Показати повну версію : Мої акваріуми
Коротко про себе:
10років на зад завів свій перший акваріум зроблений з вази...
Через пів року поставив на 110 літрів нестандартної форми - площа 60х30 і висота 70см, експериментів я на ньому провів багато навіть умудрився 3 рази його розшивати і переклеювати...
Ще через пів року поставив на 70 літрів і того за рік в мене стояло 3 акви.
зараз 110 літровий існує як тераріум 473
колись він був як акваріум 476
маю ще два акваріума на 70л тільки немаю де ставити...
оскільки немаю можливості поставити великі акви то бавлусь з малими по 15л які я поставив на роботі.
477 478 479 480 481 482
Ці акви зробленні на природній основі жодних нагрівачів, фільтрів і освітлення.
Чищу раз в два місяці і все ок...
483 484 485
Tarik_Nikita
07.11.2008, 12:34
мені сподобалось*THUMBS UP*. Де взяли такі великі графіни і скільки приблизно такий коштує?
300грн маю ще два в наявності
я торгую склянимивазами і т.д.
*THUMBS UP*Цікаве рішення!Найкраще напевно ротану живеться.:D
коли я паїхав на щуку мені попався в малявницю ротан от я і вирішив його заселити в акваріум спочатку місяця півтора він нехотів нічого істи, але потім я присадив його на печіночний гранульований корм, і так вже рік він в мене живе - підріс...
Охват Марьян
09.11.2008, 19:13
Мені дуже сподобались акваріуми-вази.
Викладаю фото свого наступного акваріуму:
Спочатку я зробив тумбочку під акву, що правда вона є трохи більшою бо планую склеїти акву на 200 з копійками літрів. Тумбочку робив сам, отож вартість матеріалу винесло 60грн, конструкція така що з верху буде 200л, а аква яка є зараз вміститься під низ тумбочки...
Аква на 65л в мене була, тільки деякі шви перетярнув сіліконом для надійності.
Акву встановив 1 грудня 2008р.
Дно засипав білим кварцовим піском, який хоч і є дуже дрібним але важкий і швидко осідає. Навіть коли риба пливе по самому дну пісок немулиться.
Декорації всі були в наявності: вапняк з якого склав пищеру привіз з моря, дерево мені подарували і воно стояло на шафі без потреби я і знайшов йьому цікаве примінення, штучних рослин маю достатньо з них і вибрав одну, і два круглих мохи купив.
Крім того маю кілька внутрішніх фільтрів з яких вибрав один, був ще один терморегулятор який десь посіяв і змушений був купити новий а також докупив лампу з синім світлом на 55см. Лампу накрив шоб світло небило по кімнаті - картонна труба на яку намотують плівку, тканину і т.д. розпустив повздовш-пополам зашліфував і пофарбував оранжевою фарбою з балона яка була в наявності.
Отже бютжет акви: 145грн
1. тумба - 60грн
2. терморегулятор - 30грн
3. лампа - 55грн
Добре є.Для Танги чудова аква,особливо для мушлевців.Для Малаві теж непогано але маловата по об"єму.Відкрий таємницю таким піском в Вашому районі є можливість розжитись?
Нажаль ні...
цей пісок з Харківських карєрів, я його діставав зі склозаводу на якому колись працював, з вітам і ті вази які я показував вище. Класно шо той пісок вже пересіяний і промитий, я ого промивав тільки кілька разів а вода була мутна тільки першого разу...
В свому районі я перепробував різні білі піски, але всі вони подібні до того шо є у Вас в Ясниськах.
А Ви креативний :) оригінальний підхід до оформлення, красота *THUMBS UP* Так тримати!!!!
Прикольно:D! Так тримати дальше!!!*THUMBS UP*
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009