Показати повну версію : Fluval FX5.
:confused:Я утримаюся від коментарів, але що Ви усі скажите про FLUVAL FX 5, га ?
Ну Хто ж дасть відповідь ?
Sam mau Fx5 ale poku scho stoit y korobtsi,iakscho chutaete po angliyski to tyt dyje garno vse rozpusano ,iakscho ni to perevedy pru potrebi!
http://www.discusforums.com/forum/viewtopic.php?t=7080
Шановний Anybiasе, буду дуже вдячний , якщо скажеш де купляв, скільки заплатив і яка якість деталей "тих що в упаковці" ?!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
Якщо можеш, то скажи будьласка який жеш ліквідатор кращий FLUVAL чи EHEIM ? (я маю на увазі висновку цього сайту )
Na oko iakist nepogana,zaplatuv pomoemy 200$,kypliav na interneti(ebay).
А який саме інтернет магазин ?
Na pochatky stattti vse vugliadae dosut nepogano!
Eheim trishku tuhishui ,kraschui y vukonanni,mae kraschy % tsurkyliatsii kolu napovnenyi,vmischae bilshe napovnuvachiv i zatrachae menshe energii,ale kolu poduvutus na tsiny,todi vse zalejut,tomy scho riznutsia v tsini nabagato bilsha,tobto Eheim v dva razu doroschui ale ne e v dva razu kraschui!
tsei post byv napusanui v 2006 rotsi i avtor proviv vsi doslidjennia i prudbav 6 fluvaliv,potim v berezni 2008 vin postavuv krapky y svoemy zviti.
Z shustu Fluvaliv piat pishlu spatu i zalushuvsia tilki odun,hocha z Eheimiv niodun ne poletiv,vusnovok scho eheim ne e nastilki nadiynyi.
Hocha ia ruzuknyv i kypuv sobi Fluval.
Anybiase коли запустиш свого "монстра" в дію дай знати, як він в роботі !
Якщо можеш, то скажи будьласка який жеш ліквідатор кращий FLUVAL чи EHEIM ? (я маю на увазі висновку цього сайту )
Все залежить з чим зрівнювати :)
Чуваки, в мене стоїть китаєць JEBO. Всі з"єднання,пів-біди, рівень фільтрації офігенний, нормальний дизайн, один маленький мінус-накопичення повітря у корпусі під кришкою і відсутність системи автовідкачки повітря, як у FLUVAL FX 5. THUMBS UP*
Fluval fx5 mae avtomatuchny vidkachky povitria,kojnuh 24 godunu.:cool:
Я вкурсах! Того ж бо я і кажу, що це модно !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vubachaite ,ia ne tak zrozymiv!
A vzagali zaishov na dekilka svoih ylyblenuh forymiv i pochutav scho bagato narody dyje zadovoleni fluval x5,deiaki navid nadaut perevagy.
Я його, FX 5 немаю, але інтуіція мені підказує,шо він ПРСТО БОМБЕЗНИЙ, як по якості, так і в роботі !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Дуже хотілося б його поюзати, але в Україні таке щастя коштує десь1500-1800грн.!
а яка причина такого накопичення повітря ?
Чесно - досі б"юсь у здогадах "НУ ЗВІДКИ Ж ?" Як-намене, то це відбувається коли губка грубої очистки сильно забивається і тоді помпа починає підсмоктувати повітря, АЛЕ ЗВІДКІЛЯ !!!, то я просто "без руля" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Охват Марьян
30.07.2008, 23:51
Це досить спірне запитання. FLUVAL як і EHEIM мають і не оригінальні копії своїх товарів. Якщо у фільтра висока продуктивність 2500л./год. це не значить що він кращий. Вся лінійка FLUVAL 5 і 4 серії досить невдала як по дизайну так і по продуктивності. Ехейм як і Тетра роблять ставку на біологічну фільтрацію і тому не дають великої потужності у професійних моделях фільтрів. На об"єм фільтру 10л. не потрібно більше 1000л./год.
Охват Марьян
31.07.2008, 00:00
Чесно - досі б"юсь у здогадах "НУ ЗВІДКИ Ж ?" Як-намене, то це відбувається коли губка грубої очистки сильно забивається і тоді помпа починає підсмоктувати повітря, АЛЕ ЗВІДКІЛЯ !!!, то я просто "без руля" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Якщо вже у фільтрі збираються гази, то це його неправильна експлуатація.
маю FX 5, користуюсь десь біля року, ніяких нарікань на разі немаю, задоволений. Зі свого досвіду додам(користувався каністрами Marineland,Jebo,Hagen) що будь яка каністра починає збирати повітря коли вона перевантажена різноманітним фільтрувальним матеріалом, тому у випадку з каністрами повинен бути лише необхідний мінімум і бажано регулярно промивати:)
Ехейм як і Тетра роблять ставку на біологічну фільтрацію і тому не дають великої потужності у професійних моделях фільтрів. На об"єм фільтру 10л. не потрібно більше 1000л./год.
Та нє, не так. Ехейм показує продуктивність при стандартному завантаженні фільтра (як радить виробник) а Флювал показує продуктивність пустої каністри. Маркетинг)))
Та нє, не так. Ехейм показує продуктивність при стандартному завантаженні фільтра (як радить виробник) а Флювал показує продуктивність пустої каністри. Маркетинг)))
Ysi vurobnuku reitengyut svoi filtru pomaksumymy v idealnuh ymovah ,tobto bez byd iakuh napovnuvachiv abo shlangiv,scho ne e dyje pomichnum y spravjniomy jutti.
Naspravdi bilshist kanistr vurobliaut menshe 50% zaznachenogo,hocha tsi dva pokazalu lipshi rezyltatu-Fluval-57% ,1995 l/g z obitsianuh 3500 l/g,a Eheim 71% ,1207 l/g z obitsianuh 1700 l/g.
ia dymau scho prasto Fluval kompensye potyjnistu pompu,vse j taku 20 litriv mochalki treba iakos prokachatu,porivniano z 2 litramu Eheima.
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009