Показати повну версію : мирні цихліди!
яких цихлід (крім апістограмок рамірезі і скалярій які вже є :) ) можна тримати в загальному акваріумі з рослинами, щоб їх не обгризали і не витягали та були мирними по відношеню до інших риб?
Це цілий рід апістограм видів 100-120. Німці вже ввели кодування як сомів кодують. Риба є спокійна, веде себе як цихліда зі всіма прибамбасами американців :). Кольорів догибелі, форм тіла є 5 чи 6 (різних груп). Фото є на www.apisto.pl в галереї.
Крім того є акари, які теж бульш менш спокійно ставляться до рослин. Є геофагуси. Тобто вибір є досить широкий. Риба росте не більше 5-10 см. Поведінка дуже цікава.
Якщо будуть якісь питання по апістограмах - пишіть. Сам ними захворів :).
Jararaka
28.09.2008, 01:35
Геофагус бальзани. О них была тема на cichlids.ru (http://cichlids.ru//mcforum/viewthread.php?tid=5427), плюс многое можно найти в инете.
Сейчас сам подумываю "изменить концепцию" (c) :), рыба очень интересна и миролюбива.
Олександр Я.
19.12.2008, 17:52
яких цихлід (крім апістограмок рамірезі і скалярій які вже є :) ) ...
А де Ви, якщо не секрет, в Франківську рамірезі знайшли?!
Я вже третій тиждень шукаю. Поки результат, на жаль, нульовий.
А де Ви, якщо не секрет, в Франківську рамірезі знайшли?!
Я вже третій тиждень шукаю. Поки результат, на жаль, нульовий.
У нас на базарі часто буває, майже завжди, просто треба питати продавців, бо рамірезки невеликі і між іншими рибами незамітні :)
Олександр Я.
20.12.2008, 09:19
У нас на базарі часто буває, майже завжди, просто треба питати продавців, бо рамірезки невеликі і між іншими рибами незамітні :)
Та в тому й проблема , що питаю, але отримую дві відповіді : "зараз немає" та "зараз невигідно завозити":(.
До речі, я завтра буду на базарі, десь година десята..
Якщо Вам не важко , може покажете людину, в якої брали?
Ось мій телефон: 8-0501056569
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009