GORGAN
17.10.2010, 21:49
Я переселявся, а на новій квартирі була підходяща тумбочка. Довелось склеїти під неї новий акваріум:) На цей раз акваріум клеєний 66л, світло 2х24 вт, китайське (14 год на день) фільтр атман, нагрівач,реле часу. Грунт з метро, коряжка там же. Рослини всі з старого акваріума - докупив тільки спіральну валіснерію. Риби теж з старого акваріума - купка кардиналів, 2 гураміка мраморних, пара перлинових:), макропод (самку забили), два сома касатки (фік їх коли побачиш) і куча слимаків (забембали вже).Все підібрано по принципу одного великого регіону - Пд-Зх Азія)) 24 градуси, воду підмінюю 1 раз в тиждень 10-20% від настрою.
Випадково зявилася клеєна банка на 14л. То я її заселив півником і двома курками. Рослини - 2 крипти і валіснерія, лампочка енергозберігайка 2700К, 8 год на день, 8 вт, нагрівач, маленький помповий фільтр, реле часу.
Над дизайном буду ще працювати, але не знаю ще як))
Вопшем заразна штука ті банки з рибами)
Випадково зявилася клеєна банка на 14л. То я її заселив півником і двома курками. Рослини - 2 крипти і валіснерія, лампочка енергозберігайка 2700К, 8 год на день, 8 вт, нагрівач, маленький помповий фільтр, реле часу.
Над дизайном буду ще працювати, але не знаю ще як))
Вопшем заразна штука ті банки з рибами)