Показати повну версію : Бамбукові гілки в акві.
sasha421
17.08.2008, 21:41
Десь читав в неті про тропічні акваріуми з використанням бамбука. Пропоную обговорити тему.:)
Із свого досвіду доповідаю бамбук підготовляється так само як коряги.Або вимочуванням у воді з підміною,або проварюється в ропі.Також тримав в своїх аквах "сирий" (топто зрізаний в природі),вимочивши до того стану як почав тонути пролежав у мене роки 4-5 поступово зменьшуючись по товщині.На останок допомогли анциструси його доїсти.:)
sasha421
18.08.2008, 13:33
Цікаво би хвотки подивитись, воно певно файно виглядає!
Світлин дати не можу *NONO*читайте уважно не тримаю а тримав(в 80-90роках) ,композиція залежить від Вашої фаназії.Творіть.:D
Охват Марьян
21.08.2008, 22:36
Цікаво би хвотки подивитись, воно певно файно виглядає!Хфотки!!! Та будь-ласка :)
А живий бамбук тримати можна?
Маю на увазі ті що продають у магазині (зелені з листочками) їм потрібна тільки вода!
Щоправда не знаю чи вони не випускають якихось отруйних речовин!??
А живий бамбук тримати можна?
Маю на увазі ті що продають у магазині (зелені з листочками) їм потрібна тільки вода!
Щоправда не знаю чи вони не випускають якихось отруйних речовин!??
Те що продають у магазинах це не бамбук, а драцена cандеріана, dracaena sanderiana. Комерційна наза - "драцена - бамбук щастя"
okonor155
23.12.2009, 22:33
А можна купити бамбук той що в магазинах продається, наприклад в епіцентрі чи метро, вимочити його як корягу і зробити задній фон?
Мене цікавить чи можна буде ці бамбукові палички ( після обробки як корягу ) засовувати в акву, бамбук не зашкодить воді чи рибкам?
Маю хорошу ідею на рахунок бамбуку в акву, та хочу спочатку діхнатись чи не пошкодить мені акву якимось чином?
А можна купити бамбук той що в магазинах продається, наприклад в епіцентрі чи метро, вимочити його як корягу і зробити задній фон?
Мене цікавить чи можна буде ці бамбукові палички ( після обробки як корягу ) засовувати в акву, бамбук не зашкодить воді чи рибкам?
Маю хорошу ідею на рахунок бамбуку в акву, та хочу спочатку діхнатись чи не пошкодить мені акву якимось чином?
Продаються оброблені бамбукові палички(ті що гострі),а продаються звичайні-необроблені.Я бна твоєму місці спочатку виварила їх у пітсоленій воді,тоді вимочила в воді а тоді-роби з ними що хочеш
okonor155
23.12.2009, 22:46
Продаються оброблені бамбукові палички(ті що гострі),а продаються звичайні-необроблені.Я бна твоєму місці спочатку виварила їх у пітсоленій воді,тоді вимочила в воді а тоді-роби з ними що хочеш
Дякую, та я мабуть куплю звичайну і оброблю*DRINK*
Петрович
24.12.2009, 11:52
Вчора читав на київському форумі.
Є протиріччя. В когось швидко гниє, в когось ні.
Якщо стовбур без тріщин треба просверлювати міжвузля, щоб випустити повітря.
Для себе зробив висновок, що гниття скоріш за все залежить від того на який стадії заготовлений (ще живим чи сухим і тд..).*DONT_KNOW*
А драцену "lucky" в акваріум ставлять.
okonor155
24.12.2009, 11:57
Вчора читав на київському форумі.
Є протиріччя. В когось швидко гниє, в когось ні.
Якщо стовбур без тріщин треба просверлювати міжвузля, щоб випустити повітря.
Для себе зробив висновок, що гниття скоріш за все залежить від того на який стадії заготовлений (ще живим чи сухим і тд..).*DONT_KNOW*
А драцену "lucky" в акваріум ставлять.
А як мені в магазині дізнатись на якій стадії було загтовлено бамбук? в магазині навряд скажуть
Петрович
24.12.2009, 13:02
"....и опыт, сын ошибок трудных..", вгадуй, пробуй.
okonor155
24.12.2009, 13:07
"....и опыт, сын ошибок трудных..", вгадуй, пробуй.
Ок , буду пробувати.Дякую вам
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009