Показати повну версію : Brachypelma albopilosum
Сьогодні вирішив зробити троха світлин своєї павучихи після коляції:). Останнім часом почила будівельні роботи вона в мене Л7. Розмір по тілу майже 4см. Наловив сьогодні троха коників,так вона трьох "завалила"одночасно і тепер відпочиває.:)
basilius
09.07.2010, 18:36
Класний звір, navy!*THUMBS UP*
От після тої вечері,з"їла ще цвиркуна і на разі відмовилась від їжі.:-!Скорше всьго готується до ліньки.Будем чекати розвидку подій.:)
navy, просто красуня так швидко виросла.:D
Сьогодні помітив ,що моя "панночка" стала доросліша ще на одну ліньку ,тобто зараз Л8.*ONE* За десять днів (8.07.2010) відмовилась від поживи і от результат на світлинах.
экспериментатор
18.07.2010, 20:00
navy, Все чіткіше виправдовує назву - бiловолосковий птахоїд.
Сьогодні вирішив перевірити ,що ж робиться в тераріумі .Прийшлось збільшити вологість ,поміняти воду. А головне стало питання чим годувати (за кониками вже піздно було йти:) ),зофобуси закінчились от і вирішив відрізати маленький кавалочок кур"ячого м"яса. Пінцетом підсунув його до павучихи,перша реакція була то невеликій стрибок назад,але потім намацавши м"ясо обережно його схопила хеліцерами і почала їсти.*ONE* Мене здивувала й сподобалась її поведінка під час того дійства ,наскільки обережно й тендітно це проходило.На фото вже кінцевий результат-вечеря.
тернеция
14.08.2010, 22:08
navy, Ой какая пушистая красавица!!! *THUMBS UP*
Андрей, а можно её сфотать рядом с чем-то - для масштаба? Например, - со спичечным коробком?
Только чтобы нe напугать её.
Передайте от меня привет и пожелания доброго здоровья! :) *DRINK*
Оля ,широ дякую.Вітання передав,вона на радощах позувати стала. :)
тернеция
14.08.2010, 22:44
navy,Фотомодель!!! *ONE**ONE**ONE*
А как звать красоту? :) Андрей, Вы ей имя дали?
От після відпуску почав її Люсей звати.:D
тернеция
14.08.2010, 23:05
navy, Людмила Андреевна, значит :D
після відпуску почав її Люсей звати
*THUMBS UP* навеяно отпуском. :D
Doc-tor, В мого сослуживця і колегі де ми завжди відпочиваємо ,дружину так звуть:D от далі робіть висновки самі.:)
Вчора зауважив невеликій рух в тераріумі де вже майже три тиждні без прояву будь якої активності сиділа моя Люся,:) так це вона почала плести килимок для того,щоб переліняти.
А сьогодні прийшовши до дому побачив таке дійство - лежить моя павучиха на "спині" і не ворушиться. А ще через годину почався сам процес такий очікуваний для будь якого кіпера та й самого павука.*ONE* Тепер вік стає Л9.
мої вітання!!!*DRINK* Напевно класно бачити як росте твоя живність, в прямому розумінні цього слова
pozhar, Так Ви праві,особливо коли бачиш це в перше після стількох разів коли вона линяла вже у мене.*THUMBS UP*
Ось прйшло три години і що з того вийшло.:)
на жаль, я такого не відчую.... Давно мрію про павуків, але в дружини арахнофобія:(, істерика при вигляді любого мацьонького павука. Фото передивляється тільки з відстані 2-х метрів:D і то треба її заманювати
Андрій, а старі шкурки збираєш? ;)
Roman71, А для чого?:eek:
экспериментатор
27.09.2010, 23:07
http://i060.radikal.ru/1009/10/f40765ff199f.jpg (http://www.radikal.ru)
Зазвичай на дарунки.У коробочці,хорошо оформлені мають класний вигляд.Типо метеликів засушених. Багато людей не знають що павуки линяють і приймають екзувії за чучела самих павуків.
О, мене вже випередили з відповіддю. Деколи достатньо показати екзувій і... стає відразу весело :D
экспериментатор, От коли в мене буде така колекція павучків то тоді дійсно буду збирати.*ONE*
Rostyslaw
28.09.2010, 23:24
pozhar, цікаво, а чим заманюєш;)?
Спостерігаючи за своєю павучихою,зауважив що вона доволі часто в своєму фаунаріумі стає на "задні лапи" та в такому положенні може простояти пів дня.Сама вже майже дістає до кришки де є щілини. Т-25-26,вологість-60%. Чому вона так робить?:confused:
Зазвичай на дарунки.У коробочці,хорошо оформлені мають класний вигляд.Типо метеликів засушених. Багато людей не знають що павуки линяють і приймають екзувії за чучела самих павуків.
Доброго вечора. А можна глянути, як саме оформляєте такі паукунки, та скажемо так "Технологію виготовлння". Дякую.
pozhar, цікаво, а чим заманюєш?
говорю типу "а ну іди сюди, тут такий прикол є :D", але вона практично кожного разу здогадується, іде і плюється "знов щось страшне".... сподіваюся колись вмовлю...
экспериментатор
29.10.2010, 12:02
Ostap, Потрібен неусохлий м'який екзувій,сразу після ліньки.Тоді він може бути розпрямлений як належить.Інших нюансів майже немає.Наприклад при расправлені ніг потрібно пам'ятати, що нижня їх частина дуже чіпка має крюки і особливі "протиковзкі волоски". Коробочка - справа фантазії.
Ostap, Потрібен неусохлий м'який екзувій,сразу після ліньки.Тоді він може бути розпрямлений як належить.Інших нюансів майже немає.Наприклад при расправлені ніг потрібно пам'ятати, що нижня їх частина дуже чіпка має крюки і особливі "протиковзкі волоски". Коробочка - справа фантазії.
А якщо вже троха вилежався. Чи можна якось його розправити і надати йому потрібної форми (стійки там всяки чи пози різні) наприклад на водяній бані - чи це повний бред.
Rostyslaw
30.10.2010, 01:35
сподіваюся колись вмовлю...
еслі долго мучаться... удачі!
экспериментатор
30.10.2010, 13:00
Ostap, Таке не пробував, якщо не вийшло, чекаю чергової ліньки. Як засохнуть - дуже ламкі.
тернеция
07.12.2010, 16:51
navy, Андрей, покажите пожалуйста Люсю! :)
Так , давно Ви вже нових фото не викладали :)
Гаразд.Якось прийде натхнення то зроблю.:) Скорше всього після чергової ліьки.:)
экспериментатор
07.12.2010, 23:58
Альбопілоза найпозитивніший павук,он завжди радує. Ось можна порівняти два моїх відео, на них добре видно, що таке агресивний,а що таке спокійний павук.
Brachypelma albopilosum
http://www.youtube.com/watch?v=uZ9sJr-0xtk
Агресивний азіат.
http://www.youtube.com/watch?v=u2O61vBI43g
Взагалі в тераріум краще руками не лазити, це я так, для демонстрації поведінки тварини.
От сьогодні зробив світлини своєї Люсі:). На разі вона якась млява стала, істи відмовляється напевно перед лінькою.
тернеция
14.12.2010, 21:59
navy, Боооже мой!!! Какая красавица выросла за год из серенькой крошечки!*THUMBS UP*
Андрей, передайте Люсе от меня привет и наилучшие пожелания!!!*DRINK*
Ждем продолжения фотосессии! :)
Rostyslaw
15.12.2010, 00:45
тернеция, скоро и у Вас такая вырастет!
тернеция
15.12.2010, 01:00
Rostyslaw, Даже не верится, что уже завтра эта красота поедет ко мне! :) А потом будет расти, пушистеть и хорошеть!*THUMBS UP*
Ростислав, бесконечно благодарна Вам за восьмилапую ! Какой шикарный подарочек к Новому году - супер!*THUMBS UP*
тернеция, и я на завтра ожидаю красавцев.*THUMBS UP* И будем мы с Вами, ухаживать за ними да растить. :)
тернеция
15.12.2010, 11:17
Doc-tor, Отлично!*DRINK* Потом еще другие виды попробуем завести :) Насмотрелась в интернете - до чего же есть красивые виды *THUMBS UP*
Rostyslaw
15.12.2010, 15:49
Rostyslaw, Даже не верится, что уже завтра эта красота поедет ко мне! :) А потом будет расти, пушистеть и хорошеть!*THUMBS UP*
Ростислав, бесконечно благодарна Вам за восьмилапую ! Какой шикарный подарочек к Новому году - супер!*THUMBS UP*
Кстати, спонсор это Clarias (http://www.aquaforum.ua/member.php?u=9807), при поддержке Экспериментатора!
Так что направляйте благодарности и им!
тернеция
15.12.2010, 16:59
Rostyslaw, Благодарю Вас за уточнение, а всех участников - за акцию!*DRINK*
Сьгодні пройшло рівно три місяця ,як останній раз полиняла моя Люся. І от день в день переліняла сьогодні , та стала віком Л10*ONE* .До речі дуже здивував килимок ,який вона зробила,як гніздо.:)
Андрію, точно Л10? Бо коли тобі подарували мій був вже Л7, а зараз він "всього" Л11. Щось вона в тебе дуже скоро мого догнала майже... :confused:
Roman71, Можеш сам порахувати(всі линьки є на форумі:)). *DRINK*
то вони майже ровесники получається...:D
тернеция
27.12.2010, 23:52
navy, Молодчина Ваша Люсенька!*THUMBS UP*И красавица, и хозяйственная девочка растет!:)
Roman71, Як по павучиному вимірюванні віку:D то так. А на справді вона ще "школьниця молочших класів":D.А твій скоро козаком-досвіченим стане.*VICKING* Поки моя "кобіта під вельон піде"- твій дай Боже на пенсії буде:D,або...
А твій скоро козаком-досвіченим стане
стенеш тут, коли ні одної молодиці на всю округу... :D
Rostyslaw
28.12.2010, 00:34
стенеш тут, коли ні одної молодиці на всю округу... :D
Нє нада, нє перевєлісь ще девки, чекають "заря"дженого" козака! Так що не сумуйте, от що з мальками потім робити?
Так що не сумуйте, от що з мальками потім робити?
а хіба то клопіт "проізводітєля"? чи як в собачатніків: кобєлю віддається один з песиків з потомства? ;)
(як написав Віталій (Маvr) в сусідній темі - зачем делить шкуру неубитого медведя?)
Rostyslaw
28.12.2010, 00:50
а хіба то клопіт "проізводітєля"? чи як в собачатніків: кобєлю віддається один з песиків з потомства? ;)
(як написав Віталій (Маvr) в сусідній темі - зачем делить шкуру неубитого медведя?)
Альбопілозу досить легко розвести, а кобелю припадає половина, це десь приблизно штук так 300-400, а їх розпакувати, годувати, поїти.......
Ось і задумаєшся, а нада?...
кобелю припадає половина, це десь приблизно штук так 300-400
ну нє, я б претендував максимум на 5-10 штук... :o
Rostyslaw
28.12.2010, 01:02
ну нє, я б претендував максимум на 5-10 штук... :o
да уж, а хто б хотів "бавитись" із твоєю половиною?*NONO*
да уж, а хто б хотів "бавитись" із твоєю половиною?
може тоді його в "монастир" оформити? бо на таку кількість потомства точно тре "розводню" спочатку мучніка робити, а потім напевно і зофобуса... :D
тернеция
28.12.2010, 01:10
Уговорили :D Покупаю мешок муки и запускаю туда мучника. Как думаете - хватит выводок прокормить?
Rostyslaw
28.12.2010, 01:13
може тоді його в "монастир" оформити? бо на таку кількість потомства точно тре "розводню" спочатку мучніка робити, а потім напевно і зофобуса... :D
Во-во, та і місце у дружини відбити, так ящиків на 6 + на розводню пару аквасів-ящиків...*DASH*
Так що не знаю, може монастир і ліпше:(
А взагалі хлопче не журись, були в мене бажаючі с девками, тре щоб у твого пацана п....а виріс, а тоді найдемо йому дівчат
Rostyslaw
28.12.2010, 10:00
Уговорили :D Покупаю мешок муки и запускаю туда мучника. Как думаете - хватит выводок прокормить?
Ну если ещё овсяных хлопьев подмешаете, то на выводок хватит:D
экспериментатор
30.12.2010, 01:40
navy, Саша дiло казав.Дуже довгi ходильні ноги.:confused:
navy, Саша дiло казав.Дуже довгi ходильні ноги.:confused:
Я щось не зрозумів зміст цієї фрази.:(:)
экспериментатор
30.12.2010, 14:25
З альбопілозой завжди виникають проблеми при визначенні статi, оскільки на певному віці у самця дуже крупні статеві органи, які можна прийняти за статеві органи самки. Помилки при визначенні виникають часто-густо. Непрямим показником,что самець може бути вузькість хеліцер і удлінненниє ходильні ноги в субадультном періоді.Якщо Саша уловив це зовні,то є варіант, що стать визначена неправильно. У нього дуже великий досвід по павуках і зокрема по альбопілозам.
navy, я так зрозумів що ваша самка перетворилась в самця чи що?:D:confused:
экспериментатор, Добре є. Але шкода ,що викинув останній екзоскелет(хоча з Української,буде правильно" кістяк") при лінці:).Все одно мій павук для мене є тим ,яким він має бути*THUMBS UP*,Знаю одне павук.особливо перший,то пристрась на все життя.*DRINK*
navy, я звами згоден вмене два павуки але першого я більше люблю ніж другого хоч агресор ще той.*DANCE*
От вирішив показати останні фото павучка,хто що скаже про його стать:confused:
экспериментатор
02.01.2011, 16:35
Не думаю, що хтось дасть більше інформації із цього приводу, чим Олександр.Просто потрібно почекати наступну ліньку, щоб на 100% все стало ясно.
Сьогодні вирішив погодувати павука діставши с полиці тер застав його в такому положенню,що дуже добре видно педіпальпи та передні ноги. Встиг зробити пару фото доки він не змінив своє положення.:) Вибачайте за якість світлини це єдина більш меньш нормальна:o. Тут виразно видно що це самець по гачкам на лапах та бульбашках на педіпальпах. Я правильно міркую ,так:confused:
Rostyslaw
28.01.2011, 00:22
Так, тепер сумніву немає -пацан!
Червоним виділені гачки, а жовтим бульби.
http://i019.radikal.ru/1101/2e/934a724daa2c.jpg (http://www.radikal.ru)
А павутинку плів, "заряжався"?
Rostyslaw,
--------------------------------------------------------------------------------
Відверто кажучи не зрозумів зміст питання:(
Андрію, то що, тепер будеш Люсю перейменовувати?;)
Roman71, Отож:) Пропонуй варіанти*DRINK*
можно сразу во француза - Люсьен :)
Rostyslaw
28.01.2011, 10:21
Rostyslaw,
--------------------------------------------------------------------------------
Відверто кажучи не зрозумів зміст питання:(
ну якщо вже бульби є, то слідуючий крок пацана на дорозі до мужчини:) це плетіння спермпавутини та відкладання спермпакета. Ну і заряджання бульб!
Rostyslaw
29.01.2011, 13:23
До речі, є невеста :)
Rostyslaw, Так давай обговоримо план наших дій:)
Rostyslaw
29.01.2011, 16:52
navy, тре зустрітись, та за пивом *DRINK* обсудити план нападения :D
Rostyslaw, Я згоден,без проблем,давай зізвонемось,коли будеш мати вільний час*DRINK*
экспериментатор
30.01.2011, 22:06
Лише не перейменовуйте павука.Його прізвисько може стати історичним. :)
экспериментатор, Це чому,така шана?:)
экспериментатор
31.01.2011, 01:43
З тієї точки зору яка виходить з пропозиції Ростислава, це павук може стати підмогою цієї теми http://aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?t=4986. Сашин самець став історичним завдяки саме добродійним акціям.:)
От же поділитись хочу тим відео:) .Нарешті мій хлоп знайшов кобіту і виконав те що треба від нього:). Хоч не дарма прожив "Люся" на цьому світі*JOKINGLY* .Самицю знайшов у Маріуполі.*ONE*
http://www.youtube.com/watch?v=1rpdCKcELBs&feature=mfu_in_order&list=UL
Хоч не дарма прожив "Люся" на цьому світі .Самицю знайшов у Маріуполі.
Андрій, а що значить "прожив"? Він же живим вернувся додому, чи ні?:confused:
Roman71, Так, може не правильно висловився:) Але ще не повернувся,буде там до того часу,як вже кобіта підпускати не буде*VICKING*.Тобто потрібно ще "контрольний постріл"*JOKINGLY*
Тобто потрібно ще "контрольний постріл"
Тобто буде міні-серіал? :D
Але ще не повернувся
Блін, хоч бери і зустрічай його потім на вокзалі з оркестром... :D
Rostyslaw
18.05.2011, 23:29
даа, молодець, хоч кобіта досить буйна попалась :)
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009