КПК

Показати повну версію : компанія для золотих рибок

KRUKOR
07.03.2010, 16:33
Всім привіт!!! у мене аква 100л. У ній 2 комети 15см. Поможіть, будь ласка, підібрати компанію моїм кометам. Хотілось би , щоб рибки були різними за звичками і забарвленням, щоб вони красиво виглядали і за ними цікаво було спостерігати. А ще мені дуже подобаються скалярії, чи зживуться вони із кометами.

Якщо можна кілька варіантів

AlokuM
07.03.2010, 17:01
мені дуже подобаються скалярії, чи зживуться вони із кометами.
Навіть незнаю чи вони уживуться, тому, що золоті- це холодноводні риби і температура утримання становить 13-20 градусів цельсія, а скалярії- 26-28!

Можите підсадити кілька анцитрусів, коридорасів, меченосців......

KRUKOR
07.03.2010, 19:15
Дякую за відповідь. А які рослини Ви можете порекомендувати для золотих риб?

Roman71
07.03.2010, 20:56
А які рослини Ви можете порекомендувати для золотих риб?

Хіба штучні... Золоті рибки і рослини - то несумісні поняття... Будуть витягувати з грунту... Ну хіба хочете самостійно переконатись, то спробуйте якісь з твердим стеблом... Наприклад щось з валіснерій...

AlokuM
07.03.2010, 21:33
Можете посадити Анубіас нана, криптокорини, крім мягколистих рослинок!!!!
Наприклад щось з валіснерій...
З валіснерією вони теж швидко розправляться (знаю з особистого досвіду)!!!

рогі
08.03.2010, 17:58
В мене вже пів року живуть двізолоті рибки разом з скаляріями та неонами і все добре плавають собі двоє нікого не чіпають так само із валіснерією трохи скубають, але щоб витягували з корінням такого не помічав.

Руслан
08.03.2010, 18:14
З валіснерією вони теж швидко розправляться

З гігантською валіснерією, якщо добре обкласти більшими камнями, несправляться.:)

KRUKOR
08.03.2010, 21:06
Народ !!! чув про систему збагачення со2. Питання таке, чи це панацея чи це модна фішка. Яка ціна системи.

ЕММА
08.03.2010, 21:14
Це і панацея для рослин,і модна фішка для тебе,тому шо дорога

lar
07.04.2010, 23:18
Роголисник буде рости у будь-якому акваріумі з різними рибками.

Jararaka
08.04.2010, 01:05
аква 100л. У ній 2 комети 15смЛучшая компания для карасей - только караси.
Кроме того, декоративные виды карасей (телескопы, шубункины, оранды и т.д.) по идее должны содержаться в прудах, а не аквариумах - растут слишком большие, это раз, и - обрати внимание, на некоторых рыб нужно смотреть СВЕРХУ, а не сбоку, чтобы оценить их "уродство", это два.

золоті- це холодноводні риби і температура утримання становить 13-20 градусів цельсія, а скалярії- 26-28Не факт.
Караси китайского разведения (а именно оттуда сейчас поступает большинство рыбы в страны СНГ) изначально содержатся при достаточно высокой температуре тропической воды.
Точно так же и скалярии переносят куда более низкую Т, чем это принято считать.

пів року живуть двізолоті рибки разом з скаляріями та неонамиПолгода, как сказал бы ВФЯ, не срок :D, так что ещё успеют золотухи неонов зачавкать... если доживут и те, и другие. Потому что 70 литров не объём для карасей и скалярий.

bablyukh
28.05.2010, 22:53
Всім привіт!!! у мене аква 100л. У ній 2 комети 15см. Поможіть, будь ласка, підібрати компанію моїм кометам. Хотілось би , щоб рибки були різними за звичками і забарвленням, щоб вони красиво виглядали і за ними цікаво було спостерігати. А ще мені дуже подобаються скалярії, чи зживуться вони із кометами.

Якщо можна кілька варіантів

Ви звичайно можете поселити скалярії разом з кометами. Вони нормально зживаються.

тернеция
29.05.2010, 11:38
В мене вже пів року живуть двізолоті рибки разом з скаляріями та неонами і все добре плавають собі двоє нікого не чіпають так само із валіснерією трохи скубають, але щоб витягували з корінням такого не помічав.

рогі, Из Вашего профиля:
70 л.
Риби та безхребетні.
2 скалярії, 4 неони, 4 барбуси суматринські, 1 меченосець
Догляд за акваріумом
-----

Долго не проживут... :(