КПК

Показати повну версію : Скажите можно ли доверять качеству декораций ?

megavita
07.02.2010, 00:37
Скажите насколько качественные декорации для аквариума сделанные из керамики *DONT_KNOW* Хочется порадовать своих рыбок обновкой *YAHOO* но боюсь как бы декорация не выделяла в воду всяких веществ :mad:*NAEZD**VICKING*
Хочу купить вот такой кораблик но смущает что он вроде как еще и покрашен чем-то *DONT_KNOW*
Подскажите как определить качественный товар или нет *RTFM*

V.PooH
07.02.2010, 00:47
Як же нам визначити якість цього супер-кораблика? Думаю варто віддати на експертизу в лаболаторію, а як зненацька рибки Ваші замість радості та безмежної вдяки до господаря, який так чудово прикрасив їм житло, підуть до бозі гайту, від отих поганих речовин. Тільки в лаболаторію. Думаю коли екпертиза покаже шо Ваш кораблик не шкідливий для гідробіонтів, його б ще варта було виварити. На всяк випадок.

Cavin
07.02.2010, 00:55
Ви мене пробачте пане V.PooH але ваша відповідь бредова

V.PooH
07.02.2010, 01:10
Ви мене пробачте пане V.PooH але ваша відповідь бредова

Та чому ж?:)

RAISST
07.02.2010, 01:18
Вмене такий кораблик в аквасi з астриками пока нескаржаця.Але ви його якщо купите добре промийте.

V.PooH
07.02.2010, 01:23
Абсолютно згоден, треба дезинфікувати, а як щурі у магазині у ньому мешкали?

Охват Марьян
08.02.2010, 13:24
megavita, Даний кораблик, що зображений на фото не є шкідливим (не виділяє шкідливих речовин), так як виготовлений корпорацією "Trixie", яка займається виготовленням продукції для тварин.

Doc-tor
08.02.2010, 14:02
Я б рекомендував Вам замість кораблика купити корягу буде гарніше та корисніше. З часом Ви це зрозумієте. :)

Slavik
08.02.2010, 14:13
Та кораблики, замочки і інші штучні декорації у акваріумі , на мою думку, виглядають примітивно, штучно і негарно за ці самі кошти можна придбати красиву корягу, якщо впадляк самому шукати.:)

Tarik_Nikita
08.02.2010, 14:19
підтримую з корягою*THUMBS UP*. Перевірено на власному досвіді...закон еволюції, з часом Ви пошкодуєте, що віддали стільки грошей за цей короблик і викинете його з акваріуму.