Показати повну версію : Мій майбутній аква.
В процесі створення аква на 360л.Є деякі питання до відвідувачів форуму.
Планую тримати таких видів рибок:
Apistogramma ramirezi,
Discus,
Ancistrus sp. Анциструс звичайний
...поради
запитання :
якщо я не буду забирати пару чи небудуть рамірезки істи малих дискусів і на оборот,ну і присосок ???
Рослинки :
Vallisneria Americana (natans) Валліснерія
Sagittaria subulataСтрілолист шиловидний
Vesicularia dubayana Мох яванський
Monosolenium tenerum Моносоленіум або Пеллія
Microsorium pteropus Папороть тайландська
Glossostigma elatinoides Глоссостігма
(правда безпоняття де їх взяти =\)
...поради,зауваження то що.
фото буде пізніше.
завчасно дякую =)
DrWua, Шановний користувач,Ви хоч самі зрозуміли своє питання:confused:Просто звертаюсь до вас зрозумівши ,що Ви маєте якійсь теоритичний досвід т.я. взагалом правильно підібрали склад риб.Питання про хто кого з"їсть не доречно.А взагалом,на мою думку ,спочатку створіть свою акву і форум Вам дасть поради ,що й до чого.*DRINK*
Постараюсь сформулювати питання правельніше.Воно полягає в тому що я би хотів створити еко-систему до якої людина має мінімальне відношення(тобто ікро метящу пару не забирати.не відокремлювати від решти), чи будуть виживати виводки в таких умовах?
Дякую.
KSENIA & RUSL@N
23.04.2010, 09:35
DrWua, Стосовно риб!
ці всі риби можуть жити разом,тільки якщо рамірезки захочуть нереститись,то будуть атакувати всю рибу,яка буде наближатись до гнізда.
Раджу подумати може варто іншу дрібну рибку запустити до Дискуса-родостомусів,неонів,тетру,расбору.
Якщо-ж планується що, буде жити і нереститись 1 пара Дискусів,то про іншу рибу забудьте.
Вся риба буде їсти малька.
Можна тільки анциструсів.
Стосовно рослин!
Ніякий мох не буде рости в такій теплій воді (28-30градусів)
Рослини, ті що ви вказалі-будуть.
Також потрібно буде поставити коряжку-це дуже подобається Анциструсам і Дискусам.
Дякую.
Тобто дискусів відокремлювати,а рамірезок не обовязково чи теж?
KSENIA & RUSL@N
23.04.2010, 10:35
а рамірезок не обовязково чи теж?
Якщо плануєте щоб рамірезки нерестились і щоб малька ніхто не поїв,то потрібно тримати окремо від іншої риби.
Мда фотки вийшли бредові,аж стидно паказувати,але радує хоть те,що не на фото виглядає краще.Правда ще далеко до фінішу =\
DrWua В мене питання по Вашій банці які розміри та товщина скла? На фото я небачив ребер жорсткості і стяжка приклеєна зверху.Чи Ви вже заливали в нього воду?
Розміри 120х50х60 воду заливав все норм.
Петрович
27.04.2010, 09:42
Яка висота акваріума, товщина скла?
Ребра (такі горизонтальні полоски на передньому і задньому склі є?
На фото виглядає як банка для плазунів.:)
Петрович
27.04.2010, 09:48
Ребер не бачу, на третьому фото бачу товщину скла, на око не більше 6 мм. Якщо це так, то ця посудина не для риб *NONO*
KSENIA & RUSL@N
27.04.2010, 09:56
На фото виглядає як банка для плазунів.:)
Стрьомний акваріум!
Я б не ризикнула такий об"єм запустити без ребер і додаткових стяжок.
У нас на 365л.(габарити 1.30х0.5х0.5) і на 375л.(габарити 1.5х0.5х0.5)-по ДНУ 2 стяжки поздовж,3 поперек(дві по краях,одна посередині),зверху поздовж-два ребра і 4 стяжки поперек(дві по краях,дві посередині).
СКЛО-10-ка.
Краще зайвий раз перестрахуватись чим потом збирати воду і риб з підлоги,ще й собі і сусідям, нище поверхом,ремон робити.
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009