Показати повну версію : Увага Corydoras sp. black venezuela
Я думаю пора познаемитись з новими видами корідорасов , и вирішив почати з цього чорного красеня
, хтось в літературі рахує блека рассой звичайного золотого Corydoras aeneus, мої спостерігання на за ними на протязі півроку привели до прихильників іншого погляду
. Це окремий вид, тулуб довше, більш витянут, окрас більш насичений, ріний , є відмінності і в плавнічках. И взагалі то мої улюбленці.
Індекс сорідорасов http://www.israquarium.co.il/ru/Fish/Corydoras/index.html
mavr, Віталій,мої вітання*THUMBS UP*Гарна риба ,а головне незвична для тієї родини.Нерести вона заслуговує на поширене існування в наших акваріумах.*ONE*
Красені, *THUMBS UP*, вітаю. Дійсно, трохи незвично бачити такий окрас коридорасів. Зацікавило...:D
mavr,Нерести вона заслуговує на поширене існування в наших акваріумах.*ONE*
Буду старатися, маю надію на свою стайку, покіщо ращу пігмеев та учусь*RTFM*
Привіт маю теж блеків брав з чехій з чотирьох,вижило два ростуть добре дуже гарні риби,надіюсь що пара,друг взяв золотого
mavr, а якщо їхню стайку золотими коридоросами розбавити. Має дуже класно дивитися. Я собі вже відклав стайку золотих (сьогодні-завтра заберу). Ще блеків треба знайти.
Вижило 7шт, розмір самок десь 5-6см, в аквариумі ще є 2 стаі: адольфі и аркуатус, я рахую то цікавше, из принціпа не беру крапчатого и золотого , пройдений єтап в 80 рокі.
на рахунок крапчатого і золотого тут неправий хай 80 роки ,але чому пройдений етап.Це риба на якій вчаться розводити,і вона має право на життя.З точки зору бізнесу вони невигідні,але дуже красиві.
на рахунок крапчатого і золотого ...Це риба на якій вчаться розводити,і вона має право на життя.З точки зору бізнесу вони невигідні,але дуже красиві.
С точки зору бізнесу прекрасна рибка, особливо вуалевий крапчастий, їх можно штампувати, а де ви бачили богато штерба, хастатуса, юлі або інших, тільки зараз стає звичайним панда, вперше я її побачив в Москві в 86, перший виводок потім в Вінниці на початку 90, скільки років прошло, порахуйте, нові види дуже повільно входять з природи в культуру акваріума зусиллями ентузіастів, та любітелів. Промишлено вигідно продавати то що не потребує значних витрат (береш за 1грн, а продаешь за 7-8), але все не будеш тримати, да і мені подобаеться рухатись по спіралі , а не по кругу. Кто не мае досвіту краще потреніроватись на тих двух видах, яки стали звичними і любимими в наших аквариумах. Я радий любой новой , та и тому що порой бачу в прайсах вже давно під забути види, яки ми майже утратили, за модой. Я против моди на живність*DONT_KNOW*
на мою думку в колекції мають бути всі види які можливо достати і попробувати розвести.А якщо вони розводяться самі то чому не дати їм життя.
Всім Доброго дня! Пане Віталій у Вас просто чудова колекція,але впевнений що наживо сомики виглядають набагато краще.
кудись ділись фото, добавляю.
добавлю декілько фото соміків.
andr.shev
28.06.2010, 10:59
Чи були у Блеків уже нерести?
було сильно жарко, поки що ні
Вони вже половозрілі чи ні, і чи є гніздо.
Класні сомики*THUMBS UP*,я і собі таких хочу:D
гнездо є, 2 самця -5см, 2самки-7см, мальками приїхали рік тому, вижило половина
Маленький репортаж в продовження теми
Це просто пречудово, похолодало і почали нереститись.
Мої коридори, всі які маю, теж нерестяться.
Не будемо загадувати наперед, це мабудь перший нерест( будем надіятися не останній), що все буде гаразд і скоро в мене теж будуть ці чудові рибки.Так тримати, на Вас надія всіх
любителів коридорасів.
Це другій нерест 17.09. на фото вони меньші
Представлю мальков сомиков по мере развития
Пора бы и поделится, или обменятся.
А яка ціна буде на цих сомиків???
Они еще маленькие, средний размер 12-15мм, пока это не предлагаеться. Подождем с месяц.
рыбка достигла 2 и более см желающие пишите в личку.
Дякую Віталік за сомиків вони чудові, я бачив фото але в живу
вони набагато гарніші і колір супер.Не вибагливі до їди, а трубочник полюбляють в першу чергу. Будем надіятися що і в мене вони виростуть і будуть радувати мене та мою родину.
Дякую Александру 11 за доставку зі Львова, з мене пиво.
Александр11
02.11.2010, 22:30
Гриня, Ну та якщо буде все добре, може і я обзаведуся.:)
Ось і я стала щасливою власницею 6 підлітків!!!
mavr велике спасибі*THUMBS UP*
Віталій,дуже дякую за сомиків:)-вони дуже красиві*THUMBS UP*,швидко адаптувались і мають хороший апетит!
Окрема подяка за хороший бонус!*ONE*
Гарні соми, своїх жду! У нас в Кіровограді про таких, і не чули!
mavr, Дякую за сомиків, дуже сподобались, поведінка активна, весь час в пошуках їжі!
І я хочу подякувати п. Віталію.
Брав панд, чудові рибки, достойно доповнили аквас на роботі і перш за все всі звертають увагу тепер на них. Досить живі і цікаві рибки. Так що тепер націлююсь на венесуельців :).
Також хочу подякувати п. Віталію (Мавру) за блеків - приємно мати з Вами справу і риба чудова!!! *THUMBS UP*
mavr які коридораси є на продажу?
Підкажіть,будь-ласка,як в блеків визначити стать?
Підкажіть,будь-ласка,як в блеків визначити стать?
ще дуже рано, у всіх корідорусів стать візначаеться в дорослом віці.Самочка крупніше, при вигляді зверху має округлє брюшко. Самчик стройний, я би даже сказав прогоністий.Перши ознакі можно зобачити десь місяців 7-10.
ще дуже рано, у всіх корідорусів стать візначаеться в дорослом віці.Самочка крупніше, при вигляді зверху має округлє брюшко. Самчик стройний, я би даже сказав прогоністий.Перши ознакі можно зобачити десь місяців 7-10.
Дякую за відповідь,це я на майбутнє запитав:)
сомики в постоянном поиске что-нибудь найти.
Петрович
22.12.2010, 09:57
Знаю, шукають нову квартиру в Тернополі, ще десь місяць до здачі об'єкта.:D
сколько не пытался, но не смог пока получить такого фото.Сом мой , а фото нового хозяина, около 3-4 месяцев.
Тепер і я став часливим власником сомів від (mavr) Віталія Івановича. Всі рибулічки красиві і здорові. Велике спасибі за бонуси і задоволення побачити Ваших 20 видів коридорас.
Вражень від побаченого ще і на сьогодні вистарчило :)
У понеділок 18.04.2011, по закінченню семінару компанії "Tetra", пан Віталій люб’язно запросив мене поглянути на його господарство. Дуже сподобалося, акваріуми дбайливо доглянуті, чистенькі, з кришталевою водичкою, риба здорова, а кількість видів і стан (як на такі скромні об’єми) вражає. Не втримався і став щасливим власником чудової сімочки блеків (хоча спочатку планував взяти лише панд, яких, зрештою, теж придбав десяток та ще на додачу сім лорікарій, у дуже гарному розмірі). Всі придбані рибасики вже освоюють акваріуми з волинською водичкою.
Скидка у ціні була ду-у-уже солідною, ба, навіть не очікуваною! Усім рекомендую *THUMBS UP*
Малькам 2 недели, только начали темнеть от икрометания.
http://www.youtube.com/watch?v=yZ8rrvQj5P0&feature=player_embedded
прошло еще 2,5 недели из жизни аквавариума, мальки подросли
http://www.youtube.com/watch?v=Mf2Ccj-BjYg
Сьогодні і я став власником цих чудових риб.Якість риби висока,а враховуючи рідкісність - вище не буває.
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009