КПК

Показати повну версію : Акваріумна історія Малинки.

Малинка
04.11.2008, 10:57
Розкажу про свій досві,може комусь і цікаво ....Акваріум самий перший у нас був у вигляді бокалу на 3 л. з 1 петушком і (3 гурамі різними (які ще досі живуть) ) то донечка таткові подарувала на 23.02.2007р. і водоросль жива. Щотижня міняли там боду бо рибок аж не було видно там і водоросль гнила... Ну ми порадились ,водоросль викинули ,і риб я забрала на роботу.Додому купили в НЕОНІ(на КОНОВАЛЬЦЯ) кулеподібний на 25 л. акваріум з золотою рибкою...але така вона була ОООгромна і 2ми скаляріями.Скаляріїї постійно довбали золоту рибку ...водоросль знову гнила...так рибка та золота і віддала кінці.Попросили ми власника Неону продати той акваріум.Купили в нього вже новий поставили в середину замок і штучну водоросль і запустили риб. і від тоді забули про проблеми. навіть гупіки в нас вивелися ,ми їх відселювали,правда вижили тіки 3 ,а інших зжерли.Тепер по мірі зжерання риб купляємо нові.Ото недавно купила 4 білі рибки такі сміші...казали шо то трофі. не знаю в неті я не знайшла як вони правильно звуться. так вони виросли і кусають риб. прийшлося забрати на роботу. Де живе 4 трофі ,з гурамі і 2 лорикаріїї був слимачок,але його зжерли. От так от ми живем .

navy
04.11.2008, 16:51
Дякуємо за розповідь!:)Але бажано зробити фото Вашої акви,та риб.Тому що назва "трофі"не зрозуміла:confused:Тоді на форумі можуть багато чого корисного порадити,але і самі почитайте*RTFM*багато інфи тут є.Мені єдине не зрозуміло з Вашого профілю,"освітлення -на ніч" це як?Риби теж спати хотять:D.

Anybias
04.11.2008, 22:05
chutav aj plakav*ROFL*!!!!!!!!!!!!

Малинка
05.11.2008, 10:58
Дякуємо за розповідь!:)Але бажано зробити фото Вашої акви,та риб.Тому що назва "трофі"не зрозуміла:confused:Тоді на форумі можуть багато чого корисного порадити,але і самі почитайте*RTFM*багато інфи тут є.Мені єдине не зрозуміло з Вашого профілю,"освітлення -на ніч" це як?Риби теж спати хотять:D.

:)Аха саме так ...я думаю що хотять спати і тому на чіч виключаю,а зранку знову включаю.Неправильно?:cool:

Малинка
05.11.2008, 11:03
Спробую сфоткати свої акви.

Pavlo
05.11.2008, 15:43
chutav aj plakav*ROFL*!!!!!!!!!!!!
Не те слово , а по підлозі повзав , судома живіт схопила.
Давно я не читав такого .
Прохання до автора , будь ласка , ще !!!!!!

navy , фото , чого ? морга *ROFL*

tarni
05.11.2008, 15:58
Не те слово , а по підлозі повзав , судома живіт схопила.
Давно я не читав такого .
Прохання до автора , будь ласка , ще !!!!!!

navy , фото , чого ? морга *ROFL*

Гарно відповіли а ще краще допомогли початківцю(!!!) Не всі такі круті і не у всіх банка на по пів тонни (з меченосцями:)).

navy
05.11.2008, 16:12
navy , фото , чого ? морга *ROFL*[/QUOTE]

:DПавло! Чесно кажучі моя перша реакція була аналогічна:'(:),але вже не судіть строго,згадайте свою молодість і все стане на свої місця:D.Я рахую ,що таких дій ,та запитань після них завжди буде багато,тому ї людині користь та і народу на форумі не сумно буде:D.А як що ще й користь буде від наших порад то взагалі*THUMBS UP*,а потім*DRINK*.

Tarik_Nikita
05.11.2008, 16:26
Малинка, оце так історія, розвеселили Ви нас*ROFL**THUMBS UP**JOKINGLY*

Tarik_Nikita
05.11.2008, 16:29
Малинка, з Вашаго профіля -
"Догляд за акваріумом:
воду міняли ще в серпні. фільт верхній мию раз в місяць
Інші акваріуми:
на роботі 40 л. здається . я точно не знаю.на ньому не пише."

Воду бажано хоч раз в місяці підмінювати 20-30%, а об"єм акви можна визначити перемноживжи довжину*ширину*висоту

Pavlo
05.11.2008, 16:52
Гарно відповіли а ще краще допомогли початківцю(!!!) Не всі такі круті і не у всіх банка на по пів тонни (з меченосцями:)).
А "крутим", мечоносців тримати не мона? *VICKING* Де таке написано?
Писульку в студію з печаткою і висновком , "ще крутіших".
.

Anybias
05.11.2008, 18:22
Ia dymau scho Malynka na nas ne obrazutsia.
Adje nichogo nadzvuchainogo y nei ne stalosia,normalni pershi kroku pochatkivtsia,a veselo nam stalo vid maneru napusannia i opusyvannia sutyatsii,tum bilshe cho za poradou chu dopomogou nihto ne zvertavsia ,a tse byla prosto rozpovid iak dlia mene y jartivluviy formi.
Vubachaite iakscho vas obrazuv,hocha meni spodobalos!

Pavlo
06.11.2008, 09:56
До вищесказаного шановним Anybias-сом хочу додати своє звиняйте , якщо образив.
А стиль написання *THUMBS UP* . О.Вишня, А.Сова, П.Глазовий і Малинка :) когорта українських велетів . Малинка не полишайте улюблену справу пишіть , ще !
І ще раз, не ображайтесь , ми не хотіли вас образити.

Р.S. tarni, де та цидулка , яку я просив , щоб ви показали?

tarni
06.11.2008, 10:50
До вищесказаного шановним Anybias-сом хочу додати своє звиняйте , якщо образив.
А стиль написання *THUMBS UP* . О.Вишня, А.Сова, П.Глазовий і Малинка :) когорта українських велетів . Малинка не полишайте улюблену справу пишіть , ще !
І ще раз, не ображайтесь , ми не хотіли вас образити.

Р.S. tarni, де та цидулка , яку я просив , щоб ви показали?
Звичайно що можна тримати в 500л. "приблизно" 10 меченосців(точніше порахувати в такому об'ємі, мабуть важко:)). І з підміною води 250л./тиждень їм там непогано живеться*THUMBS UP*. А якщо рибам добре, то і акваріуміст задоволений*DRINK*
P.S. Ми обговорюємо акву Малинки, а на Вашу я б з задоволенням глянула у розділі "Прісноводні акваріуми учасників форуму ";)

Tarik_Nikita
06.11.2008, 11:37
взагалі тут тема "Акваріуістика І-Франківська" - вже так нафлудили:D

Pavlo
06.11.2008, 12:35
Тут більше не флудити не буду , відкрив нову тему , bitte schon туди
http://www.aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?p=5241#post5241

Охват Марьян
06.11.2008, 16:36
Суперова історія *THUMBS UP*

Малинка
11.11.2008, 14:59
Воду я міняю на 30 % щомісяця

Малинка
11.11.2008, 15:57
Дякую всім за вашу критику.
А всім хто підримав мене велике і щире дякую.
Я початківець..тай просто любитель ...я отримую задоволення від того що маю,а маю те , що маю.Буду пробувати щось удосконалювати якщо ви будете щось радити.
Прошу не судити сторого.:)
http://www.aquaforum.lviv.ua/forum/photoplog/index.php?n=415
http://www.aquaforum.lviv.ua/forum/photoplog/index.php?n=416
http://www.aquaforum.lviv.ua/forum/photoplog/index.php?n=422

navy
11.11.2008, 21:24
Дякую за фото.Перше ,що хочу повідомити-велика риба це так звана цихліда папуга(росте велика до 12-15см)тому вона не для Вашого об"єму,та ї характер не дуже.Лорікарій я щось не зауважив,а тісоми що на фото мають назву торакатуми.Гурамі у Вас дві самиці розрізняють стать за допомогою спинного плавца-самець має загострений,самиця округлий.Як хочете тримати живі рослинки то треба починати з невибагливих-валіснерія,лимонник,анубіас,деяки криптокорини.Та згодом з досвідом все стане на свої місця та налагодиться.:)

Малинка
12.11.2008, 12:25
Дуже дякую за поради і розяснення. буду пробувати посадити живі рослини.:)

GRM
12.11.2008, 15:02
Цікава історія, я думаю багато хто починав так само. Профі не родядяться ними стають, Попробуйте поміняти на більшу банку, простіше доглядати.

Малинка
18.11.2008, 17:02
Ну от даю звіт ...водорослі посадила...тепер чекатиму ваших коментів *RTFM* http://www.aquaforum.lviv.ua/forum/photoplog/index.php?n=431

SUPP0RT
18.11.2008, 17:34
Це у Вас кругла форма чорнополосої цихлазоми ?

Малинка
19.11.2008, 11:54

:( на жаль такої краси в мене не має.

Руслан
19.11.2008, 13:19

Якщо це кругла форма чорнополосої цихлазоми, то тоді це альбінос:D

kelast
13.12.2008, 09:37
:'( Просто бомба

Охват Марьян
15.12.2008, 20:16
Якщо це кругла форма чорнополосої цихлазоми, то тоді це альбінос:Dце не альбінос :)

це селекційна форма Archocentrus nigrofasciatus “White”

http://www.american.cichlids.ru/images/fishes/archocentrus_nigrofasciatus_white_f_(er).jpg

почитати можна тут (http://www.american.cichlids.ru/fishdesc.php?&fid=658)

ВодолаЗ
14.02.2009, 01:32
К Р А С А ! ! !