Показати повну версію : Реактор Aqua Medic reactor 500.
Охват Марьян
14.10.2008, 18:40
Купив собі такий реактор (http://www.arowana-im.com.ua/product_info.php?products_id=1212).
Опису загального не знайшов і довго вагався :) , та й коментарі, що він забється, заросте водорослями, чи розчинеться бульбашка яка біжить догори мене зупиняли. Але скажу , що це чудова річ, яка може розчинити 15 бульбашок СО2. Реактор повністю розбірний і має спеціальні щітки для своєї очистки.
Це шо якийсь стаканчик зі спіралю за 300 грн ? Не дорого ?
Охват Марьян
19.10.2008, 18:17
Це не просто стаканчик зі спіраллю, а реактор з трьома відсіками :)
п.Марьяне!Цей реактор без помпи(котра комплектується А.М)=майже -0,або зайво потрачено СО2-на банки більше ніж200л.(а на меньші нема сенсу використовувати є скляний А .М)АКВА МЕДІК це класний бренд .а можна зробити і самому-буде бажання підкажу...
А можна мені все по порядку роз'яснити як ''чайнику'' в цій справі ? 1)Якщо реактор без помпи, то чим це погано ? Конкретно 2)А.М)=майже -0,або зайво потрачено СО2-на банки більше ніж200л.( - це можна розшифрувати все ? Не дуже все понятно .3)Чи варто взагалі якийсь реактор фірми ''Аква медік'' купувати ? Якщо так -то чому ? Якщо ні то чому ? 4)Як зробити самому реактор ? Завчасно вдячний за відповіді .
Цитата,//А можна мені все по порядку роз'яснити як ''чайнику'' в цій справі ? 1)Якщо реактор без помпи, то чим це погано ? Конкретно 2)А.М)=майже -0,або зайво потрачено СО2-на банки більше ніж200л.( - це можна розшифрувати все ? Не дуже все понятно .3)Чи варто взагалі якийсь реактор фірми ''Аква медік'' купувати ? Якщо так -то чому ? Якщо ні то чому ? 4)Як зробити самому реактор ? Завчасно вдячний за відповіді //
Відповідь-
Цей реактор виконує свою функцію,але краще коли помпа ,,розбиває,, бульбашки СО2 і ще краще розносить по акваріуму... Приклади як зробити реактор в -GO0GLE-reaktor co2 video.
Охват Марьян
09.11.2008, 17:58
п.Марьяне!Цей реактор без помпи(котра комплектується А.М)=майже -0,або зайво потрачено СО2-на банки більше ніж200л.(а на меньші нема сенсу використовувати є скляний А .М)АКВА МЕДІК це класний бренд .а можна зробити і самому-буде бажання підкажу...Без помпи він взагалі працювати не буде, тому як працює тільки під тиском. Я брав його з розрахунку, що він буде стояти у великому акваріумі, але поки пригодився у малому :)
У долучені схема проходження бульбашки Со2 під тиском
Це "культурний" варіант реактора типу баклашки одягнутої на вихід каністрового фільтра :D
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009