Показати повну версію : Де в Львові замовити акваріум не стандартного розміру.
Вітання усім! Хто порадить де в Львові замовити акваріум не стандартного розміру так як хочу вбудувати його в стінку на дві кімнати. Треба виготовити саму банку + кришку з освітленням. Цікавить ціна за літер, розміри приблизно 150х80х50, детальні дам при замовлені. Дякую за поради на перед.
Ну, якщо є трохи грошенят:) то рекомендую звернутись до рубрики Аквамагазини регіону (http://www.aquaforum.lviv.ua/forum/forumdisplay.php?f=42) та починати надзвонювати зараз, бо через 1.5 тижні подорожчає газ *RTFM* і мабуть ціни знову дружно почнуть піднімати свою планку:-!
Я колись також хотів замовити нестандарт, але це виявилось суттєво дорожче від стандартних і прийшлось відмовитись від ідеї.
Нестандартні акваріуми можна замовити на Краківському, зокрема в Руслана чи конкурентів:). А от з кришкою складніше, мало хто береться робити, та і дорого це. Я б порадила замість кришки накривне скло і зверху світильники (Атман, СанСан, чи ін).
Охват Марьян
19.11.2008, 14:29
Яка висота акваріума 50 чи 80 см ?
Висота 150, довжина 80, ширина 50, цев сантеметрах звісно, За краківський знаю та хочеться мати з чого вибрати. Це для донечки має бути подарунок на день народження і мені потіха.
:confused:Я все правильно зрозумів висота-150:eek:В такому випадку Ви його обслуговувати не зможете*DASH*.Чи є вже досвід хотілось би почути.:)
Охват Марьян
21.11.2008, 00:28
Висота 150, довжина 80, ширина 50, цев сантеметрах звісноЦей проект є технічно не можливим.
Якшо брати довжину 150, ширину 80 і висоту 50 - це буде нормальним акваріумом.
150х80х50 - 8грн. за літр.
150х70х50 - 5грн. за літр.
Світильник в залежності від кількості ламп буде мати відповідну ціну. Якщо цікавить пишіть в аську :)
Yorik ateist
21.11.2008, 14:20
Висота 150, довжина 80, ширина 50, цев сантеметрах звісно, За краківський знаю та хочеться мати з чого вибрати. Це для донечки має бути подарунок на день народження і мені потіха.
скажіть, будь-ласка, а якім чином ви його маєте встановлювати в стіну? ви врахували зазор на кришку? а зазор на те щоб ви могли засунуть руку в акваріум? і взагалі, у вас довжини рук вистачає щоб дістати дна акваріума?
якщо все врахувати то і 80см висоти буде багато. і доглядати за ним буде важко..
Охват Марьян
21.11.2008, 21:07
Вот акваріум на 100х22х22 см. + світильник 17см.
Обслуговувати його не важко :)
Игорь Семенов
27.11.2008, 10:09
А хто скаже де у Львові можна замовити скло з точною порізкою, шліфуванням і поліруванням торців.
Хочу зробити відкритий акваріум для креветок (25х25х25) .
Охват Марьян
29.11.2008, 09:57
Я скажу (в приваті/асьці, звичайно :))
Замовити можна, але обійдеться ДОРОГО. І обслуговувати практично не реально.
На "Краківському Ринку" там 4 класних зоомагазини!
Цілком вірно каже Марян, все можливо в обслуговуванні при умові якщо знаєш як???
А де замовити , це я тобі скажу по секрету, звяжись з Маряном!!!!!!!!!!!!!!!:)
K@SPER, Grisha, перед тим як щось писати дивіться на дату останнього повідомлення.
LameAngelo
12.05.2009, 15:31
http://www.e-lviv.net/89/529/
Можем допомогти з виготовленням акваріуму з оргскла будь яких розмірів.
Так як виготовляємо вироби з пластику. Виконуєм фрезерну та лазерну порізку. 225-84-85
Охват Марьян
05.08.2009, 20:19
Можем допомогти з виготовленням акваріуму з оргскла будь яких розмірів.
Так як виготовляємо вироби з пластику. Виконуєм фрезерну та лазерну порізку. 225-84-85Про свою фірму прошу створити тему у розділі "аквамагазини регіону" та вказати вид послуг та контактні дані. *RTFM*
krokodul
05.11.2009, 17:20
СКІЛЬКИ БУДЕ КОШТУВАТИ АКВАРІУМ ВИСОТА 50, ШИРИНА 50, ДОВЖИНА 80
І СКІЛЬКИ ЦЕ БУДЕ ВМІСТКІСТЬ ВОДИ? ДЯКУЮ!
krokodul,
перемнож 5х5х8=200 л.*DASH**JOKINGLY*
АКВАРІУМ ВИСОТА 50, ШИРИНА 50, ДОВЖИНА 80
І СКІЛЬКИ ЦЕ БУДЕ ВМІСТКІСТЬ ВОДИ? ДЯКУЮ!
Якщо помножити висоту, ширину та довжину, отримаємо загальний литраж у 200 литрів.
Знов navy випередив.:D
krokodul
05.11.2009, 23:33
А яка ціна ВИСОТА 50, ШИРИНА 50, ДОВЖИНА 80 буде?
В Ужгороді зроблю за 2 грн за литр.
krokodul
07.11.2009, 11:47
Яка товщина скла 4-5? І як з Ужгорода забрати акваріум до Львова
?
krokodul,
Думаю, дорога Вам дорого обійдеться... Тому шукаєте десь у Львові, наприклад на Краківський базар в суботу підійдіть... Попитайте, поторгуйтесь... Зайдіть в магазин "В Руслана" http://aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?t=1273
Продавець п.Руслан або щось Вам порадить, або і сам візьметься за виготовлення...
Якщо потрібно звертайтесь.
050 192-81-22
Доброго дня.
Хочу придбати акваріум орієнтовно на 250 л
В одному магазині бачив щось такого типу... але за 2800грн(з піддоном і кришкою)
За скільки орієнтовно можна взяти такий комплект у Львові?
а на скільки дорощий варіант з гнутим переднім склом?
мені потрібно десь найти акву на 700 літрів,прямокутну чи можливо це зробити у Львові і де?
:confused:
Виготовлення, встановлення, обслуговування акваріумів всіх типів.
Прісноводна і морська акваріумістика, тераріуми.
Устаткування на замовлення.
Тел. +380677555251 Назар
На форумі apogon
мені потрібно десь найти акву на 700 літрів,прямокутну чи можливо це зробити у Львові і де?
:confused:
можете звернутись до мене 0673718780
sergiy79
09.05.2010, 03:32
FENIX!!! Якщо Ви хочете якісний ,хороший акваріум,то зверніться до apogona.80677555251.Особисто мені,він робив дві банки,одна-390 літрів,а друга -440літрів.я дуже -дуже задоволений!!А головне не дорого!*THUMBS UP*
можете звернутись до мене 0673718780
доброго вечора....так на літрів 350.400.скильки меніб обійшлись.дякую:)
доброго вечора....так на літрів 350.400.скильки меніб обійшлись.дякую:)
Залежить від типу скла(коефіціент поглинання світла,поліроване чи ні і т.п), якості обробки скла та типу обробки після поклейки також параметрів(визначають товщину скла) та ін . діапазон 1000-10000грн
Vitalik_only
14.05.2010, 23:57
А ніхто не хоче показати, як клеють акваріуми? Дуже цікавить, тим більше нікому з Вас не складу конкуренції бо з іншого міста!*DRINK*
http://www.youtube.com/watch?v=WuC9TXrDqbM
Или читаем вот здесь. (http://www.aquafanat.com.ua/pages-view-276.html)
Vitalik_only
15.05.2010, 00:38
Doc-tor, ви хочете сказати що варто підпирати банками стінки? Мене більше інтересує поклейка банки за один підхід, щоб у швах не було бульбашок і подальша обробка швів!
Я б взагалі казав замовляти акваріум у професіоналів!
хто його знає як ти той акваріум склеїш!потритиш купу сил а потім десь тікти почне!
Vitalik_only
15.05.2010, 00:46
Я б взагалі казав замовляти акваріум у професіоналів!
хто його знає як ти той акваріум склеїш!потритиш купу сил а потім десь тікти почне!
То що всьо як вогню боятися? Маршрутками їздити бо власною машиною можна зробити ДТП, кран на кухні самому не робити, а визивати мега-дорого сантехніка?
Doc-tor, ви хочете сказати що варто підпирати банками стінки? Мене більше інтересує поклейка банки за один підхід, щоб у швах не було бульбашок і подальша обробка швів!
Скористайтеся http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:o78WRIXSFwEmKM:http://www.ista.lv/upload/news/news/google_logo.jpg*DRINK*http://www.google.com.ua/webhp?hl=ru
Vitalik_only
15.05.2010, 01:01
Скористайтеся http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:o78WRIXSFwEmKM:http://www.ista.lv/upload/news/news/google_logo.jpg*DRINK*http://www.google.com.ua/webhp?hl=ru
Гуг-гугл-гугл....чуть шо і зразу гугл. Практика, потрібна практика!!!!!!!!!!!!!!
То що всьо як вогню боятися? Маршрутками їздити бо власною машиною можна зробити ДТП, кран на кухні самому не робити, а визивати мега-дорого сантехніка?
це зовсім різні речі
Практика, потрібна практика!!!!!!!!!!!!!!
Тогда батюшка сам, сам, сам. Тут никто не поможет.:D
Vitalik_only
15.05.2010, 01:07
Хотілося би побачити як працюють професіонали!
Охват Марьян
15.05.2010, 01:12
Grisha,
GRM,
fisher,
sergiy79,
Непотрібно тут робити дошку оголошень, даємо ссилки на теми (розділи) тих фірм на форумі!!!
sergiy79
15.05.2010, 17:30
вам потрібно якісний аквас??????????????????? чи тихнологію виготовленя!!!!! ::cool:кажіть як йе,скоріше буде толк:),а може і ні!:(
а чого ви говорите за всіх...я на форумі не довго,но замітив багато знающих людей...*THUMBS UP*
Юран, не путайте відповіді Doc-tor-а іVitalik_only з іншими.:mad:
Vitalik_only
16.05.2010, 00:17
вам потрібно якісний аквас??????????????????? чи тихнологію виготовленя!!!!! ::cool:кажіть як йе,скоріше буде толк:),а може і ні!:(
Мене інтересує технологія виготовлення!
Охват Марьян
16.05.2010, 00:23
Мене інтересує технологія виготовлення! про це в іншій темі в цьому ж розділі
хто у Львові може склеїти акву розміром 60*27,5*45 і яка орієнтовна ціна такої акви?
b88,
аква, як на мене, буде не зручною !
на краківському можна запитати у п. Руслана в магазині або попитати в тих хто там торгує в кіосках !
angelvasia
25.08.2010, 16:33
Я того тижня клеїв на заказ таку ж, то взяв 35 грн, то як із сусіда, а якби жив у Львові, то клеїв форумчанам б за задоволення!!!:):):)
APload, я хочу акву під конкрктне місце... відповідно розмір диктує місце яке вже є в наявності....
angelvasia, а переслати ніяк не можливо?
angelvasia, а переслати ніяк не можливо?
або приїхати у Львів і поклеїти... *JOKINGLY*
Охват Марьян
25.08.2010, 23:07
b88,
хто у Львові може склеїти акву розміром 60*27,5*45 і яка орієнтовна ціна такої акви? Тему обєднав, читайте попередні дописи щоб отримати відповідь і старайтесь користуватись пошуком на майбутнє перед написанням допису.
skate686
09.11.2010, 11:59
я зі львова ))))
можна купити досить нормальний акваріум на 240 літер за 2500 з тумбою кришкою піддоном та вигнутим переднім склом)))
тумба стандартна чорна якщо замовляти коричневу вийде дороще десь 2700
skate686, перш ніж відповідати - глянь на дату написання поста! *RTFM*
думаю він вже давно собі придбав все те, що хотів
Скільки приблизно коштує аквас на 400л.прямокутний,любих розмірів без кришки і піддона.??
1450-1600грн(скло 10-12мм)
ЕММА, вже більше.
FENIX, рахуйте самі. Скло подорожчало, 10 мм - 280 грн за м2, 12 мм - 350 грн за м2. Шліфовка по 20 грн погонний метр. Сілікон 2 туба, дешевий тут не пройде. Сама робота по склейці.
Охват Марьян
18.12.2010, 23:30
FENIX, 5 гривень за один літр (дешевше не вийде).
FENIX, 5 гривень за один літр (дешевше не вийде).
Планую акваріум на 500 л,рослини.На яку суму розраховувати?До кого звертатись?Буду вдячний за пораду.
MotaMota
26.12.2010, 22:04
Суми завжди мало :) На форумі купа лінків, пошукай. Я свій робив в Назара, ПП Заньковський. Всім задоволений.
Охват Марьян
26.12.2010, 22:11
SSH, Теми обєднав, прочитайте попередні сторінки
Планую акваріум на 500 л,рослини.На яку суму розраховувати?До кого звертатись?Буду вдячний за пораду.
В бюджет вкладено тільки вартість банки чи як. Можна також звернутися і в "Бульку" що на Сихові (Аквацентр "Булька" пр.Червоної Калини 113 , 050 192 81 22 , 222 64 99) Замовляв собі там акваріум на 60 л. роботою задоволений повністю, швидко, якісно та надійно. РЕКОМЕНДУЮ
П.С. Бо крім банки треба:
- тумбу під акваріум;
- світло (люмінесцентні лампи або МГ лампи) з баластами;
- кришку або підвісний світильник;
- фільтраційну систему,
- систему подачі та зливу води (можливо осмос);
- "складний" грунт;
- добрива (самоміс або фірмові);
- подачу вуглекислоти СО2 (балон+редуктор+електромагнітний клапан+ел. таймер+булькорахувач+реактор або розпилювач+тест на вміст СО2 у воді);
- різні тести для води;
- та ще багато чого іншого.
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009