КПК

Показати повну версію : Зміни в акваріумі!

romanesp89
13.03.2010, 19:31
Народ кажіть хто що думає!Можливо якісь пропозиції щодо змін!:)

konon
13.03.2010, 21:33
хто що думає
Я думаю, що ваш акваріум моїй жінці не варто показувати, бо вона мій викине, а такий як у вас я зробити не зможу. І лишуся я без акваріума. А так стоїть собі старенький раритет, і всі довольні, поки не бачили кращого... А такий як у вас....*THUMBS UP*

romanesp89
13.03.2010, 22:06
Я думаю, що ваш акваріум моїй жінці не варто показувати, бо вона мій викине, а такий як у вас я зробити не зможу. І лишуся я без акваріума. А так стоїть собі старенький раритет, і всі довольні, поки не бачили кращого... А такий як у вас....*THUMBS UP*

Djakuju,pryemno chuty!:)

АшДваО
13.03.2010, 22:27
Роман,а фон не планується якийсь?Шпалери,звичайно,красиві,але в якості фону вони не дуже...Рослин підбери більше високоростучих.Посередині,де коряга і білий пісок-там ще шось буде садитись,чи то вже завершена композиція?В загальному-позитивне враження.Тут думок може бути багато,але то твій акваріум і ти сам вирішуй,цікаво буде подивитись за деякий час на нього.Успіхів тобі!*THUMBS UP*

Ostap
13.03.2010, 22:57
Корінь той що по серединні викини він там зайвий. А коли буде викидати то скажи мені де ти його викинув. ОК:D

А якщо серйозно акваріум красивий. Рослинок правда замало, але з часом їх досадиш. Вдалий початок*THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP*. Глянем на нього за декілька місяців.:eek:

biabuchja
14.03.2010, 10:16
Підтримую АшДваО, з фоном дивитись буду краще. Коряжка класна*DRINK*, кераміка з ліва ні до чого, тим більше ти на неї анубіас закріпив, попробуй примотати до коряги що посередині тільки примотай не зверху, а в центральній частині коряги, або взагалі в низу щоб в очі не кидалось. високорослі рослини обовязково перед фільтром засадити, а взагальному мені сподобалась*DRINK**DRINK**DRINK*

konon
14.03.2010, 11:43
Коли досадити рослини і вони виростуть, цей акваріум перетвориться на стандартно-класичний. А зараз він нагадує в який час ми живемо, в час нового вишуканого строгого дизайну, мінімалізму (вбудована техніка,розсувні двері). Коли в кімнаті меблів мало, але вони заміняють гору старих... Дизайн: "В ногу з часом".*THUMBS UP**DRINK*

romanesp89
14.03.2010, 16:14
Роман,а фон не планується якийсь?Шпалери,звичайно,красиві,але в якості фону вони не дуже...Рослин підбери більше високоростучих.Посередині,де коряга і білий пісок-там ще шось буде садитись,чи то вже завершена композиція?В загальному-позитивне враження.Тут думок може бути багато,але то твій акваріум і ти сам вирішуй,цікаво буде подивитись за деякий час на нього.Успіхів тобі!*THUMBS UP*

:)а які самі високоростучі порадиш?Там дде коряга впринципі не планував садитии нічого .але ще буде видно!Доречі креветки прижилися.Дякую.Коли креветочник буде мати нормальний вигляд виложу фотоо!А який фон порадиш?

romanesp89
14.03.2010, 16:17
Підтримую АшДваО, з фоном дивитись буду краще. Коряжка класна*DRINK*, кераміка з ліва ні до чого, тим більше ти на неї анубіас закріпив, попробуй примотати до коряги що посередині тільки примотай не зверху, а в центральній частині коряги, або взагалі в низу щоб в очі не кидалось. високорослі рослини обовязково перед фільтром засадити, а взагальному мені сподобалась*DRINK**DRINK**DRINK*

NA raxunok fonu zadumuvavsja ne odnorazovo ale ne znaju jakyj daty...sho bude garno dyvytys'...porad shos) naprykladi bude krashe)!na korjagu planuju daty troshky jakogos moxu,pravda v prodazhi she ne zustrichav cjogo tyzhnja nigde!

romanesp89
14.03.2010, 16:21
Корінь той що по серединні викини він там зайвий. А коли буде викидати то скажи мені де ти його викинув. ОК:D

А якщо серйозно акваріум красивий. Рослинок правда замало, але з часом їх досадиш. Вдалий початок*THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP*. Глянем на нього за декілька місяців.:eek:

Nu jak na mene to rosllynky she majut taku zdatnist jak rosty):)*DRINK* tomu ne znaju 4y varto...dumaju lyshe troxy daty moxu na korin i mozhlyvo jak shos garne z roslyny vysokoroslyx znajdu to prydbaju)!
A na raxunok korjazhky meni ii v subotu Scream prodav)*DRINK* mozhlyvo z chasom nadojst budu maty na uvazi tebe)!

АшДваО
14.03.2010, 20:48
З високоростучих можеш,наприклад,амбулію,бакопу,гігрофілу іволистну і т.д.,це все з невибагливих.На рахунок фону,найпростіше-чорний папір,і вже буде інакше дивитись.Хочеш шось цікавіше,подивись по акваріумах учасників форуму,хоча б в моїй темі,може пригодиться.

romanesp89
14.03.2010, 20:57
З високоростучих можеш,наприклад,амбулію,бакопу,гігрофілу іволистну і т.д.,це все з невибагливих.На рахунок фону,найпростіше-чорний папір,і вже буде інакше дивитись.Хочеш шось цікавіше,подивись по акваріумах учасників форуму,хоча б в моїй темі,може пригодиться.
Ну такий фон як у тебе звичайно гарний але не просто такий зробити.З рослин на ттижні ще щось посажу!*DRINK*