КПК

Показати повну версію : Помутніла вода в акваріумі і непроходить

Tarik_Nikita
02.06.2008, 12:10
Народ, HELP!!!
З четверга помутніла вода (так виглядає як залити нову і проходить процес відстоювання) не знаю, що зробити. Переживаю за дисків (хоча вони не помінялися в поведінці і в інших характеристиках).
Зразу як почало мутніти добре промив під струменем води губку фільтра (до того полокав у відрі водою з акви при заміни), менше кидаю їсти сухого корму (ним кормлю 1 раз - зранку), і перестав робити заміни води (міняв по 10% через день).
Що ще тре зробити, може залити "серу нітровек"???:confused:

Pavlo
03.06.2008, 09:20
Якщо, маєте УФ лампу, увімкніть на день- другий і водичка буде, як кришталь.

Tarik_Nikita
03.06.2008, 09:22
лампи нема, є інші варіанти

Pavlo
03.06.2008, 12:42
В мене така фігня буває коли масовано змінюю воду - до 70%, порушую біобаланс.
Тепер по порядку.
1. Помутніння, це бактерії не хвороботворні, за дисків переживати не потрібно.
2. Воду не підмінюйте, хоча б тижня два.
3. Зменшіть довжину світлового дня до 10-8 годин і інтенсивність , якщо не має вибагливої до світла трави.
4. Дієта для риб - ви вже зробили.
5. І терпіння, все пройде.:)

Pavlo
03.06.2008, 12:45
А лампу, я б вам, порадив, би купити , тим більше у вас дискуси.

ENERGY
27.10.2008, 20:56
як і коли ультрафіолетову лампу використовувати????? В мене те саме сталося з водою пройшов 1 тиждень після запуску!!!!! :(:(:(

Охват Марьян
27.10.2008, 21:48
як і коли ультрафіолетову лампу використовувати????? В мене те саме сталося з водою пройшов 1 тиждень після запуску!!!!! :(:(:( годуйте менше рибу і не займайтесь єрундою.

navy
27.10.2008, 22:30
як і коли ультрафіолетову лампу використовувати????? В мене те саме сталося з водою пройшов 1 тиждень після запуску!!!!! :(:(:(

:eek:Додам тільки одне на всіх приладах є інструкції по користуванню*RTFM*(на різних мовах:D),та є ще відповіді на форумі та неті поюзайте тоді зрозумієте потрібна вона Вам зараз чи ні.:)