КПК

Показати повну версію : Білі плавники

GrAnd
28.06.2008, 20:29
У расбори в основі спинного плавника білий наліт і плавник теж якийсь тьмяний, і в меченосця чорний хвостовий плавник по краях теж з білим нальотом. Що це за хвороба може бути і як вилікувати?

navy
28.06.2008, 20:35
Риба Ваша чи щойно придбана та запущена в акваріум.Коли Ви помітили це?

GrAnd
28.06.2008, 22:44
Риба моя. Плаває з часу запуску. Помітив дня 3 тому. Перед тим міняв десь 2-3 дні тому воду.

navy
28.06.2008, 22:55
У Вас ще дуже "молодий" акваріум,тому Ви підмінами води різко змінюєте її якість,не робіть на данний час це.Можливо це і хвороба,но мені здається треба зачекати поки запрацює аква-в біологічному змісті цього слова.Про хвороби почитайте на форумі багато інфи.

тернеция
29.06.2008, 00:07
GrAnd, Вы не указали в профиле- сколько свежей воды подменивается (% объема), сколько рыбок каждого вида и размер. Скорее всего - это кожная реакция на резкую смену состава воды.
При посадке рыбы в свежую воду с неустоявшимся балансом может быть легкий беловатый налет по всей рыбе. Она остается активной и хорошо берет корм. Заполните профиль более четко. Думаю, причин для беспокойства нет - все проходит само.
Чем кормите, как часто?

GrAnd
29.06.2008, 20:32
Профіль трохи підкоректував.
Годую 2 рази, зранку і ввечері сухими кормами, інколи живим мотилем або мороженим.