КПК

Показати повну версію : невідомий нерест???

ostin777powers
01.04.2010, 16:39
купив дорослу пару виглядають дуже схоже до цих Script.cf.chaytori.
Самка була з ікрою, я іх пересадив в акву і спочатку вони тримались під верхом.
Пройшло 2-3 дні і вони почаи ховатись в глиняному кораблику, я замітив що самки "живота" нема, випливають з віти вони дуже рідко і як правило хтось один, не відпливаючи далеко від корабля.
Хто знає, чи могли вонитам віднериститись(мальків я не бачив)?

Руслан
01.04.2010, 17:12
Хто знає, чи могли вонитам віднериститись(мальків я не бачив)?
В принципі якщо нема яванського моху то могли і віднереститись (хоча для них дивно щоб в кораблику), одне скажу точно - за мальками вони недивляться, а полюють і термін виходу личинок з ікри сягає 11-15 днів, а батьків потрібно відсадити в цей час.

ostin777powers
01.04.2010, 21:13
мох є, але який не знаю росте на кокосі, а віднерестились у загальному акваріумі, так що можна хіба сподіватись шо ікра чи мальок вижеве....

Rostyslaw
02.04.2010, 10:51
В загальному шансів вижити немає:(, а віднереститись могли. Якщо посадити пару в аквас літрів 10-25, де є багато рослин, моху наприклад, та батьків добре годувати, то мальок, за наявності інфузорії, має добрі шанси вижити.

А в кого купив, чому назва невідома?

ostin777powers
02.04.2010, 20:03
купив в (жабі), а назву забув....
Ну, а якщо іх тепер відсадити коли можна чекати наступного приплоду і які потрімні умови?

Rostyslaw
02.04.2010, 22:56
ну то переспросіть,це важливо,

а рибку посадіть у воду 5-6 градусів жорсткості та РН 6,5, багато рослин, моху, та через 2-3 тижня можливо поповнення. самочку перед тим на тиждень відсадіть та добре годуйте.