Показати повну версію : для тих хто любить мечоносців рахувати
Любителям "підрахуй мечоносців" присвячується.
Викладаю фото свого акваріума , прошу допомоги полічити мечиків , тому хто підрахує там найбільше мечоносців приз - в'єтнамка .
Ще шукаю тлумача який би розумів риб’ячу мову , чи на мігах з ними спілкувався , хоцу взнати як їм живеться , бо ніц не тямлю , як їм там коли раз в тиждень води вляю. 250л , чи не 250л. ляю не знаю , літровим слоїком не міряв, а може варта міряти , а може я не доливаю , а може їм "0,5л" не хватає , а їм від того зле ? От тлумач мені все переповість і якщо рибам добре, то і акваріуміст задоволений DRINK , ой не DRINK бо не п'ю.
Охват Марьян
06.11.2008, 16:38
То є дуже легко порахувати, трошки фото зменш :D
Охват Марьян
06.11.2008, 18:59
Во, так легше :)
4 штуки знайшов меченосців.
Акваріум взагальному мені сподобався. *THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP*
В риб нічого випитатись не вдалося, а от рослина (посоромилась сказати як її звати, така червона посередині) каже що її тягне сильно догори і не знає як з тим справитись :D
:DПАВЛО! Нарешті дочекався фото "головного травника Тернопіля".Вітаю гарна баночка,бажано би збільшити формат,щоб теж міг долучитись до нової гри:) з перераховування мечеків:D
Дякую за добрі слова , хлопці ви прийняли все за "читсу монету" .
Історія цієї теми почалась звідси http://aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?t=549&page=2
мене обізвали якимісь там "крутим" і ніби я не хочу помогти ( там хтось просив допомоги , чи поради) і , що я мечоносців утримую і, що не в змозі їх порахувати ( а нагрома їх рахувати ніби я не маю , що робити ) і , що я ніби то 250л. ( чому саме 250л. і звідки такий точний об'єм загадка для мене) води ляю і риби торчать від того , а я того не знав.
От і вирішив трошки поклацати на "клаві" :D
Мар'яне , це аlternanthera , чому тягнеться ? Вона росла прямо під МГ , можливо від того . Зараз її пересадив в інше місце .
Павло привіт!Ну ось взяв і всю цікавість до гри зіпсував:mad:.А так хотілось поклацати по клаві при ліченні мечиків:D.Мусиш за зіпсуту забаву*DRINK*:D.
Всім привіт! Дякую Pavlo за фото акви, якби не рахування меченосців, то певно так і не дочекалися знимку! Акваріум дуже гарний (не крутий;))!! Якщо можна, то дайте ще фотку акви в інтерєрі, чи крупнішим планом. А то так Вашу господарку направду важко розпізнати та рахувати.
Доречі, дані про рибу і підміну води можна знайти у Вашому профілі.
Мусиш за зіпсуту забаву*DRINK*:D.
navу , Привіт! Мушу ?! Вирок кінцевий і обговоренню не підлягає . Який орфографічний знак ставити ! чи ? :). Може дійсно ліпше пивка попити , ніж мозолі від кнопок заробляти *DRINK*.
tarni, дані про рибу і підміну води можна знайти у Вашому профіл цитувати автора потрібно без перекручень.
то дайте ще фотку акви в інтер’єрі , ага і ключ від квартири де гроші лежать .
то певно так і не дочекалися знимку хочу , показую , хочу не показую . Показ фото акваріума не є обов’язковою умовою перебування на форумі.
чи крупнішим планом , а я винен , що є обмеження по розміру файла.
Вашу господарку направду важко розпізнати та рахувати не тре її розпізнавати і рахувати . Я кожну хоптинку знаю і їхню кількість . А от з рибами проблема плодяться не контрольовано , може над контрацептивами для них , задуматись?
Об'єм акваріума та дата встановлення:
500
травень 2003р.
Риби та безхребетні.:
мечоносці прибл. шт10
Догляд за акваріумом:
50% раз в тиждень
А 50% від 500л.(відомо навіть непідрхуям) це 250л. Так що ніж над людьми насміхатися, можна заповнити свій профіль.
P.S.А ключі від квартири собі залиште(мо пригодяться)!!!
Об'єм акваріума , це не кількість води у ньому.
А хто надсміхається ? я не надсміхаюсь. А профіль я заповнив , якщо там щось на так нехай адмін скаже.
Охват Марьян
09.11.2008, 19:03
У нас є Галерея (http://www.aquaforum.lviv.ua/forum/photoplog/index.php) де можна виставити більші фото, а як їх опублікувати дивіться тут (http://www.aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?t=222)
Мар'яне , дякую , обов'язково скористаюсь .
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009