КПК

Показати повну версію : Інтерв'ю з Leo N

Охват Марьян
03.07.2010, 18:22
Привіт Леоніде!
Запрошую на інтерв"ю *DRINK*

Як почалось захоплення акваріумістикою?

Наскільки давно в акваріумістиці ?

Чи досягли мети у цьому хоббі?

Яка рибка є улюбленцем?

Які книги любите читати?

Які ще маєте хоббі ?

Leo N
06.07.2010, 15:09
Привіт усім!

Дякую за запрошення *DRINK*

Мене звати Леонід, а під ніком Leo N я зареєстрований на багатьох форумах і сайтах, більшість яких ніяк не пов’язана з акваріумістикою.

Можна сказати що захоплення акваріумістикою у мене почалося з самого народження, тому що мій тато був відомим у Нововолинську акваріумістом у кінці 50 на початку 60 років. За кілька років це його захоплення помаленьку перейшло до мене і десь у другому чи третьому класі (1968-69 рік) на урок, на який треба було принести якусь свою саморобку, я притарабанив свій перший власний акваріум з власноручно перемитим піском, кількома рослинками, равликами і гуп’яшкою. Звісно що більшість робіт по його виготовленню була зроблена батьком, але я вважаю його першим повністю своїм акваріумом. От з того часу, з невеликими перервами, хворію акваріумістикою.

У цьому захопленні не можна досягти кінцевої мети, як тільки здійснюєш якусь чергову мрію, одразу на горизонті з’являється нова і т.д.

Улюблена рибка - анциструс (Ancistrus dolichopterus), причому саме звичайний сіро-коричневий. Взагалі не дуже люблю різного роду гібридів, альбіносів, вуалевих, хоча, останнім часом вирішив займатися і ними.

Можна сказати що на читання книг не маю часу, але якщо, в силу різних обставин, така можливість з’являється, то читаю все. Найбільше люблю історичні книги про Українську давнину, щось на кшталт "Диво", "Первоміст" - Павла Загребельного, чи "Володимир", "Святослав" - Семена Скляренка, а також фантастику ранніх Братів Стругацьких - "Понеділок починається в суботу", чи "Важко бути богом". Зараз з задоволенням читаю краєзнавчі книги, наприклад Grzegorza R*********261;kowskiego - "Wo*********322;y*********324;", чи збірник статей і карт "Polska niezwyk*********322;a", привезений недавно з Польщі.

Ще одне моє захоплення це фотографування пейзажів, природи та архітектури. Маленьку часточку цього хоббі запрошую подивитися тут: http://www.panoramio.com/user/1893432

Дякую за увагу і бажаю успіхів в усіх Ваших добрих справах.

Roman71
06.07.2010, 15:22
Розкажіть, будь-ласка, трохи про свою акваріумну господарку, як багато часу займає її обслуговування... Чи є у Вас помічники і продовжувачі династії нововолинських акваріумістів?;)

Leo N
06.07.2010, 16:06
Романе, дякую за запитання.

Моя акваріумна господарка на сьогоднішній день дещо у "замороженому" стані. Тобто, частина акваріумів стоїть без води і чекає закінчення затяжного ремонту у будинку. У планах запуск біля десятка різного розміру і призначення акваріумів, які не вказані у профілі, проте є в наявності і чекають свого часу.

На обслуговування тих акваріумів які заповнені водою і мешканцями витрачаю близько години в день і три - чотири години у суботу чи неділю на "генеральне" прибирання.

Головний мій помічник і однодумець це дружина, деякий інтерес до акваріумістики проявляє молодший син, який і опікується усім господарством за моєї відсутності.

Петрович
07.07.2010, 11:07
Ще одне моє захоплення це фотографування пейзажів, природи та архітектури. Маленьку часточку цього хоббі запрошую подивитися тут: http://www.panoramio.com/user/1893432
Чудові фото! Отримав позитивні враження! Рекомендую до перегляду.
Дякую.

Bobus
07.07.2010, 11:29
запрошую подивитися тут: http://www.panoramio.com/user/1893432
Враження лише приємні. Прочитавши коментарі до декотрих знімків взнав багато для себе багато нового.
Рекомендую до перегляду.
Цілком підтримую !

Bobus
08.01.2011, 12:47
Leo N, переглянув знову ваші світлини ( http://www.panoramio.com/user/1893432 ), ще раз дякую !
А http://www.panoramio.com/photo/36786164 вище всяких похвал !

FENIX
28.02.2011, 21:26
Leo N, всім дуже подобається тема про анциків.чи плануєте робити подібну тему,тільки про іншу рибу??:)

Leo N
28.02.2011, 22:14
Вітю, можу написати подібні статті у багатьох темах. На жаль, не маю достатньої кількості власних фотографій, бо розводив риб (про яких можу написати) досить давно і підозрюю, що знайдуться форумчани, які поставлять під сумнів мою інформацію. Так як це сталося, наприклад, у темі про Анциструсів, хоч там вистачає як фотографій, так і інформації.

Не знаю, чи Ви зауважили, тому даю посилання на свої подібні і, на мій погляд, не менш цікаві статті:

"Хижі равлики Хелени. Утримання і розведення" (http://aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?t=5609)

"Кардинал (Tanichthys albonubes)" (http://aquaforum.lviv.ua/forum/showpost.php?p=59808&postcount=2)

virden
01.03.2011, 10:04
Стаття про кардиналів дуже цікава.:) Раджу прочитати усім*RTFM* Велике спасибі автору.

Leo N
22.03.2011, 12:32
Сьогодні минає рівно один рік, як я зареєструвався на Вашому (а тепер уже на нашому) форумі!!! Кругла дата :cool:

navy
22.03.2011, 19:46
Leo N, Мої вітання приємно бачити тебе тут.*ONE* Твій досвід й терпіння дуже позитивно впливають на користувачів форуму.Завжди приємно читати твої виважені та переконливі дописи.*DRINK*

Leo N
23.03.2011, 10:10
navy, дякую за вітання і за таку високу оцінку моїх скромних "заслуг" *DRINK*
Мені надзвичайно приємно спілкуватися з переважною більшістю форумчан і я радий, що всемогутній Google, у свій час, "закинув" мене сюди :)

Bobus
17.05.2011, 11:21
Леоніде, це фото просто вражаюче ! Не втримався, щоб не дати посилання http://v17.lscache5.c.bigcache.googleapis.com/static.panoramio.com/photos/original/51674394.jpg

ВасилийМетролог
22.10.2011, 23:31
коротко кажучи про Леоніда: нет слов, одни эмоции(положительные)

Leo N, а як Ваші друзі реагують на те що у Вас дома таке велике господарство??

Приходять люди для Вас незнайомі щоб помилуватися??

Може питання покажеться трішечки не скромним, але запитаю так як з часом самого таке буде очікувати: Ваша дружина не була проти того що Ви так сильно(на мою думку) займаєтесь акваріумістикою?

Дякую!!!

p.s.Леонід чудовий консультант ТМ Арована.

Leo N
23.10.2011, 13:56
Мої друзі пам'ятають часи, коли воно було дійсно велике *JOKINGLY* Як висловився один мій колега, теж фанат акваріумістики, побачивши що залишилося від мого господарства у кінці 90-х: "Тебе треба поставити у куток і заставити тримати "Енциклопедію акваріумних риб" над головою, поки не скажеш, що відновиш усе, як було раніше". А на сьогодні це скромних 700 літрів і всього 9 акваріумів. Час від часу доставляю нерестовики чи виростні, але тільки тимчасово.

Так щоб зовсім незнайомі, то ні, але хто цікавиться, то приходять, дивляться. Я не проти.

Моя дружина підтримує це захоплення і ділить його зі мною, спостерігаючи і переживаючи за кожну рибку, креветку чи равлика.

Роо
18.01.2012, 14:03
Не знаю, чи у мене є "хвороблива залежність"
:confused: А чому ж тоді в своїх дописах пишите :D
і не забувайте натискати "дякую" (http://aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?t=5306&page=26),
p.s.До Вас думав, що така залежність присутня більше в молодих користувачів, тепер поняв що помилявся *DASH*.

Leo N
18.01.2012, 15:42
Роо, так я і є "молодий користувач" :D На форумі всього рік з хвостиком *JOKINGLY*

Я ж у тому дописі, на який Ви даєте посилання, поставив під сумнів свою залежність (чи не залежність???). Це значить, що я не знаю, є вона у мене, чи немає. А Ви що лікар-психіатр?

P.S. Не зважаючи на Ваші наміри (благі вони чи ворожі) я все ж дякую Вам, що "апнули" цю тему. Щойно чотири рази додалося "дякую" під моїми дописами у ній.

Leo N
25.01.2012, 04:08
Шкода прощатися з форумом...

Закрив усі свої теми, крім однієї, якої, як я вважаю, я не маю права закривати, бо це інтерв’ю з одним із Вас. Ледь не написав "нас", та це вже не про мене. Усунув фотографії зі своїх альбомів. Почистив особисті дані, бо немає жодних даних. Шкода, що не можу видалити свої статті і дописи, хоча... можливо, що це й на краще і вони ще стануть комусь у нагоді.

Пробачте мене, якщо я когось образив - це було не зі злим наміром.

Хто створив цю тему, прошу закрити і її, бо такого форумчанина, як Leo N, на Львівському форумі більше немає.

AquaWest
25.01.2012, 09:04
Причину можете пояснити? Чим Вас перестав задовільняти форум?

Юліко
25.01.2012, 09:24
Причину можете пояснити? Чим Вас перестав задовільняти форум?

Пригадую Leo N написав в чаті, це було позавчора здається, що останнім часом взагалі не можливо читати чат, на що все перетворилося...
Чесно кажучи, мені, як людині новій, теж кидається в очі і викликає обурення поведінка однієї злої клоунесси на форумі, якщо так піде і далі...То думаю достойні і поважні особи, такі як Leo N один за одним почнуть покидати форум і ми залишимося без їхніх безцінних порад:'(

AquaWest
25.01.2012, 10:12
Невдоволення виникає завжди. Але існує адміністрація - рішення якої є законом для всіх, навіть для модераторів і супер-модераторів.

Роо
25.01.2012, 12:57
Хто створив цю тему, прошу закрити і її, бо такого форумчанина, як Leo N, на Львівському форумі більше немає.
І чого так зразу обіжатись, демонстративно покидати форум і ще й видаляти всі свої дописи і т.д. Моя Вам порада, передихніть і повертайтесь*DRINK*.
p.s.Якщо я свого часу на початках так реагував на зауваження, в т.ч. і Ваші, то нічого взагалі б не взнав на форумі і рибам від того було б не дуже добре:D. Ви мені ще й карму зняли повністю, но я Вас простив.

Silvan
25.01.2012, 13:42
Дуже шкода насправді. Щодо поведінки. Багатьох з нас не влаштовує те чи інше, але я закликаю до толерантності - всім не вгодиш, та це непотрібно й не можливо. Особисто я ніколи не надавав і не надаю значення всяким перепалкам в неті, бо в неті всі сміливі та й не серйозно так сильно сприймати віртуальне спілкування, як привід для образ. Дуже шкода, що Ви так вирішили, але може передумаєте?

Саша91
25.01.2012, 14:07
обурення поведінка однієї злої клоунесси на форумі:'(

Я думаю переходити на лічності нетактовно з вашої сторони. Ви зовсім незнайомі з цією людиною і неможете робити вірних висновків ! Потрібно звертатися по ніках на форумі а не по видуманих псевдонімах наприклах злої клоунесси *RTFM* Проблема вирішена вони немають доступу до чату ! Непотрібно з цього робити аж такої великої проблеми щоб так бублічно йти !
Звісно шкода що Leo N пішов з форуму ! Це велика втрати але згодьтеся це його вибір і непотрібно тут соплі розводити бо ще пересваримся тут всі через чат !
Пропоную по проханю Leo N закрити цю тему від гріха подалі ! І він ще вернеться до нас з часом !

Охват Марьян
25.01.2012, 14:26
Тему зачинено!