це робота,вміє оперувати фотошопом.
Ну і що, і я працюю з графічними редакторами. Ви звернули увагу в параметрах фото яким апаратом і з якою матрицею воно виконане? Крім цього у мене є компакт Canon, у якого в самому апараті можна до фотографування додати інтенсивності будь якому кольору, тобто підняти насичення конкретного кольору. Або програмно підняти загальну інтенсивність кольорів (покращена кольоропередача), яку потім ніяк не можна виявити у властивостях фото. У напівпрофесійних же апаратах типу Canon EOS 7D є ще більші можливості:
"В фотокамере Canon EOS 7D установлена новая система замера. Система замера яркости и цветности фокусировки (iFCL) может выполнять интеллектуальные измерения фокусировки цветности и яркости в целых 63 зонах. Помимо наличия 19 точек автофокусировки, камера оснащена двухслойной матрицей, которая может собирать данные по каждой отдельной четко определенной зоне для того, чтобы выставить более точную экспозицию."
Це на рахунок глибокої виразності та якості кольору...
Добитися такої передачі синіх кольорів плавців Скалярки без редактора неможливо навіть суперським фотоапаратом !
Але можна додати інтенсивності будь якого кольору через освітлення. Крім цього вважаю що кожен учасник має право сам вирішувати, проводити корекцію своєї роботи (і як це робити), чи ні. А наша робота просте голосування, подобається - голосуєш, не подобається - є інші роботи.
Абсолютно погоджуюсь, з Leo N, додам лише, що збережене у фотоапараті зображення в форматі відмінного від RAW є вже результатом роботи вбудованого програмного редактора, навіть якщо автор цього не бажає :).
якщо корекція по кольору і проводилася і виглядає, що якщо й була, то це звичайна AUTO корекція, яку може зробити практично будь-який графічний редактор, навіть з тих що йдуть як ПЗ разом з деякими фотоапаратами.
Петрович
04.01.2011, 13:14
Фото №4 моє, мовчав досі, щоб не порушувати умов конкурсу (анонімність).
Відповідь всім "доброжелатєлям":
1. Редагування світлин по умовах конкурсу не є забороненим. На цьому крапка, або треба міняти умови конкурсу.
Фото зроблене професійною камерою, це не заборонено.
Проводилась корекція цілого фото по яскравості і насиченості кольору, це не заборонено.
Монтажу, підмальовування, розкрашування не було, це моє слово.
Синій, навіть точніше фіолетовий відблиск дає освітлення лампами Philips Aquarell під певним кутом.
Для прикладу, фото оброблене і оригінал:
Петрович
04.01.2011, 13:43
Пропоную обговорити таку пропозицію :
Так як своїм Sony W90 мені не вдавалося зробити шороше загальне фото мого акваріума, я запросив в гості свого товариша з дзеркальним Canon EOS 7 D, двома об'єктивами, штативом, додатковим світлом і тд.
Акваріум освітлюється двома Philips Aquarell, Т8, 30Вт, якщо брати Вт/л, то виходить десь 0,3Вт/л. Підсвічувати зверху не дала кришка, проби з бічним підсвічуванням та додатковим спалахом ні до чого не привели, фото виходили темні (див. долучення).
Петрович
04.01.2011, 13:52
Попивши пива, прийняли рішення фоткати як получається і витягувати в фотошопі. Так як товариш не акваріуміст то з кольорами трохи перестарався :o
От що вийшло:
Петрович
04.01.2011, 14:02
Ось така історія.
Тепер "доброжелатєлі" міркуєм: або ми маємо конкурс "Аквафото" з гарними фотографіями, такими як наприклад "Ялинка" та "Вождь" від Noe, з яких і не соромно робити річний календар, або сірі, майже чорнобілі, з видимим спалахом "витвори фотомистецтва". Аналіз інших своїх фото зроблю в темі "аквафото грудень 2010".
Бонус для любителів нереального :D :
iGoR MiNDZyaK
06.04.2011, 18:25
як стати учасником конкурсу:) "Аквафото"
як стати учасником конкурсу:) "Аквафото"
тобі сюда http://www.aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?t=6263
як стати учасником конкурсу "Аквафото
але фото мають бути якісні, а не такі, як в профілі
і бажано прочитати цю тему:http://aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?p=67656#post67656
і бажано прочитати цю тему:http://aquaforum.lviv.ua/forum/showt...7656#post67656
Я, наприклад, читав. Хороша тема. Але були б всі команди написані на українській, або російській мовах - було б набагато краще. Я там писав, але ніхто так і не відповів.
А де публікуються фото переможців? Я щось їх не бачив.
А де публікуються фото переможців? Я щось їх не бачив.
на головній сторінці
на головній сторінці
Я це прочитав, але щось я їх не бачу. Бачу сам форум, рекламу Аровани та, на даний час рекламу добрив.
Я це прочитав, але щось я їх не бачу. Бачу сам форум, рекламу Аровани та, на даний час рекламу добрив.
http://aquaforum.lviv.ua/ --- Головна сторінка сайту, а не форуму! :cool:
А коли почнеться голосування ?
Охват Марьян
19.06.2011, 14:04
Саша91, Було б в рази швидше та простіше оформити конкурс, якщо б не приходилось ідентифіковувати власників фото. Даний пункт конкурсу більшість ігнорує:
3. Фото конкурсантів будуть анонімні, тому надсилати їх потрібно (з іменем користувача) з 01 по 15 число на: aquaforum.lviv@gmail.com, ICQ 7241277, Skype aquaforum.lviv.ua
Вже почався новий рік, а фото на головній сторінці не оновлювалися з середини минулого... Якось би оновити головну сторінку.
може забабахаєм "прісноводне аквафото" і "морське аквафото" окремо?
Це би було може і справидливіше:)
Хочаб якась інтрига була,але і аквафото море з 3 фото невийде:D
Охват Марьян
19.02.2012, 15:30
Якось би оновити головну сторінку.
Працюємо над проблемою, яка виникла, в найближчий час всі фото оновимо на головній.
xen_ta, Ні, ще рано. Мало фото є морських :(
Охват Марьян
04.04.2012, 15:35
Є пропозиції вже кілька місяців підряд про розділення аквафото на прісне і морське. Тому, якщо цього місяця буде 4+ морських фото, то розділимо, якщо ні то ні. Моряки, якщо вам це цікаво, то надсилаємо роботи активніше!
4+ морських
а якщо буде 4- прісних :D
Варто спробувати!
про розділення аквафото на прісне і морське
а сенс розділення ? Вибір щомісяця відбувається практично між трьома, максимум п'ятьма фотографіями. Решта фото - "технічні кандидати".
Чи розділення підніме рівень конкурсу ? Не пригадую, щоб вартісне фото залишалось недооціненим. Були хіба деякі місяці, коли особливо вибирати не було серед чого.
Bobus підтримую!
По статистиці за 4 місяці паритет між морем і прісняком.
Отже прісноводні фото з морськими можуть конкурувати!!!
Для чого робити роздільно?:)
З розділенням звісно можна попробувати ! Якщо будь якого місяця більше ніж 4 фото *Морського акваріума* то окремо а якщо меньше то разом з прісним !
Подивимся що з цього вийде ! *DRINK*
Bobus, ROMANO Абосолютно з вами згідний і розділення мені неподобається Алеееее..... Аквафото цікавіше коли багато робіт і велика конкуренція !
а коли то найближчий конкурс буде ? :) а то щось у всіх медалькі є а в мене поки що ще не має а так буде стимул :)
хоча мені ще до медалькі як пішки до росії *DASH*
а коли то найближчий конкурс буде ? :) а то щось у всіх медалькі є а в мене поки що ще не має а так буде стимул :)
хоча мені ще до медалькі як пішки до росії *DASH*
Кожний має рівні шанси на перемогу ! Так що вам до медальки блисько тільки треба постаратися !
З 01 по 15 число прийом робіт а з 16 до кінця місяця голосування !
Кійко Микола
13.04.2012, 19:23
Які розміри фото мають бути.
Охват Марьян
13.04.2012, 21:19
Головне, щоб розмір не перевищував 20мб :D
Перепрошую, щось не дуже зрозумів як надіслати фото на конкурс*DASH*
як надіслати фото на конкурс
http://aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?t=9209
перший допис
Охват Марьян
03.05.2012, 21:59
Перепрошую, щось не дуже зрозумів як надіслати фото на конкурс*DASH*
Поштою(рекомендованим листом) :o
... а в твоєму випадку, найкраще через skype :cool:
Поштою(рекомендованим листом) :o
Дотепно Марьяне:)
Молодець! Підловив *THUMBS UP**DRINK*
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009