Показати повну версію : Ікра чи паразити?
Привіт Всім. Фото нажаль неможу зробити, але можливо так пояснити зможу. На листку Анубіаса плямка(ніби наліт) діаметр плямки десь 5 мм.
всередині неї десь 50-100 дрібненьких цяток прозорих. в Акві
нерахуючи живородків: Барбуси яким 2-3 місяці, мішкожаберні 2-3 місяці,
неони 2 см і ампулярії були(тиждень назад перестали рухатись), поплили по трубам. що це може бути якщо не ікра?
З.І. ще Крапчатих сомиків пара теж 2-4 місяці їм.
Сихівчанин
03.04.2010, 14:28
Можливо це ікра слимаків - катушок... по опису дуже схоже...:)
в мене були тільки 2 жовтиж ампулярії:(
якщо це ікра то можна іі з акви в банку перенести?
Сихівчанин
03.04.2010, 15:08
Ампулярії відкладають ікру на скло чи кришку вище рівня води і вона має характерний вигляд. Переносити можна, ніц їй не буде, просто якщо сильно переймаєтесь долею цієї ймовірно ікри, то переносьте швидко з води у воду.
дякую за пораду. тільки скажіть ще одне. Аерація важлива ікрі?
Сихівчанин
03.04.2010, 15:27
Якщо це дійсно ікра катушок, ну як варіант ще фіз (хоча кладуть менші "цятки"), то їй аерація непотрібна - за кілька днів вилупляться, а далі прийдеться думати як тих слимаків позбутися...
є таке припущення, що це ікра крапчатих. бо котушок в мене в Акві нема.:(
Ну точно не крапчаті,звичайна ікра катушки.
Rybkaigor
03.04.2010, 18:16
Ця ікра могла бути при купівлі Вами цієї рослини, в мене вже не раз було таке, купив рослинку, посадив в акваріум і через декілька днів на листочках замічаю ікру катушок або фізи. З повагою Ігор.
Варіант з "магазином" відпадає рослина давно в Акві. ладно як шось вилупиться, скажу хто був правий:)
Наразі дякую за відповіді.*DRINK*
Знов почалось. Зробив фото. Спочатку ікра була прозора тепер набула жовтого кольору. Може хтось скаже чия ікра?
Сама звичайна ікра катушки.
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009