КПК

Показати повну версію : Металічну стійку в комод.

Петрович
02.02.2010, 14:01
Як і обіцяв, мій варіант з комодом.
Проблему і вирішення видно на долученнях.
Конструкція достатньо висока, здається 110 см, поперечних укріплень немає, прийшлось прикрутити до стіни. А то при легкому ударі - відчувалось "дрижання". Регулювання болтами з привареними ширшими "шляпками". Крім того підложив пластини металу від просідання паркетин.
По вартості: метал. частина виготовлена - по знайомству 150 грн.(червень 2009), прикручена кухонна стільниця - 150грн.

Ahmedka
02.02.2010, 16:15
Комод клас ,фасади супер. Но для чого треба було піднімати стійку вище тумбочек *DONT_KNOW*?

Петрович
02.02.2010, 16:47
Та така вже конструкція комоду. Три окремі тумбочки, які зтягуються верхньою кришкою, кришка 18мм, нижній шар - планка "обманка", яка і тримає форму комода. Верх тумбочок - ті дві планки на фото видно.
Установка.
1. Установка мет. стійки, регулювання.
2. Запихання під низ трьох частин комоду.
3. І стягується верхньою кришкою.
... А комод по якості так собі, домовленість з жінкою така була: їй - комод, мені акваріум. :D , і так зі сваркою перероблявся.

Ostap
02.02.2010, 22:45
Класно виглядає. То зле що половинки не все підтримують, ну нерозуміють Вони нашого тонкого поклику до природи, до чогось живого та гармонічного.

Петрович
03.02.2010, 13:40
Та вже звикла, :D , і я її розумію, вдома проводжу мало часу, сам би ревнував коли той малий час ділиться між жінкою і акваріумом. Ревність так би мовити... :D

Охват Марьян
03.02.2010, 19:06
Гарно виглядає в зібраному вигляді *THUMBS UP*