Показати повну версію : чи можуть даніо нищити одна одну?
всім доброго дня! виникло питання: чи можуть даніо нищити одна одну? а то за два дні зникло 2 даніо, причому одного з'їли буквально за останню годину - перед тим як йти гуляти з собакою бачив як 2 зелені даніо ганяли один одного - прийшов один вже з'їджений на ґрунті
пс. точно знаю що це один з двох що ганялись, оскільки зелених мав лише 2, тепер залишилась 1
Таке можливо лише якщо в ваших гурамі почався нерестовий період(або в зграї з даніо нема самок)-от вони і шукають винних.
Доречі , останнім часом риб фаршем не годували? Я своїх колись погодував , а вони один одного гризти почали.Врятувала коретра- в акві в грунт не заривається і риби можуть цілий день полювати.*THUMBS UP*
Таке можливо лише якщо в ваших гурамі почався нерестовий період(або в зграї з даніо нема самок)
це помилка чи дійсно гурамі можуть полювати?:confused:
Під час нересту кожна риба , яка захищає своє потомство є агресивною і в відносно малому акваріумі без схованок риба немає куди заховатись.
це помилка чи дійсно гурамі можуть полювати?
Вони не полюють (гурамі мирна риба) а захищають ікру , мальків чи майбутнє місце для кладки.Мої скаляри ще 2-3 дні перед нерестом розганяють усіх.
Александр11
26.06.2010, 19:27
b88, Для даніо, метушня по акваріуму є нормою життя. Вони постійно ганяються одне за одним, але щоб загризти, то навряд. Та і гурамі не зроблять данькам нічого, навіть у період нересту-- просто не догонять. Максимум - відгонять від гнізда. Найімовірніше рибка загинула, після чого і була зїдена сородичами. Я б уважніше придивився до стану здоровя рибок: чи вони просто метушаться, чи метушня спричинена яким небудь захворюванням. Може вони чешуться об грунт, чи мають якісь дефекти........
Я своїх колись погодував , а вони один одного гризти почали
Гризти один одного?:eek: Може залишки Вашого фаршу залишились на самих рибках, от вони і обїдали.
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009