Показати повну версію : Altolamprologus compressiceps
Сьогодні зауважив ,що самиця сидить в мушлі,а самець типу пильнує терени.Здивування в тому ,що по моїм підрахункам ще молоді вони:confused: Побачимо,що буде далі за розвидком подій буду додовати дописи.А на разі маю задачку із всіма невідомими:).
Іржаве відро
23.05.2010, 15:26
Самець від batika чи від володі?
Урочисте позбавлення самки материнських прав переноситься на четвер.
Іржаве відро,Відверто кажучи не знаю:confused:.
Сьогодні зауважив ,що самиця сидить в мушлі,а самець типу пильнує терени.Здивування в тому ,що по моїм підрахункам ще молоді вони:confused: Побачимо,що буде далі за розвидком подій буду додовати дописи.А на разі маю задачку із всіма невідомими:).
Ні, ну не можна було рибкам поставити якусь більшу "хатинку" :)
Буває що й дуже молоді (на наш погляд) рибасики радують нас потомством :D
Так що бажаю удачі! *ONE*
Іржаве відро
23.05.2010, 16:24
Хата для кальвуса і компреса адекватна.
От так" татко" охороняє свою"мамку":).Тільки боки підставляє(тому,що луска в них колюча).
тернеция
23.05.2010, 21:03
navy, Спасибо, порадовали! :) *DRINK*
А какого размера Альтолампрологусы сейчас?
тернеция, Оля ті,що зараз (то кмпрецісепци) ще не доросли до свого розміру,але потішили мене своєю поведінкою ї нерестом.Самі знаєте цихла є цихла ,буду сподіватись що з того.щось вийде.:)
якщо дай Боже щось вийде то я в черзі на малька
тернеция
23.05.2010, 23:22
navy, Конечно выйдет!*DRINK*Держите в курсе - очень интересно!:)
доволі цікава рибка,в мене з ракушників є лише міллі.і брейліси
ЕММА, Як ,що бути зовсім відвертим то Альтолампрологуси не відносяться до мушлевців,це тільки в умовах акваріума пристосувались до нересту в мушлях.:)*RTFM*.А от список лампрологів http://cichlidenareal.ru/wiki/index.php?rod=LAMPROLOGUS які рахуються класичними мушлевцами.:) з цього списку в мене є Симіліси та каудопунтатуси.А от кто такі у тебе не зрозумів :confused:
Сьогодні мене спіткала невдача:'(.Зібрався по приходу до дому забрати личинку у самиці компрецісепса,але помітив вже пусту мушлю без"мамаши".
Роблю висновок такий:
-ікра була погано запліднена ;
-все таки ще молоді вони для нересту(особливо самець);
-за те тепер знаю,що риба нормально розвинена,росте і згодом сподіваюсь знову порадує мене нерестом.
Дуже шкода... але якщо пара молода і це у них перший нерест, то нічого страшного не сталося. Тепер треба їх добре підкормити і за якийсь місяць буде слідуючий, вже вдалий нерест :)
тернеция
27.05.2010, 23:29
navy, Подрастут, научатся - и всё у них получится! :)
Будем ждать вести с фронта:)
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009