Показати повну версію : Грунт в нашому регіоні
nikolson
04.08.2008, 13:42
Доброго дня.
У мене пропозиція в цій гілці обмінюватись інформацією щодо місць де можна "добути" грунт (пісок фракцією 1-3мм, або гравій 2-4мм). Звичайно, якщо це є для когось "комерційною таємницею", то просто утримайтесь від коментарів :-X. На такий "карєр" можна було би поїхати на машині і набрати того грунту для всіх зацікавлених, з мінімальними витратами (тільки на бензин).
Почну з себе. Брав досить непоганий пісок у річці в Карпатах по дорозі на Гребенів відразу за мотелем "Святослав?" (знаходиться на роздоріжжі основної траси і дороги на Славськє).
Охват Марьян
05.08.2008, 12:15
р. Стрий, за містом Стрий в напрямку Моршина, під мостом у с. Миртюки :)
Вот така галька , є цікаві каміння, інколи коряги :)
У парку, навпроти головного корпусу ЛНУ ім. І. Франка кілька місяців тому почали реставрувати доріжки, а аме засипали їх червоним щебенем. На узбіччі від доріжок (щоб не псувати чужу роботу ;)) , там були купки, що просто розсипались з машини привозившої щебінь. фракція десь 2-8 мм. Процідив через сито і гарненько промив(прокип'ятив). Вже 3 тижні в акві. Рибки і рослини не скаржаться. :)
Підкажіть де можна купити-намити-насіяти кварцевого піску 1-4мм. ~40кг?
Якщо купити то аква-салони відпадають по ціні!
Стверджувати не буду, але старший народ казав що в Ясниськах на карєрі . Особисто я мив грунт на Опорі в Гребенові
Аква салони продають польский дорогий, але є і ниш Український по зовсім іншим цінам, а 40 кг то не мало тому і ціна зовсім інша звертайся якщо що!!!!
050 192-81-22 Аквацентр "Булька"
Доброго дня.
У мене пропозиція в цій гілці обмінюватись інформацією щодо місць де можна "добути" грунт (пісок фракцією 1-3мм, або гравій 2-4мм). Звичайно, якщо це є для когось "комерційною таємницею", то просто утримайтесь від коментарів :-X. На такий "карєр" можна було би поїхати на машині і набрати того грунту для всіх зацікавлених, з мінімальними витратами (тільки на бензин).
Почну з себе. Брав досить непоганий пісок у річці в Карпатах по дорозі на Гребенів відразу за мотелем "Святослав?" (знаходиться на роздоріжжі основної траси і дороги на Славськє).
Около Нетишина есть озеро, там добывают речной песок. Можно насеять крупную фракцию 3-5мм или больше. Но грунт будет не инертный, есть немного кальций в нем. Но для эхинодорусов, криптокорин прекрасный грунт. У меня такой, все растет изумительно.*THUMBS UP*
nazarius
07.07.2010, 14:02
Їду у Карпати можу привести грунт, кому треба? *DANCE*
у магазинах дорого, а мені треба на 110л аква. десь 20-25 кг.
невідмовився б від скельних каменів :) (з колотими сторонами)
nazarius
07.07.2010, 14:10
буду брати все що підходить, там побачим, машина бус грузить можна багато,:)
angelvasia
07.07.2010, 15:06
Я собі просіяв через сито гравію з піску, фракція десь 4-8мм. Виглядає досить гарно, спробуйте, в кого є пісок з такими камінцями*THUMBS UP*
nazarius
18.07.2010, 02:48
невідмовився б від скельних каменів :) (з колотими сторонами)
нажаль набрав тільки трохи грунту, прийшлось швидко вертатись додому,погода :( а я з своїм Малим Сином. Я сам займаюсь обробкою граніта ,полірнуть,просверлить,обрізать можу (Янівське+) У гори ще поїду:) був у с.Зелене-р.Бистриця.
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009