Показати повну версію : Мій домашній садок
Мої вітання!
Я також вирішив показати свій акваріум, а так як оповідач з мене поганий то лиш долучаю знимки акваріуму у різні періоди його життя.
ще декілька знимок в доповнення:)
Охват Марьян
07.08.2008, 21:47
Акваріум суперовий *THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP*, шкода що тільки фото маленькі.
Так як у профілі у Вас нічого не вказано то розкажіть про добрива, лампи, кількість освітлення, догляд і т .д .
Дякую
Акваріум суперовий *THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP*, шкода що тільки фото маленькі.
Так як у профілі у Вас нічого не вказано то розкажіть про добрива, лампи, кількість освітлення, догляд і т .д .
Дякую
на жаль більші знимки не вдалось завантажити так як розмір лімітований, та як є бажання то великі можна глянути тут http://picasaweb.google.com/steveklviv/AQuA
що до аквариума то має 480л, освітлення звичайні флуоресцентні лампи Т-12 6шт по 63 вт 6500К , світловий день з 12.00 до 9.00 - 11.00 (в залежності коли до дому повертаюсь), добрива суміш Potassium Nitrate (KNO3),Potassium Sulfate (K2SO4),Magnesium Sulfate (MgSO4) та мікроелементів у співвідношенні 1:2:1:1, дозування кожен день приблизно неповна столова ложка, раз в тиждень зміна води 50%, СО2, грунт звичайна галька, мрію змінити на землю та мені для цього потрібно біля двох місяців бути дома, на жаль стільки вільного часу на разі немає. Грунт практично не сифоню( з березня цього року лише двіче), фільтр каністровий, чищу також як є час - десь раз у місяць. Що до догляду то хотілось би рослини трімити раз у тиждень, та як можу це зробити раз на три тижні то добре.Ось так коротко:) Як є які запитання то буду радий відповісти
Як є які запитання то буду радий відповісти
Фотки класні, вітаю *THUMBS UP* і можу запропонувати долучитись до конкурсу - це б точно підняло рівень конкурсу на кілька пунктів *ONE*.
А по фото бачу, що Ви травник-профі і я так розумію з риб є тільки ті хто незашкодить рослинам (типу неони) і то в кількості кількох одиниць, але може є резон тримати їх зграйкою 10-15 шт., гадаю це додало б якогось шарму, гармонії?
Вітаю чудово оформлена ,а головне доглянута аква.Хотілось би знати який" тваринний світ" в акві,бо з профілю не зрозуміло?*THUMBS UP*
Фотки класні, вітаю *THUMBS UP* і можу запропонувати долучитись до конкурсу - це б точно підняло рівень конкурсу на кілька пунктів *ONE*.
А по фото бачу, що Ви травник-профі і я так розумію з риб є тільки ті хто незашкодить рослинам (типу неони) і то в кількості кількох одиниць, але може є резон тримати їх зграйкою 10-15 шт., гадаю це додало б якогось шарму, гармонії?
В мене там зграя чорних неонів, червоних також було біля 20, та в мене там жив Gobioides broussonetti, який під час мої відсутності зійшов з розуму:D та переїв усю зграю днів за десять післю чого був посаджений у 40л вязницю
Вітаю чудово оформлена ,а головне доглянута аква.Хотілось би знати який" тваринний світ" в акві,бо з профілю не зрозуміло?*THUMBS UP*
На разі там проживають зграя чорних неонів, зграя САЕ, купка Kryptopterus bicirrhis, декілька лабео (зелені і біколор), купка Hyphessobrycon pulchripinnis, ще якась харацинка (назви якої не знаю) яка перекочувала з цихлідника, було штук 20 аманок, та за мої чергової відсутності щось їм не сподобалось та й пішли до бозі гайту,на разі спостерігаю лише одну, може декілька залишлось, та як маскуються добре, хочу купити нових, але це вже у жовтні, є ще декілька фільтраторів(один з них на фото), чи живі чи ні незнаю, та як вони можуть не появлятись на ваші очі місяцями
Охват Марьян
10.08.2008, 11:29
на жаль більші знимки не вдалось завантажити так як розмір лімітований,Додавання долучень і фото у дописи. (http://aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?t=222)
Yulia_20
02.09.2008, 11:03
Дуже гарний акваріум..)))
LanaSweet
16.09.2008, 12:54
Чудовий акваріум *THUMBS UP*, теж мрію про такий :o
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009