Показати повну версію : Краб
Порадьте як правильно годувати радужного краба. По рекомендациям 1 раз в 2-3 дня так i годував. проводив експеримент одну недiлю годував кожен день тими самими порциями все зiдав пiд ноль. тому в мене питання чи не за мало 1раз в 2-3 дня його годувати? такого варианта як перекорм не може бути тож не риба корм на сушi воду не псуе -чи я помиляюсь.Неохота мучити краба голодуванням.ПОРАДЬТЕ!
Грустинка
04.03.2011, 22:57
Если честно, я точно не знаю. Я каждый день кормила, когда они жили одни - и всё было отлично. Теперь они вместе с рыбами живут, и им тем более есть что пожевать каждый день - и тоже все хорошо, ттт.
корм на сушi воду не псуе
рештки корму треба прибирати завжди, як тільки краб на корм перестає реагувати. Так принаймні пишуть люди, які намагаються створити крабам нормальні умови. Для отримання достойної інформації, а не догадок, треба читати, наприклад, тут : http://www.panzerwelten.de/forum/thread-1012-post-9164.html#pid9164
На англійській тут майже нічого, все на німецькій. Якщо прочитаєте, що пишуть німці, то зрозумієте, які дурниці публікують на російськомовних сайтах :). Не зустрічав на сайтах СНГ людей, котрі б тим крабом займались хоча б менш-більш серйозно.
Тому консультуюсь з знаючими людьми що хочу створити для нього бiльш менш нормальнi умови.Залишки корма звичайно не залишаю але таке було раз або два все зiдае пiд ноль. Можу сказати з не великого досвiду скiльки даш стiльки зiсть.Просто хочу почути як правильно годувати щоб наступним його домом не стала наша львiвська каналiзация.
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009