Показати повну версію : Моїх 180 літрів
romanesp89
14.02.2010, 21:43
Акваріум придбаний в березні 2009 року.Запущений десь 18 березня.Через 2 місяця через покупу нового житла прийшлось переїжджати.Потім не понятно від чого рослини почали покриватися водоростями...на нові квартирі аквас вже пів року.Ччекаю ваших пропозицій щодо акви.
ПРОХАННЯ ПІДСКАЖІТЬ ЩО ЗА ЧЕРВОНА МАЛЕНЬКА РИБКА:)
Червона маленька рибка це вишневий барбус (Barbus titteya )
romanesp89
14.02.2010, 22:13
Червона маленька рибка це вишневий барбус (Barbus titteya )
ви впевнені?самочки в них якісь коричневі....
Я зрозумів так, що йдеться про рибку на четвертій фотці
romanesp89
14.02.2010, 22:39
Я зрозумів так, що йдеться про рибку на четвертій фотці
Так саме про неї самочки десь ховаються
все вірно,самці в вишневого барбуса мають більш насичений колір,а самочки блідіші.
thomas85
14.02.2010, 23:46
Барбус вишневий, однозначно. Самці червоні, самки блідо рожеві або навіть світло коричневі як ви кажете. Багато ще залежить від світла , лампи на 2700 К неаби як підсилюють забарвлення самців. попробуйте поексперементуйте посвітіть на них настольною лампою жарівкою на 100 ват будуте приємно здивовані. Якщо самки ховаються то можливо самці їм надокучають але при цьому вони їх ганяють тобто нереститись хочуть. а взагалі риба тінелюбива і при сильному освітленні ховається тому їм потрібні укриття , в мене це 6 річні криптокорини з широченним листям. виглядає дуже ефектно коли група з 6 -8 штук зависає під таким кущем.
Перш ніж давати, якісь пропозиції, Ви повинні дати хоча б трошки інформації, що Вам більше по душі: травник, дискусник, цихлідник чи морський акваріум:D. Параметри акваріума серйозні, тому після того, як Ви скажете, що б Ви хотіли, приблизно, бачти у своїй баночці, я впевнений пропозицій буде море, лиш би у Вас бажання було працювати над ними.:D
а де фон?чи його не буде?ще б корягу сомам.це щодо зауважень.
а тумба дуже гарна.пасує все разом.
romanesp89
15.02.2010, 00:47
Барбус вишневий, однозначно. Самці червоні, самки блідо рожеві або навіть світло коричневі як ви кажете. Багато ще залежить від світла , лампи на 2700 К неаби як підсилюють забарвлення самців. попробуйте поексперементуйте посвітіть на них настольною лампою жарівкою на 100 ват будуте приємно здивовані. Якщо самки ховаються то можливо самці їм надокучають але при цьому вони їх ганяють тобто нереститись хочуть. а взагалі риба тінелюбива і при сильному освітленні ховається тому їм потрібні укриття , в мене це 6 річні криптокорини з широченним листям. виглядає дуже ефектно коли група з 6 -8 штук зависає під таким кущем.
Дякую за пораду обовязково проексперментую
romanesp89
15.02.2010, 00:51
Перш ніж давати, якісь пропозиції, Ви повинні дати хоча б трошки інформації, що Вам більше по душі: травник, дискусник, цихлідник чи морський акваріум:D. Параметри акваріума серйозні, тому після того, як Ви скажете, що б Ви хотіли, приблизно, бачти у своїй баночці, я впевнений пропозицій буде море, лиш би у Вас бажання було працювати над ними.:D
Ну на рахунок цихлідника вже задумувався але покищо більше по душі травник.А бажання є до змін але ідей мало....*DRINK*
romanesp89
15.02.2010, 00:54
а де фон?чи його не буде?ще б корягу сомам.це щодо зауважень.
а тумба дуже гарна.пасує все разом.
Фон тепер щоб наклеїтти потрібно спускати всю воду бо аква вритул майже до стіни.коряг гарних в продажі не бачив,хоча в акваріумах учасників форуму такі є....
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009