Показати повну версію : моллінезії агресивні
У мого півника розкішний хвіт стає подібним на лахміття:( з появою двох чорних моллі:( а тут ще біда - самочка півника погризена - на спинці чітко видно два надкуси:'( невже моллі такі агресивні????
До появи моллі мій півень мирно вживався з анцитрусом, корідорасами і з самочкою (за останні 4 місяці прикрих випадків не було)
У кого є моллі, будь-ласка, розкажіть про їх особливості поведінки:confused:
:confused:Взагалі то моллі не відносяться до вередучіх риб,тим паче вони люблать харчуватись рослинною їжею*RTFM*.На мою думку тут причина в бажанні півників їти на нерест а самка може бути не готова-звідси ї конфлікт в родині півників:D.Не помічали півник не намагався будувати гніздо з піни на поверні води?
navy, взагалі-то півень курку по кутам гонить , а не навпаки:)
самочка півника погризена - на спинці чітко видно два надкуси , щоб молі хребти рибам гризли , це якісь мутанти , здихайтесь їх , або псячу буду їм зробіть і костомах накидайте , може їхній норов стане лагідніший:D
В мене теж колись жовта молінезія гризла вуалехвоста за бік(без видимої на те причини). Зробіть хуліганам ізолятор: обрізана пластикова банка з дирочками, яку прицепіть до акви, і їсти їм не давайте, хай знають, як гризтися!
[QUOTE=Pavlo;5413]navy, взагалі-то півень курку по кутам гонить , а не навпаки:)
Отож ,я і каху що невідомо хто кого топче:D.Головне щоб до господарів не дістався:D
Головне щоб до господарів не дістався
ronja , ви там обережно їх годуйте , щоб до ваших пальців не добралися:D
Півень щось вже місяці 3 як заспокоївся і нічого навіть не думає будувати
У мене півень на диво спокійний і на решту співмешканців не реагує!)) А от з появою моллі почалися чудеса!((((
Який вік у півня?А взагалі дивна склалась ситуація,щось тут не так :eek:.послідкуйте уважніше за своїми підлеглими.Я впевнений що знайдете розгадку.:confused:
navy , півні в принципі є флегматичні рибки , щоб їх розрухати потрібен суперник реальний , або віртуальний (дзеркало).
ronja , півню кілько літ :) , якщо вже мужчина , щоб він став батьком потрібна стимуляція . Покажіть йому кіна для дорослих , журнальчики ,такіж, полистайте ....:D Жартую :D, без образ !?
Ці риби легко розводяться , якщо пара статево зріла стимулом для нересту є масована підміна більш м’якшої води і підвищення температури на 2-3град. І тоді ви зможете насолодитися спостерігаючи за таїнством виведення потомства .
тернеция
16.11.2008, 18:17
Моллинезии - рыбки шустрые, попробовать на зуб чего-то новенького никогда не откажутся (а вдруг вкусно?) :), а петух - его не растолкаешь... Поэтому не надо сажать вместе столь разных по поведению рыбок.
А я кажу що чорні молінезії - то агресивні рибки. Розкажу випадок з власного досвіду.
Було це дуже давно, але думаю що чорні Молі не змінилися. Ще як був я школярем, відповідно грошей мав мало, а рибок хотілося мати багато. Так от, купив я якось на краківському пару чорних молі - самка от-от мала кидати мальків. Так і сталося. Коли я приніс їх до дому, то відсадив її. Получив десь із 20 мальків. Всі вони виросли самцями. Поки росли, я їх тримав в окремому акваріумі, а коли досягли розміру в 2-3 см перекинув в загальний акваріум. Самчики були дуже гарні! Але вони влаштували таку двіжуху в загальному аквасі! Першою загризли свою мамуню - заганяли і задзьобали. А потім порозганяли по кутах всіх решта мешканців. Ну словом, я їх десь там пороздавав. Але враження лишилося таке, що чорні молі дуже агресивні!
Кійко Микола
19.05.2012, 17:00
Не знаю в знайомого є навпаки каже що дуже спокійні рибки, хоча в нього ще повно різних ( і навіть несумісних) риб:D
Taras Khmyz
19.05.2012, 17:53
У кожної рибки різний характер,молінезія може бути спокійна або буйна.Пригадую одного разу в мене моллі бушувала то я її злапав кілька секунд потримав в сачку а потім кинув до гупій 23 л.(зараз це креветочник)потримав там її 3 тижні потім випустив у загальний,відтоді вона була спокійна як двері.
p.s.Рибка залишилась здорова і не травмована.
Кійко Микола
19.05.2012, 17:59
Рибка залишилась здорова і не травмована.
Радий це чути:D
Раніше в неті знаходив що моллі можуть стати агресивни через зяберних паразитів.
p.s.Чи правда не знаю, але і це не виключено.
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009