Показати повну версію : Відгуки і зауваження
Охват Марьян
11.11.2007, 21:11
Якщо Вас не влаштовує робота форуму або модератора і у вас є відгуки чи зауваження то у Адміністратора можна попросити роз'яснення у даній темі. Рішення Адміністратора ОСТАТОЧНЕ як для учасників, так і для Модераторів. Рішення адміністратора по питаннях правового ведення форуму, тематичної спрямованості, дизайну, форм надання інформації, програмного забезпечення ОСТАТОЧНІ, і після ухвалення ОБГОВОРЕННЮ НЕ ПІДЛЯГАЮТЬ.
Читаєм також:
Правила форуму (http://aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?t=1)
Відгуки і зауваження (архів дописів) (http://www.aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?t=5767)
Охват Марьян
07.02.2011, 23:01
Всі дописи з даної теми переніс у архів, посилання на нього у першому дописі.
На прохання форумчан збільшив кількість скриньки приватних повідомлень до 1000 шт кожному.
Всі вирішені питання будуть переноситись у архів.
Охват Марьян, а що на форумі появилися нові смайлики??http://aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?p=68016#post68016
203,206 дописи
Охват Марьян
25.02.2011, 21:49
FENIX, Натисніть на кнопку "Цитата" навпроти цих дописів і у вікні відповіді побачити посилання на сайти, де розміщені ці усмішки.
Охват Марьян, у мене з моїм братом(Noldor) бувує вихід з одного компа,тому не подумайте що то клон!!
Охват Марьян
20.03.2011, 23:09
FENIX, З одного компютера не можна входити двом користувачам, тому шукайте інші варіанти перебування на форумі.
Охват Марьян
28.04.2011, 01:02
Шановні користувачі !
До понеділка буде проводитись реорганізація катерогії розділів "Приватні оголошення". Будуть додані нові розділи та підрозділи. Зміняться частково назви розділів та кілька пунктів правил форуму. Після завершення робіт ми проінформуємо користувачів про зміни розсилкою на ел. пошту.
Gonduras
16.06.2011, 09:09
Шановний адміністраторе,
Прошу пояснити чому було вилучене поняття "штрафний час" з правил проведення аукціону?
Дякую.
p.s. Я не обговорюю існуючі правила і банити мене не треба :), просто цікаво чому таке рішення було прийняте.
Охват Марьян
16.06.2011, 09:31
На великих аукціонах немає такого терміну, як "штрафний час". Хто встиг той і зробив найбільшу ставку під завершення. Даний пункт "штрафного часу" був введений для збільшення суми та стимулювання створення аукціонів, але кожен почав тлумачити його на свій лад створюючи негатив та беззмістовні суперечки. Для того, щоб уникнути непорозумінь між форумлянами і було відмінено дію пункту 6. Щоб уникнути ситуації, коли роблять ставку в останню секунду, можна ввести таке правило: "Аукціон працює ще 10 хвилин" (штрафний час), після останньої ставки, навіть після закінчення заявленого часу. Щоб не було обману, або змагання на швидкість реакції. Наприклад, остання "23:57", значить закінчення "24:07". Якщо за цей час хтось ще збільшить ставку, відлік часу починається знову.
Охват Марьян
16.06.2011, 09:35
Для тих, хто "криво прописав" або невірно вказав адресу свої скриньки продублюю лист сповіщення від 11 травня 2011 р. 23:41 у цій темі:
На форумі відбулись невеликі зміни у правилах користування, які уже вступають у силу:
Змінено пункт 1.4.
--- Акваріуміст/Терраріуміст – користувач призначений до привілейованого гурту. Призначається адміністрацією за змістовні корисні поради/дописи/теми, має певний досвід в акваріумістиці/терраріумістиці, дотримується правил поведінки.
Змінено пункт 4.2.1.
--- Використання ненормативної лексики навіть у формі ***#$@%@%$^&; навмисне спотворення загальноприйнятої термінології і норм правопису; написання безглуздих, надкоротких дописів ("ну-ну", "клас", "супер", "актуально", "дякую" і т.п.) та дописів, що містять тільки одні усмішки; беззмістовне "піднімання"(апання) активних тем; образливі висловлювання про будь-яких живих істот; - памятайте, що ви спілкуєтесь у пристойному товаристві, серед користувачів є діти, дівчата/жінки тому Ваші дописи повинні бути тактовними.
Видалено пункт 5.4/6
--- Щоб уникнути ситуації, коли роблять ставку в останню секунду, можна ввести таке правило: "Аукціон працює ще 10 хвилин" (штрафний час), після останньої ставки, навіть після закінчення заявленого часу. Щоб не було обману, або змагання на швидкість реакції. Наприклад, остання "23:57", значить закінчення "24:07". Якщо за цей час хтось ще збільшить ставку, відлік часу починається знову.
Переглянути правила форуму можна за наступним посиланням - http://aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?t=1
---------------------
Для зручності форумчан, розділ "Приватні оголошення" було розділено на підрозділи.
Детальніше тут - http://aquaforum.lviv.ua/forum/forumdisplay.php?f=157
Добавлю і я трохи коментарів щодо зміни п.4.2.1
Прошу звернути увагу на виділені червоним кольором зміни і доповнення.
--- Використання ненормативної лексики навіть у формі ***#$@%@%$^&; навмисне спотворення загальноприйнятої термінології і норм правопису; написання безглуздих, надкоротких дописів ("ну-ну", "клас", "супер", "актуально", "дякую" і т.п.) та дописів, що містять тільки одні усмішки; беззмістовне "піднімання"(апання) активних тем; образливі висловлювання про будь-яких живих істот; - памятайте, що ви спілкуєтесь у пристойному товаристві, серед користувачів є діти, дівчата/жінки тому Ваші дописи повинні бути тактовними.
За період з 11 травня було усно попереджено через "Приват" 3-4 користувача, інші подібні дописи витирав з коментарем "беззмістовний допис, п.4.2.1".
Але всьому є межа, тому в випадку чого - не треба думати про упереджене ставлення до чиєїсь окремо взятої персони. Просто правила є правила *RTFM*, навіть якщо комусь вони не подобаються *DRINK*
А чим вам "дякую " чи "актуально" непідійшло.
Виходить якщо я напишу просто "дякую" то неможна,
а якщо "дякую ви мені помогли" можна.
Якщо нехай подякувати можна черех кнопку, то як відписати людині яка запиталась чи актуальна попередня пропозиція, писати "так" неможна надкоротке слово, "актуально" також неможна, що робити в такій сетуейшн.
І ще одне трактування " навмисне спотворення загальноприйнятої термінології і норм правопису" -
Навмисне, а якщо не навмисне...я случяйно, чес слово!
Загальноприйняте, суржик у житті всюди прийнятий, а може я взагалі Білорус , чи 8 ходок 3 побега і все по фені, то що я вже немаю права бути на цьому сайті, якась дискрімінація виходить
Навмисне, а якщо не навмисне...я случяйно, чес слово!
Загальноприйняте, суржик у житті всюди прийнятий, а може я взагалі Білорус , чи 8 ходок 3 побега і все по фені, то що я вже немаю права бути на цьому сайті, якась дискрімінація виходить
А попробуйте набрати текст в Word наприклад і перевірити правопис, а тоді вже скопіювати отримане в свій допис. Тоді претензій і "дискрімінацій" точно не буде.
А чим вам "дякую " чи "актуально" непідійшло. Виходить якщо я напишу просто "дякую" то неможна,
Для подяки існує кнопка "Дякую" під кожним повідомленням. ІМХО - цього достатньо.
За безгамотність нікого ще не штрафували - то справа кожної, окремо взятої особи, яка сама себе поважає.
Але якщо з написання видно, що людина пише специфічним стилем... Ну тоді це на "розсуд" адміністрації.
то як відписати людині яка запиталась чи актуальна попередня пропозиція, писати "так" неможна надкоротке слово, "актуально" також неможна, що робити в такій сетуейшн
Шановний, для цього існує приватна переписка. Деколи вечором приходиш, відкриваєш сайт - 50-70 дописів. А половина з них, от такі "актуально", "дякую", "так". Кому цікаво (крім продавця і покупця) то читати? Переписуйтесь через "приват".
Я одновременно могу сидеть в 3 сайтах, 2 чатах, и 3 аукцыонах.
Если я буду набирать все через Word ничево не успею, интересно как вы это себе представляете.
Roman71;
Так какраз за мой спецефический стиль меня уже пару раз и наказывали, а шо я спецыально.
АНУБІАС, а що, важко преглянути свій допис перед публікацією?
Ви як реєструвались, хоч читали Правила?
Якщо ні, то спеціально для Вас пару пунктів:
Реєструючись на нашому форумі ви погоджуєтеся з дотриманням даних правил. Незнання правил не звільняє вас від відповідальності
Адміністрація залишає за собою право видаляти, змінювати, переносити або закривати будь-яку тему/допис на свій розсуд. Всі видалені дописи переносяться до розділу "Смітник", звідки згодом видаляються.
3. Мова спілкування: 3.1. Прийнятими мовами спілкування є Українська та Російська мови. Використання інших мов буде вважатись порушенням. Назви темам рекомендуємо давати українською мовою
3.3. Потрібно перевіряти правопис дописів перед їх публікуванням. Якщо ви написали допис з помилкою, то виправити її можна за допомогою кнопки "Редагування" (напротязі 10хв.).
Що Вам ще треба? Не подобаються правила? Є бажання їх ще обговорювати? Дивимось п. 4.3.1 і робимо висновки.
Для подяки існує кнопка "Дякую" під кожним повідомленням. ІМХО - цього достатньо.
Ну давайте тогда все на кнопки зделаем, и ненадо будет общятся, а может как раз ето "дякую" камуто приятно на душе зделаэт, улыбньот. Веть "приятное слово и кошке приятно" а не сухое нажатие кнопки.
Сайт веть для общения , где можно спросить совет, поделится впечятлениям, опытом, проблемами, найти новых друзей, а не суто для информацыоной справки.
Мне для етого Викапедии хватаит..
Или я не прав.
Ну тогда извените ето лично мойо мнение.
Спасибо читал я ети правила...неочень написано.
Вы всегда правы"Начяльник всегда прав, - если начяльник не прав читай пункт первый- начяльник всегда прав"
интересно как вы это себе представляете.
Тоді пишіть грамотно, не получається - не пишіть взагалі :)
А перевірити написане на відсутність помилок ніколи не займе багато часу, хіба спочатку, далі піде легше.
...а от допис вище думаєте когось "улыбньот"? Мене ні, скоріше покоробить від написаного...
читал я ети правила...неочень написано
Напишіть свій варіант, щоб було "очень". Впевнений, що адміністрація його розгляне.
Взагалі правила пишуть для того, щоб обмежувати поведінку чи діяльність певними рамками. І виконання їх повинне бути обов'язковим для кожного. Якщо не хочеться, тоді дійсно не маєте права бути на форумі. (Може грубий приклад, - недотримання правил внутрішнього розпорядку на роботі є для адміністрації підставою звільнити працівника).
Суперечка в даному випадку в принципі є безпідставною.
Охват Марьян
16.06.2011, 19:58
А чим вам "дякую " чи "актуально" непідійшло.Для подяки слід використовувати кнопку "Дякую", а якщо вже дякувати в дописі словами, то вартує описати заслуги того, хто дійсно вам дуже допоміг.
Загальноприйняте, суржик у житті всюди прийнятий, а може я взагалі Білорус , чи 8 ходок 3 побега і все по фені,Я немаю нічого проти присутності національних меншин на націоналістично налаштованих користувачів на форумі, але про це пишіть в чаті чи обговорюйте при зустрічі, а на форумі прошу писати українською або російською мовою. А оце вже навіть не білоруською - http://aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?t=6396
А попробуйте набрати текст в Word наприкладУ мене переглядач мозілла та хром, вони автоматично перевіряють правопис та підкреслюють криві слова червоною лінією.
Спасибо читал я ети правила...неочень написано.
У сусідній темі ви можете подати пропозиції, вони будуть розглянуті адміністрацією(не одним адміном).
меня уже пару раз
Два рази вас наказували за лайливі слова та непристойні висловлювання.
@@вова@@
17.06.2011, 11:57
В мене є невелике побажання ,
Коли розкажуєш про шось в темі і потрібно вставити фотографію, то при копіюванні і вставленні в допис
постійно треба стирати http://
якшо буде 2рази фотографію не покаже
зробіть щось з цим.
Охват Марьян
17.06.2011, 14:25
@@вова@@, Який переглядач(броузер) ?
@@вова@@
17.06.2011, 15:25
Google Chrome
Охват Марьян
18.06.2011, 13:54
@@вова@@, У всіх переглядачах символи http:// є виділеними у зринаючому вікні. Якщо вставляти поєднанням клавіш "Ctrl+V" або одразу натискаючи праву кнопку миші то дані символи замістяться на скопійований текст.
Терлецький Дмитрo
14.08.2011, 14:03
Львовский форум аквариумистов (далее Л.Ф.А.) -региональный ресурс, который пользовался популярностью жителей Львова и области, также активное участие в развитии форума принимали представители закарпатского клуба аквариумистов "КАЗКА".
F.A.Q.
1) Важные моменты:
При проведении аукционов, ставки пользователей могут удаляться, без каких-либо видимых причин. Ставки типа: "Старт", "Блиц", "+ шаг" могут быть удалены без предупреждения.
Поддерживают функционирование форума несколько аквариумистов, не исключено, что за дополнительную материальною плату.
Если вы не в совершенстве владеете украинским литературным языком, то вам могут сделать замечание типа: "правильнее было бы написать...; Что трудно в гугле посмотреть ... и тп.
2) Чем хорош Л.Ф.А:
На Л.Ф.А. есть бесплатный раздел частных объявлений - это и все плюсы (но, если ваши рыбки и другие товары пользуются спросом, то администрация форума может написать, что Вы барыга.)
Можна було потерпіти до 20.08 і не створювати клона, порушуючи цим правила.
ресурс, который пользовался популярностью жителей Львова и области
саме сьогодні він перестав бути популярним ? чи вчора ?
ставки пользователей могут удаляться, без каких-либо видимых причин
особисто мені причини зрозумілі.
несколько аквариумистов, не исключено, что за дополнительную материальною плату
точно :D . А я, наївний, за півтора року написав купу дописів. А підлі адміністрація і акваріумісти забрали належне мені "бабло" і роблять собі морські акваріуми.
Если вы не в совершенстве владеете украинским литературным языком, то вам могут сделать замечание
що найбільш підло, що коли написати неграмотно, з купою помилок, російською, то зауваження зроблять теж :)
Чем хорош Л.Ф.А:
На Л.Ф.А. есть бесплатный раздел частных объявлений - это и все плюсы
тому треба знести з сайту все і залишити тільки "куплю-продам" :D.
Іноді краще жувати ....
p.s. взагалі не було бажання реагувати, але реакція модератора буде автором знову розцінена, як упереджене ставлення до його особи.
Охват Марьян
14.08.2011, 15:31
Терлецький Дмитрo, Є така приказка, напишу зрозумілою тобі мовою:
НЕ ПЛЮЙ В КОЛОДЕЦ, ПРИГОДИТСЯ ВОДЫ НАПИТЬСЯ
... цікаво, як ти будеш людям в очі дивитись при зустрічі....
БАН для акаунта від сьогодні буде довічним.
оце дійсно по нашому, по-українськи : залізти на інший форум, через своє зарозуміння і "дівочу" образливість обгадити ЛФА, ще й на общєпонятном... *DASH*
підозрюю, що той клон не останній...
На аквафорумі у нього статус стоїть, "Я еду во Львов на Аквафорум-2011"
Мене цікавить як же він буде дивитись людям в очі-))
а там стільки народу буде, що він спокійно може "відсидітись" в іншому кутку залу... до речі, як це і було на семінарі "Тетри" весною...
Поддерживают функционирование форума несколько аквариумистов, не исключено, что за дополнительную материальною плату.
Марьян, а можна список тих, кому ти доплачуєш? *JOKINGLY*
Охват Марьян
14.08.2011, 19:47
Марьян, а можна список тих, кому ти доплачуєш?
Ну Романе.... навіть не знаю... потрібно у головного бухгалтера запитати, він недавно здавав звіт, має ще пам'ятати :D
*THUMBS UP*
о, блін... підмахнув, так підмахнув...:D
ну може то якісь "ліві" виплати, в конвертах... ;)
тернеция
14.08.2011, 21:31
Охват Марьян, То мы с миру по нитке собираем на поддержку форума, то Roman71 пишет про выплаты в конвертах...
Пора сажать главбуха :D
тернеция, це не я пишу, це Терлецький припускає
Ну от і фінал... Тему, створену Дмитриком, видалено:cool:
Модераторам.
Ви, на перспективу, не забанюйте людей на час вияснення стосунків і постарайтесь обговорювати питання без сміхуйочків - може й конфліктів поменшає. І тем на інших форумах їм створювати не доведеться.
А то несерйозно получається - повидаляли/побанили і пишуть вдогонку.
не забанюйте людей на час вияснення стосунків
А форум існує для вияснення стосунків ??
Бажаючим підтримати ті бздури Дмитра ніхто не забороняв висловлюватися.
Хоча направду, сумно: спілкувався з ним якось - виглядало тоді, що непоганий хлопчина. Надіюсь, що з віком порозумнішає.
Охват Марьян
14.08.2011, 22:44
pip, Учасник був забанений місяць тому. Сьогоднішні дописи були написані "клоном", якого(клона) і забанили. Які ще є питання?
p.s.
Прохання тих, хто не в курсі суперечки - не коментувати її. Не варта та особа стільки уваги...
Охват Марьян
06.10.2011, 01:15
Для тих до кого не дійшла сьогоднішня розсилка на е-майл:
До правил користування форумом було додано три пункти, які з даного моменту вступають в силу:
4.3.8. Категорично забороняється використовувати червоний шрифт у дописах на форумі, ним може користуватись лише адміністрація для написання зауважень.
5.4.6. Щоб уникнути ситуації, коли роблять ставку в останню секунду, вводиться правило: "Аукціон працює ще 10 хвилин" (штрафний час), після останньої ставки, навіть після закінчення заявленого часу. Щоб не було обману, або змагання на швидкість реакції. Наприклад, остання "23:57", значить закінчення "24:07". Якщо за цей час хтось ще збільшить ставку, відлік часу починається знову. Даний пункт по-замовчуванню присутній у кожному аукціоні.
5.4.10. Якщо продавець відмовляється передавати ЛОТ, то йому присвоюють статус "Втратив довіру" та забороняють створювати теми/дописи у розділі "Приватні оголошення" терміном на один рік.
Правила форуму можна переглянути тут - http://aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?t=1
значить закінчення "24:07".
тільки закінчення "00:07" :)
Дякую за дубляж в темі, бо я розсилку не отримав.
Охват Марьян
20.10.2011, 14:28
НЕ ПЛЮЙ В КОЛОДЕЦ, ПРИГОДИТСЯ ВОДЫ НАПИТЬСЯ
Написав я тоді, як у воду дивився....
І що ви думаєте, при отриманні лоту з аукціону (http://aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?t=7285) кого там побачив мій брат... ви вгадали - Терлецького Дмитра, який вирішив, що aquaforum.lviv.ua знову став популярним *DANCE**YAHOO*
Маю кілька запитань, тому створю Інтерв'ю з shrimp (http://aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?t=7411)
а як же тоді це?
4.3.7. Використовувати одним учасником два і більше акаунти
Охват Марьян, відповім на поставлені запитання з цього : 220 , або з цього 2403 аккаунта + невеличкий фотозвіт
І що ви думаєте, при отриманні лоту з аукціону кого там побачив мій брат... ви вгадали - Терлецького Дмитра...
От і чудово, а хто старе згадає тому "глаз вон"
Хороший привід відновити акаунт!
Це пропозиція.
П.С. А то буде виглядати, що лишилися тільки "погані поліцаї" :D
А то буде виглядати, що лишилися тільки "погані поліцаї"
Ось тут, я позволю собі з Вами п.Євген не погодитись. Кожному буде бачитись зі "своєї дзвіниці", кожен має свою думку... Але це не означає, що можна "виносити сміття" на сусідні форуми безнаказано... Але це моє ІМХО
А яж його попереджав, непродавай тих гупіків, не пали кантору, краще мені вітдай Едлерів:cool:.
А він впертий ні і всьо.
А шо з ним робити - " Простить и понять"*THUMBS UP*
Охват Марьян
20.10.2011, 19:31
а як же тоді це?
Стараюсь бути толерантним та дати можливість користувачу виправитись, а раптом подорослішав та порозумнішав, тому не буде більше "плювати" в колектив людей із спільним захопленням.
220 , або з цього 2403 аккаунтаНа форумі не буде демократії і ми не розмовляємо мовою ультиматумів. Хочете відповісти - відповідайте.
Лише після спростування цього - http://aquaforum.lviv.ua/forum/showpost.php?p=81896&postcount=25
А шо з ним робити - " Простить и понять"У форуму є можливість обєднання двох акаунтів. Потрібно вчитись визнавати свої помилки, то пригодиться в житті.
Gonduras
20.10.2011, 19:32
" Простить и понять"
Можливо, але тільки після такої просьби від самого "винуватця свята" і після публічного розкаяння (і не тільки на цьому форумі, а у всіх місцях де були відповідні висловлювання).
ІМХО.
Можливо, але тільки після такої просьби від самого "винуватця свята" і після публічного розкаяння (і не тільки на цьому форумі, а у всіх місцях де були відповідні висловлювання).
ну що ж Ви так хлопця "нагинаєте"? *JOKINGLY*
он в інтерв'ю дав відповідь тільки на одне питання... але з яким пафосом - там "каянням" і близько не пахне
Так виглядає, що питання не варте навіть натискання на кнопки клавіатури. Сумно :(
але з яким пафосом - там "каянням" і близько не пахне
підтримую... на мою думку, така поведінка буде продовжуватися і надалі (надіюся що я помиляюся)
Петрович
21.10.2011, 00:14
От і чудово, а хто старе згадає тому "глаз вон"
Це пропозиція.
П.С. А то буде виглядати, що лишилися тільки "погані поліцаї"
Не впізнаю Вас...
Завжди готовий розуміти помилки, тим більше "по молодості", але таке (http://aquaforum.lviv.ua/forum/showpost.php?p=81896&postcount=25)
і зроблені "висновки" з фотозвітом стійки...
Roman 71, pozhar, добавляю себе, Петрович, відчуваю, справді, що нема розуміння скоєного.
Моя думка, бан навічно, форум не все життя, висновки зробити можна..., слово "гідність" ще має значення в молоді???
О, знову роздули з мухи слона.
Дмитро, та вибачіться і ладно.
Бо не заспокояться - заклюють і виженуть з пісочниці. Це ж так по-взрослому..
О, знову роздули з мухи слона.
Дмитро, та вибачіться і ладно.
Бо не заспокояться - заклюють і виженуть з пісочниці. Це ж так по-взрослому..
Дозволю собі не погодитися. "Роздули" люди не байдужі за репутацію форуму. Не полініться і прочитайте ще раз (http://aquaforum.lviv.ua/forum/showpost.php?p=81896&postcount=25), що думає про нас Терлецький. Як на мене, то "вибачіться і ладно" замало. Тут не школа, щоб виховувати. Немає Терлецький гонору вибачитися по-людськи - допобачення і бан навічно.
і бан навічно
так у нього і так "довічний" бан...
ІМХО забагато уваги приділяється цій людині. Ну не може він жити, щоб не привертати до себе уваги, а зараз саме це і відбувається...
Проводячи паралелі в суспільстві це можна порівняти з одною політичною силою. Вона добилась більшості у Львівській Міській Раді, але за рік так нічого і не зробила... Але ж вибори йдуть і треба щоб "про нас виборець чув хоч щось". Тому і вчора і відміняється бездумно квартплата... Ставиться вимога до Азарова назвати новозбудований львівський аеропорт іменем С.Бандери (так ніби в нас є аж два аеропорта і всі будуть путати, куда їхати) і в якомусь селі перейменовується вулиця без згоди жителів цього села... Причому нова назва історично не прив'язується до цього села і є відверто провокативна... Виступ в Києві на мітингу, приуроченому річниці створення УПА колишнього кандидата пост мера Львова від цієї ж сили в Києві теж інакше як епатажним і провокативним назвати не можу...
Тому менше уваги до чергового клона. І пора пригадати про існування п.4.3.7.
заклюють і виженуть з пісочниці
Шановний, якщо Ви бавились колись в пісочниці, то повинні пам'ятати, що і там є певні норми поведінки... Ну не будете ж Ви туда ж ср..., правда?
Якби не відбулась зустріч про яку писав Марян, то ніхто б не подумав, що це забанений користувач. Зараз в нього новий нік, можливо це "нова" людина, що зрозуміла свої помилки і зараз буде зразковим користувачем форуму. За старі вибачатись не хоче, але й нових робити небуде.
зараз буде зразковим користувачем форуму
ага, точно... на кнопку "Дякую" тисне регулярно, при чому навіть тоді, коли два сусідніх дописи суперечать один одному *JOKINGLY*
Лише після спростування цього - http://aquaforum.lviv.ua/forum/showp...6&postcount=25
Завжди готовий розуміти помилки, тим більше "по молодості", але таке
Це хороший варіант для вирішення проблеми, а ви кажете, що це неможливо, запропонуйте як варіант для Дмитра.
А потім ще може запропонувати Alokum вернутись - хоча ще в неділю він сам просив себе забанити... Пробачимо aero те, що він намагався "хакнути" форум...
Це хороший варіант для вирішення проблеми, а ви кажете, що це неможливо, запропонуйте як варіант для Дмитра.
так це і було зроблено в дописі №47 і він то не міг не прочитати... по крайній мірі під дописом №48, який був написаний через хвилину потому, стоїть його "Дякую"... але ж мовчить однако
але ж мовчить однако
нехай собі подумає, все часом лікується
Ніяк не иожу зрозуміти, яка користь від "облака тегов" внизу сторінки. Поясніть "тлумкові" :).
Gonduras
07.11.2011, 11:24
яка користь від "облака тегов" внизу сторінки.
Хмарка тегів (http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B0_%D1%82%D0%B5% D0%B3%D1%96%D0%B2)
p.s. Яка класна наша солов'їна мова - звичайний технічний термін звучить як поезія :)
Ще ліпше "хмаринка". Але не можу зрозуміти, чому в тому списку, наприклад, sarotherodon galilaeus є аж таким важливим :)
Gonduras
07.11.2011, 11:38
Bobus, Відповідь до смішного проста :). Користувач smiti створив аж дві теми в які поставив мітки sarotherodon galilaeus. Решта користувачів просто дуже рідко використовують мітки при створенні тем :).
Охват Марьян
09.11.2011, 19:07
Вчора виникла перегрузка та збій у роботі сервера і частина команд/фото не відповідали. На даний момент все налагоджено. Якщо хтось помітить негаразди у роботі форуму то прошу писати мені в приват. *DRINK*
Мар'яне, чому на портал фото переможців конкурсів не оформляєш, вже як 4 місяці :confused:
Охват Марьян
18.11.2011, 00:53
Nemo, Виправлюсь *DRINK*
Аваст заніс форум у список вірусних сайтів, думаю, що це хтось йому допоміг...
Просканував форум Авастом(пробною), Др.Вебом(пробною). Скачав форум і просканував на офлайн всі файли і бази. Ніяких вірусів та загроз не виявлено. Гугл та Яндекс інструменти також не виявляють загроз. Написав на техпідтримку АВАСТ та попросив розібратись у ситуації.
Охват Марьян
19.11.2011, 11:31
Прийшла відповідь з техпідтримки avastЗдравствуйте,
Спасибо за Ваше письмо.
Сайт http://aquaforum.lviv.ua/ вобщее не блокирован.
С уважением,
Ewelina Wrzosek
Technical Support
AVAST Software a. s.
www.avast.com
Ticket Details
===================
Ticket ID: BEK-720245
Department: [RUS] Technical support
Priority: Default
Status: On Hold
Прийшла відповідь з техпідтримки avast
*DONT_KNOW* ну а щож то в мене попереджпльні повідомлення вискакують кожен раз :confused:
StarSamurai
19.11.2011, 12:14
Трохи не в тему.
Для АНУБІАСа То внесіть сайт до виключинь, або знесіть аваст і поставте щось інше наприклад вийшов вже НОД32 смарт секюріті 5. Сижу на ньому вже декілька місяців та і поставив на 20 компюторів поки не від кого нарікань немає.
Охват Марьян
19.11.2011, 12:32
У мене на пробній версій avast! Internet Security 6 при максимальних настройках не видавало повідомлень про небезпеку. Для цього навіть полазив по фишинговому сайті...*DONT_KNOW*:'(
Єдиний плюс аваста у тому, що програма дівочим голосом, приємною українською мовою доповідає про завершення сканування, обновлення баз, тощо *JOKINGLY*
StarSamurai
20.11.2011, 10:44
Маряне знов я трішки не по темі.
Коли працював сисадміном. не однократно стикався з тим, що один і той самий вид антивіруса, навіть інстальваний з одного диска. через певний проміжок часу по різному реагував на той чи інший вид атаки. А так раджу всім користувачам, яким я встановлюю системи (БЕЗКОШТОВНО ну максимум пиво), не заморочуватись на рахунок проблем з антивірусами, а користуватись одним правилом - "Ваш комп'ютер це не сервер фондової біржі і якщо навіть полетить система від вірусів то її не важко переставити.".
А тепер по темі.
Вчора помітив проблему з форумом, писав відповідь в одній темі, досить великий допис вийшов, а коли натиснув розмістити форум видав тему не знайдено і вернув мене на сторінку назад, звісно повідомлення зникло.
Прошу пояснити, чому мої дописи в "кухні форуму", що стосувались необхідності посилань на джерела, звідки копіюється інформація, видалена модератором по причині
Личные разборки и претензии - в личке.
Ну і фрагмент чата
Нині 15:58] Elira: и бывают же бобусы на свете
*Elira відповів(ла) у темі Кухня форуму*
[Нині 16:11] Elira: куда не плюнь везде бобус ...ооо нужно сделать демотиватори
Якщо у чаті є (з моєї суб'єктивної точки зору) відверте хамство, то як я можу на це реагувати інакше ніж у темі ? Поскаржитись на допис ? Так допису ж немає :)
тернеция
26.11.2011, 19:50
Bobus, Именно потому и удалены не только Ваши посты, но и Elira, - Личные разборки и претензии - в личке.
Никто не мешает Вам отписаться в приват и напомнить Правила форума с указаанием пункта Правил. Вы это сделали? Нет.
Почему?
Если ратуете за чистоту форума и соблюдение Правил - начните с себя :)
Все разборки подобного типа буду чистить.
як я можу на це реагувати інакше ніж у темі ? Поскаржитись на допис ? Так допису ж немає
Надо было не начинать разборки, а жаловаться сразу, если видите нарушение Правил, а не после удаления постов.
Охват Марьян
27.11.2011, 01:38
Bobus, Богдане, не потрібно розпалювати суперечки на форумі. Будь які суперечки і тих хто їх розпочинає я обіцяв наказувати. Якщо Ви знайшли першоджерело і воно достовірне, то напишіть про це в приват або розкажіть про це адміністрації, натиснувши на кнопку "поскаржитись на допис" навпроти допису. Ми приймемо міри - додамо посилання на автора, видамо попередження при необхідності.
ЧАТ він і в африці ЧАТ... Це так звана флудилка будь якого ресурсу в інтернеті, ми не виключення. До всього потрібно ставитись з логікою та розумінням, попитати в учасника, чому до Вас таке ставлення. Можливо Ви колись його/її образили та залишився осад... В разі необхідності учасника можна заБАНити і у ЧАТі. Порушення триває, як і перше загальне на форумі - 7 днів, у цей час форумчанин не зможе користуватись ЧАТом і у нього буде висвітлюватись - "Вы забанены в чате".
Vasia1985
28.11.2011, 13:06
Доброго дня.
Незнаю чи ще в когось є така проблема чи то лише вмене?!!!Отже,досить часто користуюсь сайтом з мобільного телефону.Уже декілька днів (точніше десь з четверга)не можу відкрити сторінку "Львівського форуму акваріумістів" постійно вибиває "автоматичне оновлення Ореrа mini 6.5(платна версія з відправками СМС)"притому ,що дана версія уже встановлена на телефоні.Пробував через інші програми заходити все одно вибиває Оперу.
Що робити,що порадите????
Дякую
Vasia1985, аналогічна проблема також з того ж дня... На разі вирішення проблеми не знайшов
Vasia1985
28.11.2011, 14:39
Roman71,надіюсь вдастся виправити.Зараз сиджу за компютером антивір Аваст при обновлені сторінки видиває УГРОЗУ(правда незавжди)?
Поки тех.підтримка мовчить, відправка смс відбувається на російський номер.
в пуш повідомленні наголошено, що не несеться відповідальність за втрату коштів.
допис стосується пз ОпераМіні
відправка смс відбувається на російський номер. в пуш повідомленні наголошено, що не несеться відповідальність за втрату коштів
ну я не настільки вже наївний, щоб відправляти ще платне СМС :D
Gonduras
28.11.2011, 14:47
ну я не настільки вже наївний, щоб відправляти ще платне СМС
Я не вкурсі проблеми, але виглядає як на дії якогось троянця :)
коли приїздили фахівці з депертаменту Опери (проводилось для студентів), то питання смс-алармів було ще у 2009.
в останні декілька днів скарг побільшало.
ось деяке пояснення http://habrahabr.ru/company/opera/blog/130029/
я також думаю,що тут повно троянів,вірусів і паразитів :D...дуже вже сайт перегружається і збивається і глючить...
Як на мене працює все нормально... Тим паче Марьян казав що недавно весь форум відсканив.
Vasia1985
28.11.2011, 15:11
відправка смс відбувається на російський номер
Там взагалі цілий перелік країн.
"Для України:
Скачав приложение Вам необходимо отправить от 1 до 3 СМС-сообщений на следующие севисные номера:9394(25грн),9293(15 грн),9193(10грн)
Даная услуга предоставляетса для всехGSM операторов Украины.
Служба поддержки абонентов по почте:opera_mini@i.ua"
Як на мене працює все нормально...
З мобільного взагалі на сайт неможливо зайти
У Вас труднощі з доступом на один сайт, чи на всі?
ну вам же сказали модератори все чудово,треба їм вірити,вони завжди праві!*ROFL*
якщо у деяких все нормально працює,ще не значить,що так у всіх ...
Gonduras
28.11.2011, 15:31
я також думаю,що тут повно троянів,вірусів і паразитів :D...дуже вже сайт перегружається і збивається і глючить...
Хвилиночку - не треба нічого придумувати! Я говорив про троян який вже сидить на девайсі.
Ось читайте про цю проблему Внимание! Мошенничество с СМС на Android, Участились случаи мошенничества. (http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=267437)
Ось власне про оперу (http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=267437&st=0#entry9014348)
ну вам же сказали модератори все чудово,треба їм вірити,вони завжди праві!*ROFL*
якщо у деяких все нормально працює,ще не значить,що так у всіх ...
Взявши за приклад те як ви присікаєте флуд "малознаючих" в темах де ви компетентні, прошу вас не флудити тут *RTFM*:D
Встановлюйте оперу лише з офіційного сайту, а не клікаючи по банерах з пропозиціями встановити нову версію, і проблем буде менше. Хоча цей браузер я для себе давно похоронив і користуюсь мозіллою.
Vasia1985
28.11.2011, 15:40
У Вас труднощі з доступом на один сайт, чи на всі?
Саме на "Львівський форум акваріумустів" вибиває проблему з оновленням,інші сайти відкриваються нормально без жодних проблем
Встановлюйте оперу лише з офіційного сайтуЯкби ж то з Оперою були проблеми, а то і з інших веб програм коли заходиш на форум вибиває про "оновлення"
Хвилиночку - не треба нічого придумувати! Я говорив про троян який вже сидить на девайсі.
Ось читайте про цю проблему Внимание! Мошенничество с СМС на Android, Участились случаи мошенничества. (http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=267437)
ну так а я про що,сидять трояни тому така катавасія зараз :)
Взявши за приклад те як ви присікаєте флуд "малознаючих" в темах де ви компетентні, прошу вас не флудити тут *RTFM*:D
це не флуд...і я нікого бородатим дядьком з фентезі не обзиваю :D
хоча і в правду вірусів хватає,коментування завершую,спасайте нас :D
Перевірив, так воно і є, хоча недавно заходив.
переадресовується на оновлення опери, хоча на gmail заходить норм. Через стандартний оглядач ситуація така сама пропонує оновити ореру. Система симбіан.
Vasia1985
28.11.2011, 15:48
pozhar,Все вірно,аналогічна ситуація.Ось і прошу ВАС щоб виправили,як вже вище писав почалось в четвер.
Ось і прошу ВАС
Це питання тільки до адміністратора, модератори тільки дивляться за порядком. Керує сайтом адміністратор.
Gonduras
28.11.2011, 16:04
pozhar,Все вірно,аналогічна ситуація.Ось і прошу ВАС щоб виправили,як вже вище писав почалось в четвер.
Не розумію що ви хочете від адміністрацію цього сайту? Ви підхопили вірус на свій телефон - так лікуйте його :)
Ось тут (http://4pda.ru/forum/index.php?s=&showtopic=267437&view=findpost&p=10013769) якраз про подібну проблему з редіректом на оновлення опери пишуть.
Vasia1985
28.11.2011, 16:09
Провіряв телефон антивірусом все чисто,якщо був би вірус то взагалі невідкривалися б ніякі сайти.А тут лише одна проблема саме з сайтом форуму.
Gonduras, а схоже справа не в телефоні, а в редіректі десь далі. Це питання швидше до aquabot. Спробував зайти на форум з древньої нокії 6021, куди роки три нічого не встановлювалось та й програмне забезпечення в той апарат не закинеш :). Результат аналогічний. ІМХО треба довбати мобільних операторів.
Vasia1985
28.11.2011, 16:27
Ось таке вікно вибива Avast на компютері
Gonduras
28.11.2011, 17:03
Gonduras, а схоже справа не в телефоні, а в редіректі десь далі. Це питання швидше до aquabot. Спробував зайти на форум з древньої нокії 6021, куди роки три нічого не встановлювалось та й програмне забезпечення в той апарат не закинеш :). Результат аналогічний. ІМХО треба довбати мобільних операторів.
Нда... Також спробував зайти з свого телефона на форум - також редіректнуло на фейкову адресу зловмисників new-mini-op.net. При тому що я також не користуюся інтернетом з телефону і нічого туди вже давно не ставив.
Vasia1985 також вже починаю думати що проблема теоретично може бути на цьому форумі.....
ACVATIONS
28.11.2011, 18:03
в мене від цих фішішгових ссилок з аквафорума опрера мобайл полетіла.
Охват Марьян
28.11.2011, 18:10
Звернення прийнято до уваги, про результат відпишу тут у темі.
Ось таке вікно вибива Avast на компютері
себто лається на цей смайл *RTFM*
дивно.
Охват Марьян
29.11.2011, 21:52
Отже, проблему з перенаправленням на *** та оновлення Opera browser вирішено. Сьогодні до 22.59год Avast та Nod32 обіцяли додати нас у "білий список".
Перевіряємо, відписуємось.
З мобільного на форум зайшов *THUMBS UP*
Також зайшов, використовував Оpera. *DRINK*
заходжу з Опери проблема залишилась, на кожне віконце вискакує така табличка як в 98 пості зображено, вже сил від того не маю, всі сусіди навіть чують.
p.s. може завтра щось змінится.
Vasia1985
30.11.2011, 09:23
Охват Марьян,усе супер,зайшов на форум з мобiльного без проблем.
ДЯКУЮ.
не знаю як там в кого а в мене Аваст і надалі кричить про угрозу вірусного зараженія, і так на кожну сторінку яку я тут відкриваю
саме цікаве що тільки тут, на інші сайти не реагує
Сьогодні з ранку також таке було із Авастом, як і попередні дні. Але після онвлення нової версії програми (не модулів сканування), поки що нормально. Поточна версія 6.0.1367
Вирішив і я спробувати Аваст. (стоїть Microsoft Sequrity Essentials).
Встановив, чомусь на наявність запущеного від мікрософта він не зреагував.
Відкрив форум, і вікно веб екрану. Трохи незручно, бо вікно аваста зменшується лише до певних меж. Почав слідкувати, що ж він сканує на сторінці форуму. А сканує він GIF-ки. І то так вибірково. Найпростіше на форумі відкривати - закривати вікно смайлів для чату. І от за надцятим відкриванням аваст гордо знайшов серед смайликів заражений ab.gif. До того він його перевіряв кілька разів і було все окей :D
Аваст зараз знесу. Копія екрану додається.
P.S. жоден з компютерів у офісі ( антивіруси нод, авіра,майкрософт) нічого поганого не бачать.
ясно аваст в мусор, або новий ставити.
Дякую...
Охват Марьян
30.11.2011, 18:36
Аваст зараз знесу.
Мудре рішення! Дармовий сир лише у мишеловці. Ставте ліцензійні антивіруси і користуйтесь на здоров'я. У мене нема антивіруса і ніколи не встановлював стаціонарно(сканую раз в пів року комп), при тому заходжу в день не менше ніж на 50 різних сайтів. Вважаю, що наявність антивіруса на компютері і є магнітом для вірусів. На сервері форуму встановлений Dr.Web
Щодо опери, кому цікаво, може перелистати - http://my.opera.com/russian/forums/topic.dml?id=389481
Gonduras
30.11.2011, 18:46
Мудре рішення! Дармовий сир лише у мишеловці. Ставте ліцензійні антивіруси і користуйтесь на здоров'я.
Я користуюсь дармовим ліцензійним (для домашнього використання) антивірусом:
AVG (http://free.avg.com/ww-en/homepage)
Працює тихенько, не напрягає, зоопрки на лєвих флешках розгрібає на ура.
Рекомендую. *THUMBS UP*
Ще по вірусам додам:
1) Ті хто користується Інтернет Експлорер - варте перейти на хоча би Файрфокс
2) У файрі потрібно встановити аддон No Script та ABP Block. 1й блокує скрипти, через які віруси можуть пролазити в комп, 2 - зайву рекламу (це деколи суттєво економить трафік) - з ними можна шастати по нету більш-менш спокійно.
Ну, власне, я не збирався користуватися Авастом. Просто стало цікаво, що він знаходить на цьому сайті.
А порад чим користуватися - завжди купа. Скільки людей, стільки і думок. Додам ще одну Use MAC :)
Пора чистити тему.
тернеция
30.11.2011, 23:10
С сентября поставила + к Авасту лицензионный Нортон. Его не вижу, не слышу, ноут чистый.
Аваст начал творить непонятно что - снесла.
taras_kr
01.12.2011, 01:45
С сентября поставила + к Авасту лицензионный Нортон. Его не вижу, не слышу, ноут чистый.
Аваст начал творить непонятно что - снесла.
Взагалі не рекомендують на одну машину ставити більше одного антивіруса...Вони між собою не вживаться...
Щось час мої двох відповідей на годину випереджає самі запитання
http://aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?t=129&page=4
Охват Марьян
01.12.2011, 14:49
Була проблема в датацентрі, зараз все в нормі.
тернеция
03.12.2011, 11:38
Взагалі не рекомендують на одну машину ставити більше одного антивіруса...Вони між собою не вживаться... Они жили дружно больше года, пока Аваст не начал хулиганить.
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009