Показати повну версію : гастромізон
Давно хотіла цю рибасю. Накінець вдалося отримати бажане.
Якщо бути відвертою, то очікувала я більшого. Мабуть найкраще ця гітара виглядає на передньому склі!
Вигадки про гастромизона.
Дочиталася на рівненському форумі, що гастромізони не живуть в аквах, бо не звикли до рибячих кормів і таким чином гинуть з голоду.
-Це неправда. Ідять практично всі живі корми і заморозку.
Таблетками для анциструсів теж не брезгують.
Кажуть, що температура води понад +20 для них смертельна.
Теж неправда. Живуть у загальній акві з ірами, анциками, гупаками і ще з ким доведеться (зараз і ракушнякова цихліда мешкає). Температура постійно +25-26.
Надзвичайно вимогливі до аерації води, - може бути...
Але попри відключення світла, жодий не навернувся.
- Жувуть в аквах максимум до трьох місяців.
Неправда. Мої живуть з лютого місяця.
-Не плодяться в аквах. Подібно, що правда.
І саме з тим, що вони привозні я повязую рідкісні випадки їх перебування в акваріумах та великий відсоток летальності. У мене по прибутті до Львова теж гинули, по двох тижнях ті, що вижили, живуть і далі.
Де таких рибасів можна купити?Бажано акліматизованих.
Акліматизованих в мене. Я своїх купляла в Харкові. Туди вони приїхали з Москви. А в Москву привезли китайці. Тобто рибка до Львова пливла тисячі кілометрів.
Цікаві рибасики, шкода що не плодяться в акваріумах :(
Leo N, я думаю, що то питання часу. Є чимало риб, які п"ять років тому вважалися нерозвідними. До прикладу скляні соми. Час від часу вони у мене квартирують. Ніколи не бачила у них шлюбних гулянок. Але в Україні їх вже розводять.
я бачив точно такі самі риби десь 4 роки назад у ЛЬвові
Я так зрозумів що їх утримуваня як в звичайних анциків:D?
Може і так, але я роблю підмінку води через день.
Ні, 1-2л зі 100літрової акви, але на ту акву стоїть каністровий фільтр.
lar, вони вже є на Жабі??нормального розміру.
На "Жабі" є ті самі, що і були. Щоб дуже виросли сказати не можу. Який їх вік теж сказати не можу, але у лютому буде рік як вони у мене мешкають.
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009