КПК

Показати повну версію : Як ви потрапили на Львівський форум акваріумістів ?

Охват Марьян
12.06.2010, 20:07
За цей час досить багато користувачів прийшли на наш форум. Одні випадково, інші щось шукали в пошуковці, хтось побачив на іншому форумі посилання, а комусь порадили друзі. Нехочу створювати опитування бо всіх пунктів там неперечислю, тому краще напишіть самі, як саме потрапили сюди *DRINK*

Apes
12.06.2010, 20:15
Коли я загорівся великим Аквасом, то вирішив спочатку почитати поради Профі. В гуглі написав "Аквафорум". Знайшло багато усіляких форумів, але я з Івано-Франківська, а Львів найближче з запропонованих Гуглом. Так ось вибрав http://www.aquaforum.lviv.ua

FENIX
12.06.2010, 20:30
а я теж шукав по акваваріуму і мені в гуглі висвітлилася тема на Львівському форумі акварімістів:)*DRINK*

garbuz70
12.06.2010, 20:52
Бажання створити щось приємне для ока і гугл.

kelast
12.06.2010, 21:56
Ну я вже і не пригадаю , але думаю що це 100% гугл мені поміг :)

Терлецький Дмитро
13.06.2010, 01:06
прийшов на форум із гуглу .)

Roman71
13.06.2010, 03:37
Не пам'ятаю, щось шукав за порадою когось з продавців з Краківського (бо в них тоді того не було)... Знайшов спочатку сайт "Аровани", потім зареєструвався на "Аквафанаті"... І вже в процесі читання побачив там посилання на Львівський форум....

PARTAGAS
13.06.2010, 09:12
звичайно в гуглі нагуглив :D але зарегестровався на Українькому форумі акваріумістів ( київський ), побувши на ньому не довгий час :( ну не сподобалося мені відношення профі до простих смертних , кожен хотів показати що він великий акваріуміст *RTFM* (не хочу нікого образити .), і я перейшов на Львівський *THUMBS UP* і дуже задоволений .:)

левко
13.06.2010, 09:58
Я шукав інформацію все що звязано з акваріумістикою. Так і попав на форум.Я знайшов тут(львівському форумі акваріумістів) все що шукав.Дякую форуму.

Doc-tor
13.06.2010, 10:30
PARTAGAS, я з тобою повністью згідний.
Я перейшов з київського аквафорума на запрошення Охват Марьяна. Після великого скандала, в якому були задіяні багато форумчан. Наприклад: arelav та cocon перейшли на "Аквафанат" і так дали.

biabuchja
13.06.2010, 13:01
Знайшов ссилку Марьяна в групі на Однокласниках

Gemeni
13.06.2010, 13:28
Знайомий підказав і пару раз нагуглив, от вирішив зареєструватись.

navy
13.06.2010, 17:14
roman71, Я згадую,що тобі посилання дав на наш форум,так ?:)
А от сам вже не пам"ятаю де зауважив рідний форум,але подивіться на дату моєї рєєстрації:Dто через місяць після створення.Та головне не це головне,що ми всі маємо ресурс де можемо спілкуватись про своє захоплення.*ONE*

cc.alexx
13.06.2010, 18:31
На Українькому форумі акваріумістів прочитав допис "наших" з фотографіями... А щоб побачити фото у повному розширенні тре було зареєструватись...Нехотя зареєстувався і ... нежалкую:D

Roman71
13.06.2010, 23:31
roman71, Я згадую,що тобі посилання дав на наш форум,так ?

Та ні, мабуть то комусь іншому... *DONT_KNOW*

TORNADO
13.06.2010, 23:48
спершу зарееструвався на київському аквафорумі, потім коли був створений львівський портал перейшов сюди, як кажуть своя сорочка ближче до тіла.,та й відношення форумчан на нашому форумі також тішить, все по-дружньому:), не так як на київському... ну PARTAGAS в принципі правий на 100%.

zelenapantera
13.06.2010, 23:51
як тільки обзавівся аквою - відразу потрапив сюди!*THUMBS UP* потім були аквафант, малаві.ко і інші!:cool: мерсі форуму!!!!*ONE*

Руслан
14.06.2010, 16:04
Жінка випадково натрапила в неті, коли попросив глянути за якусь там рибу, бо я не люблю во то "чатуваннє", форумівки і т. д., інколи сидів на Київському, але там всі такі круті, куди нам грішним :).

aton_ra
14.06.2010, 16:12
Купив перший аквас на 24 л. і не знав що до чого - вірішив спитатись у всезнаючого гугла і потрапив сюди а потім на Київський, там справді страсті розгораються не дитячі) але інфи там всетаки більше ІМХО.

ЮркоЮрко
14.06.2010, 17:28
Ніяк не міг вивести водорослі в акві, та досягти балансу (вода часто "мінялася" - запах на цілу хату і т.д.). Загуглився і ось я тут!
ІМХО мені тут подобається. :) *ONE*

Leo N
15.06.2010, 16:32
На всі аквафоруми, практично одночасно, потрапив через "Аровану". Там є посилання, здається на "Аквафанат", ну а далі діло техніки.

Agronom
15.06.2010, 21:47
Гугля показав дорогу. :)

Охват Марьян
20.06.2010, 19:32
Невже тільки 21 учасник згадав, як потрапив на Львівський форум акваріумістів ?

Для адміністрації ця інформація досить важлива *DRINK*

konon
20.06.2010, 19:55
Я так і не згадав. Напевно, як пишуть, гугля показав дорогу.
Можливо, трохи егоїстично по відношенню до адміністрації, но для мене важливо, що я тут, і мені тут подобається. Сподіваюсь, що і я не буду форуму в нагрузку... Всім удачі*ONE*

SUMNIX
20.06.2010, 20:33
Мій брат щось шукав в Гуглі по акваріуму та й натрапив на форум *THUMBS UP* - от і я тут опинився.

Bobus
20.06.2010, 21:00
Помилково в Google набрав "Ресурс люмінісцентних ламп" замість "Ресурс люмінесцентних ламп". Таку саму помилку в назві теми на форумі зробив Охват Мар'ян, тому львівський форум в результатах пошуку був першим. Через кілька тижнів зареєструвався.

АшДваО
20.06.2010, 22:24
Невже тільки 21 учасник згадав, як потрапив на Львівський форум акваріумістів ?

Для адміністрації ця інформація досить важлива *DRINK*

Мабуть 99% учасників знайшли форум через Гугл,я також не вийняток.Шось там шукав і знайшов*DRINK*,а вже через форум познайомився з такими людьми як navy,roman71,biabuchja,aides,RVV,Noe і т.д. без яких скучно,якщо не вдається зустрітись в суботу на Краківському*DRINK*

min.olga
20.06.2010, 23:10
В Аквафанаті познайомилася з такими чудовими людьми як Охват Мар'ян, navy та zelenapantera,*THUMBS UP* які неодноразово згадували Львівський форум,*THRE* от і пішла реєструватися *COMP*

Ye_Lviv
20.06.2010, 23:13
Щось там моніторив по інтернету так як запланував зробити акваріум, а була спека і раз за разом на сторінці здибанки акваріумістів знаходив повідомлення п'ю пиво до зустрічі з пивом, з мене пиво, ну от від спеки не втримався тай зареєструвався :D

Петрович
21.06.2010, 11:18
Збирав інформацію по майбутньому акваріуму, десь місяці чотири. Спочатку AQA, жива вода, ... потім натрапив на київський аквафорум, через три місяці зареєструвався на львівському, щоб глянути на якесь фото. І тільки тут під таким ніком, як кличуть друзі *DRINK*

pozhar
21.06.2010, 11:30
цікавість до акви + googlі, googlі,googlі :) - от і потрапив сюди. А звідси вже на Київський форум і так далі

AlokuM
24.06.2010, 18:09
Я на Львівському форумі натрапив на тему (http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=31026) в якій ішла мова про створення Львівського форуму акваріумістики!!!! Ось я на цей форум зайшов і згодом зареєструвався!!!:)

Lyksor
31.08.2010, 00:47
Розповім як я потрапив: в мене не бу ло ще акваріума і я лазив по нету шукав інформацію про акваріум і тут вибило про форум

b88
31.08.2010, 08:38
нагуглив) в гугла чудова прив'язка до локації от і львівський форум вибило в першому рядку :) та й майже по всіх хобі регіонально західні форуми для мене чомусь приємніші в спілкуванні...

Ruslaxa
09.11.2010, 14:03
Добрі люди підсказали, а саме Doc-tor
Робив покупку в "Арована" - Doc-tor - форум.

Olena
09.11.2010, 14:25
А мені на загальному форумі дали посилання на Український форум акваріумістів, там свіжі пости про аксолотлів належать pozhar'у і датуються серпнем. То я через гугль знайшла цей форум, і побачила, що тут найоптимальніші обговорення аксолотлів.

Romaha
11.11.2010, 22:01
Також добрі люди підсказали - Александр11

Александр11
13.11.2010, 01:47
Romaha, Ну а чого ж не порадити гарний акваріумний ресурс. Як бачу, не шкодуєш?

***ШЕРХАН***
13.11.2010, 02:20
Я попал на Львівський форум акваріумістів, чтобы пообщаться с многими интересными этого форума, поделится своим опытом перенять опыт других.
Так как чем больше узнаёш, тем больше вопросов.

львів25
13.11.2010, 21:01
добрий день
спочатку шукав інформацію на акватему-натрапив на київський форум аквафанат-почитавши його знайшов львівський форум де успішно зареєструвався та заглядаю по сьогоднішній день.
форумом задоволений.*THUMBS UP*

Romaha
14.11.2010, 00:41
Александр11, ніяк не шкодую, шкода що раніше не зареєструвався

maximum
03.04.2011, 00:53
Шукав павучка в подарунок для дочки на день народження (7 рочків). Звідкісь знайшов Rostyslawа, в якого купив павучка, а він порекомендував прочитати про павучків у Аквафорумі.*THUMBS UP*

ВолодимирМиколайович
03.04.2011, 01:27
Зацікавило, чи є якийсь сайт, клуб, чи інше, повязане з акваріумом в Івано-Франківську. Опинився на Львівському форумі, в розділі Івано-Франківського клубу. Зареєструвався.

Chortenia
03.04.2011, 01:44
Форум знайшов чоловік, перелопатив весь, поки зібрався купляти акваріум. Але оскільки "чукча не писатель, чукча читатель:D", то спілкуватися сюди прийшла я. :-)

rsumytus
03.04.2011, 09:23
На форум потрапив через гугил як і більшість учасників
як найшов то зереєструвався всетаки в м. Лева є форум це крутоі класно а не тільки в Києві ось і почалося знайомство з форумом і форумчанами
*THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP*

ostin777powers
03.04.2011, 17:09
Я сюди потрапив по рекомендації доброго друга і гугла:)*DRINK*

APload
03.04.2011, 17:31
а мене сюди знайомство з Романом та Русланом привело :)

Перший відомий всім нам, як чесним та пильний модератор, а другий відомий своїми знаннями, компетентними порадами і хорошим ставленням до всіх клієнтів свого магазину на Краківському:)

KRustik
03.04.2011, 20:57
Я потрапив сюди по посиланню Doc-torа.
Шукав я тоді собі акваріум і все до нього.

Руслан23
03.04.2011, 21:59
Я вирішив собі купити акваріум,бо дуже вже мені це діло давно подобалося :) відповідно щоб його мати потрібно щось знати, от і поліз в нет, в гуглі найшов кілька цікавих мені тем і побачив що це львівський форум, де більшість спілкується по українськи, мені це сподобалося і я зарєструвався!

Я дуже задоволений що є такий форум де є ціла купа цікавої інформації, особливо ті теми де щось можна зробити самому! Дякую всім тим хто прикладає свої зусилля , час та гроші для його існування! *THUMBS UP* молодці!

rmp0811
04.04.2011, 01:08
про акваріум мріяв вже давно, і недавно побачив в знайомого маленький аквасик, який мені сподобався)) вирішив і собі прикупити, перед тим вирішив ознайомитись з азами акваріумної справи, і гугл спрямував мене сюди))

Natalka
05.04.2011, 12:38
Як і більшість форумчан попала сюди завдяки Всезнаючому Гуглу.:D
Збиралася запускати свою першу акву, от і "лопатила" інформацію в неті.
Тішуся, що натрапила на Наш форум: форумчани - класні, інформації - море*ONE*

Igorchyk
06.04.2011, 13:40
Ніхто з моїх друзів окрім двох співробітників не мають акваріумів і не мають до них тяги, тому я запустивши свій зареєструвався щоб "чужому научатись" і своїм ділитись. За декілька днів на форумі усвідомив що у Львові та в загальному в Україні набагато більше любителів флори і фауни ніж думав. Всього вам найкращого у Ваших починаннях і величезного задоволення від того що Ви робите *THUMBS UP*

lybomur
06.04.2011, 17:59
Я в шкільні роки тримав акваріум, і він у мене був найкращий із всіх моїх тодішних чотирьох друзів "акваристів". Після закінчення університету - робота :(. Потрібно було вносити корективи в життя, щоб було цікавіше...От і вирішив завести собі баночку, то для мене як бальзам на душу після роботи :D. Все ніби знав - бо тримав уже акваріум і впевнено займався пошуками нового, заодно почав шукати в неті якісь нові і прікольні дизайни, так я і натрапив на Наш Форум. І слава Богу що натрапив, а то я думав що знаю все... а знав я практично нічого. Вітаю всіх любителів підводного царства *DRINK*

pim
06.04.2011, 18:31
Як я сюди забрів ? Напевно, як і більшість - з Googl-у. Мав колись давно (~ 1985-1987 рр.) 2 акви: на 60 і 100 л, які поступово "зав'яли", прийшлося їх "утилізувати"... Декілька років тому почало наростати бажання відновити ту "мокру" справу. З нетерпінням чекав запланованого кап. ремонту "оселі", нарешті дочекався кінця і погнав купувати акву і все до неї. Довго прийшлося вмовляти і обіцяти домашнім, що історія з попередніми аквами не повториться. Вмовив, все купив, запустив. Шкодую, що не взяв акву на 240 л, а на 200, хоча різниця в літрах ніби невелика, а в ціні - суттєва: більша тумба, більша кришка, довші і потужніші лампи, відповідно ціна зростає суттєво. Довго читав форум, все прочитане "перетравлював", робив для себе певні висновки... Тепер ніби все гуд, риби плавають, рослини ростуть, а з ними і борода. То зараз у мене трабла №1, думаю, що здолаю. А решта все ніби гуд :)

iGoR MiNDZyaK
06.04.2011, 18:35
мені брат показв:)*DRINK**THUMBS UP**DRINK*:eek:

Охват Марьян
06.04.2011, 23:30
iGoR MiNDZyaK, Для чого ставити стільки смайлів :mad: , ви ж не на соціальній мережі, а в пристойному товаристві... та чому не вказали чи брат ваш присутній на форумі ?

iGoR MiNDZyaK
06.04.2011, 23:36
звісно є. може знаєте AlokuM

Roman71
06.04.2011, 23:37
iGoR MiNDZyaK, Для чого ставити стільки смайлів , ви ж не на соціальній мережі, а в пристойному товаристві...

я йому вже робив таке зауваження, але бачу що не доходить... :cool:

iGoR MiNDZyaK
06.04.2011, 23:39
Roman71 ви тоже ставете смайлики, але я ніц вам некажу

pim
06.04.2011, 23:46
iGoR MiNDZyaK, я би на вашому місці з модераторами не сперечався, а зауваження тихенько взяв би до уваги. І менше робив би граматичних помилок.

FENIX
06.04.2011, 23:47
iGoR MiNDZyaK, http://aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?t=1

Маріам
05.05.2011, 21:40
через посилання на форумі "малеча" . нарадили :)

Tytan
26.08.2011, 16:48
в пошуку інформації через гугл потрапив на форум. Сподобалось тактовне ставлення до новачків, дієві поради та дружелюбна атмосфера.

Skin
26.08.2011, 17:33
УУУУ я страшнозахотів павучка та не простого а золотого... Львівський форум саме те місце де я відчував удачу))):cool:

olexandrkuk
26.08.2011, 19:43
друг порадив,і з його легкої руки я тут :)))

f.orest
26.08.2011, 23:59
1.Як кажуть-"Бог людей зводить"
2.тут фактично суцільний позитив(море інфи,теорії,практики..)
3.В більшості чудові люди.
p.s.Окрема подяка Google

Сомбра
17.12.2011, 23:35
Акви мав років 25 назад літрів 400 взагалом. Найшов в підвалі раму на 200, порив... найшов скло і поїхало. Про шо ми? а про форум. Шукав, читав все шо бачив. Відкрив з 10 сторінок з форумами. Чого вибрав цей? (хоча десь тоже регився, ужо забув де). Двіжок цього робята форуму такий як і наш ФФМ (http://forum.te.ua). ЩОсь одразу стало рідне. Почитав, подивився на порядки (звиняйте за відвертість), як мій рідний розділ Рослини і тварини. Ні хамства, ні мату, усі добрі люди з тихим хоббі (але терпіння може й лопнути))). Почав щоденно заходити, тепер позбутись цьої привички вже не можу.
А ну да і того що сусіди))), це теж не маловажно.

irenx
18.12.2011, 13:17
Була захворіла рибка, шукала як вилікувати і натрапила на форум, сподобалось тут і залишилась на довго :)

Vasia1985
18.12.2011, 15:24
Вирiшив продати акварiум через iнтернет.Шукав де,побував на iнших сайтах але вражень нiяких i тут я натрапив на Львiвський форум акварiумiстiв,а хотiлось продати акву.Ну а де можна продати акву як не серед людей якi захоплюються акварiумiстикою.Ось почалась переписка,заробив штрафнi бали,оськiли це було початком,але почав виправлятися,читати,читати-i це втянуло.
Львiвський форум акварiумiстi-СУПЕР,ЛЮДИ ХОРОШI,ЛИШЕ ПОЗИТИВ *THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP*

Silvan
19.12.2011, 12:21
підтримую - в звязку з появою акви довелось шукати інфу. Побачив цей форум - сподобалось, залишився, люди справді тут хороші, видно, що захоплені своєю справою, з любов"ю ставляться до своїх підопічних, охоче діляться порадами з новачками, атмосфера на форумі дружелюбна, спокійна, ну взагалі хороший форум.

Александр11
19.12.2011, 12:52
люди справді тут хороші, атмосфера на форумі дружелюбна, спокійна, ну взагалі хороший форум.
А так було не завжди:D Бували баталії ще ті, особливо на початку року коли медальки роздавали:D Та слава Богу все обійшлося, хоча і не без жертв. Але як кажуть "ЛЕС РУБЯТ — ЩЕПКИ ЛЕТЯТ. В большом деле не бывает без ошибок, недостатков, жертв"
*DRINK*

Silvan
19.12.2011, 13:24
Головне що зараз наче всі порозумілися? *DRINK*

Сомбра
19.12.2011, 17:56
Головне що зараз наче всі порозумілися? *DRINK*

Думаю що це заслуга модерів які свій вільний час віддають модерації і правильний курс адміністраціїї. Щас можу вигребти за офтоп))) але пишу як є.
Приемно читати, приємно писати це завлікає нових юзерів.

Охват Марьян
20.12.2011, 15:53
особливо на початку року коли медальки роздавалиЧасткова агітація уже проводиться і сьогодні останній день виборів у "Форумлянка року 2011" (http://aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?t=7597) та "Форумлянин року 2011" (http://aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?t=7598) а скоро почнеться нове голосування у Конкурсі "Акваріуміст року" *DRINK*:D
(http://aquaforum.lviv.ua/forum/forumdisplay.php?f=98)

Головне що зараз наче всі порозумілися
Завжди щось не так, всім не догодиш :) Чим більше користувачів тим більше думок, відповідно й більше суперечок. Якщо ми будемо толерантно відноситись один до одного та будемо стриманими у своїх висловах, то все буде гаразд *DRINK*

colinmcrae
21.12.2011, 19:04
Літом підвалило троха грошей:D:D:D і я подумував про покупку ноута. Але згадавши шо я колись продав свою першу акву(захопився ще в 5 класі) ще в 10 класі, вирішив купити знову але довести все до ладу, шоб виглядало як на картинці. От і почав лазити по неті, шукати всяку інфу про аквасики і про всі причандали до нього(ніколи не чув про "каністри", всякі там спец. лампи, ЕПРА і т.д. Але порившись, знайшов Львівський форум акваріумістів, після нього дізнався про Аровану( інет-магазин). Познайомився з багатьма людьми, які захоплюються цією красивою і цікавою справою - Акваріумістика. Від тоді коли зареєструвався майже весь свій вільний час проводжу на форумі:D:D. Дякую всім за те що створили такий класний форум. Ви найкращі*ONE**ONE**ONE**ONE*Так тримати!!!

miuller75
26.12.2011, 14:42
Я спочатку був на Аквафанаті, потім в неті знайшов вас, а зараз буду тільки на нашому Львівському.

taras_kr
26.12.2011, 15:07
Акваріум хотів запустити ще в травні. Саме тодій почав читати що-куди так і натрапив на форум. В травні запуск невийшов. Акваріум запустив в кінці жовтня, саме тодій зареєструвався. Тут сподобалось, що багато інформації і завжди підкажуть, що робити.

ВасилийМетролог
30.12.2011, 23:56
Добрий вечір! На Львівський Форум Акваріумістів попав з київськорго аквафоруму, гугл мене на його відправив, а там уже знайшов Львівський клуб акваріумістів (http://www.aquaforum.ua/forumdisplay.php?f=316), на якому дуже приємно поспілкуватися на акваріумну тематику з добрими людьми.