Показати повну версію : А ось моя перша проблема...
sonechko_jara
24.02.2010, 10:28
Ось мій акваріум
sonechko_jara
24.02.2010, 10:32
А ось моя перша проблема...
У тернецій ніби трохи відхилились зябра і почервоніли...Хто що може сказати?
sonechko_jara, в першу чергу створіть в розділі "Прісноводні акваріуми учасників" свою тему, пора вже...:)
Бачите, як би Ви прочитали тему про фотографування акваріумів (http://aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?t=320), то виключили спала в фотоапараті і тоді б не було того бліку... Зрозуміло, що то не фото для конкурсу, але ж і "для себе" таке фото негарно виглядає...
А чому акваріум без заднього фону? Про кераміку в акваріумі Вам і без мене напишуть - то справа смаку... Білий камінь теж якось не вписується... Він хоч нейтральний? Не "шипить" коли на нього капнути оцтом? Бажано б прикупити якісь високі рослини (Славіки підкажуть, як виспляться:D), щоб вони з часом замаскували фільтр...
sonechko_jara
24.02.2010, 10:51
sonechko_jara, в першу чергу створіть в розділі "Прісноводні акваріуми учасників" свою тему, пора вже...:)
А чому акваріум без заднього фону? Про кераміку в акваріумі Вам і без мене напишуть - то справа смаку... Білий камінь теж якось не вписується... Він хоч нейтральний? Не "шипить" коли на нього капнути оцтом? Бажано б прикупити якісь високі рослини (Славіки підкажуть, як виспляться:D), щоб вони з часом замаскували фільтр...
Рослин небуло на Краківському в понеділок,принамні ті що були мені несподобались(докуплю в суботу,сказали що переважно всього багато в цей день).А на рахунок кураміки(зато мої сомики в захваті від неї) і каміння знаю.....моєму чоловікові теж неподобається і неподобається як я рослинки саджу,але я його роблю для себе так що він буде такий як я хочу
sonechko_jara
24.02.2010, 10:53
roman71, Скажіть мені будь-ласка чому в тернецій так жабра набухли?
Ну я ж кажу - то справа власного смаку... а от щодо рослин, то в суботу на Краківському можете в V.PooHa щось прикупити, ні і вислухати поради по рослинах http://aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?t=2846
Нажаль на Ваше останнє питання я відповісти не можу - ніколи не мав тернецій. З'явиться Тернеція - думаю, вона Вам все розкаже. Або напишіть їй в приват
Можливо у Вашої тернеції дактілогіроз. Це паразитичне захворювання.Лікується розчином ріванола, сульфата міді при активній аєрації і підміні води невеликими частинами.
sonechko_jara
24.02.2010, 11:22
Можливо у Вашої тернеції дактілогіроз. Це паразитичне захворювання.Лікується розчином ріванола, сульфата міді при активній аєрації і підміні води невеликими частинами.
Так швидко,я її вчора купила і все було нормально...а під вечір розбухли...
тернеция
24.02.2010, 11:34
sonechko_jara, Создайте новую тему тут - http://aquaforum.lviv.ua/forum/forumdisplay.php?f=73 и выложите фото, сделанное при сильном верхнем свете в режиме "макро" (обозначен тюльпанчиком). Подробно опишите условия содержания рыбы.
А як виглядає рибка, як вона себе веде?
sonechko_jara
24.02.2010, 11:52
А як виглядає рибка, як вона себе веде?
на цю хворобу що ви написали неподібна....я відкрила тему http://www.aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?p=31362#post31362
В мене було щось подібне із скаляром, але крім того що в нього розбухли зябра і він дуже важко дихав, він ще якось поранив собі губу і вона в нього аж звисала (думаю від того, що десь за тиждень до хвороби, під час ремонту, так вийшло, що розбилось покривне скло і частина потрапила в акву і ми не все звідти вийняли, але після того як побачили, що він поранив губу, добре передивились дно, найшли ще пару кусків скла і тому вирішили, що він через це скло якось умудрився поранитись). Так от, після цього випадку в нього і розпухли зябра і він за два дні здох:(. Хоча, може я і не права, може скло тут ні до чого? А може через поранення він заніс якусь інфекцію? Так до сих пір я і не знаю причин, а рибку шкода бо це був шикарний брильянтовий скаляр:'(
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009