Показати повну версію : Де у Львові можна купити Philips Aquarelle, Philips 830, Sylvania 830 ?
Хто може підсказати, де у Львові можна купити Philips Aquarelle, Philips 830 або Sylvania 830(30W) ?
П.С: бажано практично а не теоретично
Охват Марьян
15.01.2008, 21:39
Хто може підсказати, де у Львові можна купити Philips Aquarelle, Philips 830
У салонах "Електро майстер"
На сайті http://www.majster.lviv.ua/ знайдете всі адреси магазинів
Sylvania 830(30W)
Під замовлення з Польщі
П.С: бажано практично а не теоретично
Тобто :confused:
"Електро майстер" на сайті можливо і має, але чи є вони реально в наявності в магазині?
Тобто
Біготня по магазинах не дуже влаштовує. Чи хтось купляв останнім часом, щоб сказати точніше?
Охват Марьян
15.01.2008, 23:40
"Електро майстер" на сайті можливо і має, але чи є вони реально в наявності в магазині?
В "Електромайстер" є майже завжди в наявності всі види ламп, а сайт виложив щоб не копіювати адреси.
9.01.08р брав Philips Aquarelle на вул. Городоцька, 104
Народ, підкажіть де у Львові можна купити таку лампу і бажано по нормальній ціні. А то моя прослуживши 2 роки згоріла, а бігати по базарах часу немає.
Охват Марьян
27.06.2009, 21:33
Сам шукав, у Львові незнайшов. Маю вихід в магазин освітлення, там вона коштує 15 дол.
Таку лампу якущо не купити, то можна замовити на "Маккомі", що на Науковій 7_а.
Дякую за поради, але сьогодні таки знайшов у Львові. Спочатку в неті нарив сайт http://lampochka.lviv.ua/ Подзвонив в магазин. Судячи зі всього продавець там не зовсім в темі. Подзвонив на вказаний там мобільний - попав до власника (як виявилось, власник теж захоплюється рибками). В наявності була і Daylightstar і Grolux. Першу купив за 120 грн., другу за 30 грн.
Здраствуйте!Подскажите где во Львове можно купить ЛЛ Филлипс 36-38Вт.Х-ка 830(2шт)-865(2шт).Возможно знаете цену,вообще прекрасно,а то унас только 765 серии(?).Спасибо*DRINK*
Aquariumist
04.12.2009, 21:23
Підскажіть будь-ласка де у вас у львові (адреса) :confused:можна придбати лампу:
SunSun T5 H 24W, 55 см.
і яка її ціна:
http://www.arowana-im.com.ua/product_info.php?cPath=45_46&products_id=1969
okonor155
04.12.2009, 21:25
Я б поміг залюбки та сам не знаю
MotaMota
22.03.2010, 21:13
Шукав у Львові Philips 830, 840, Sylvania Grolux (усе Т8 30W) в спеціалізованих магазинах та гуртовнях міста. Отримав такі результати:
- магазин Світлофор - філіпси по 54 грн, гролюкс 69 грн, усі лампи тільки під замовлення, в наявності повний "0".
Здавалося б все ок - але шукаєм дешевше.... поїхали...
- мережа електромайстер - філіпсів ТАКИХ немає в наявності є 15W - будете брати? (питання завело мене в ступор)... запинаючись спитав чи вони підходять? - ні... а сильванією взагалі не займаємось....
підсумок - no comments
- lampochka.lviv.ua - на питання чи є вищенаведені лампи отримав унікальну відповідь як на інтернет магазин - ну ви приїжджайте до нас, і ми задзвонимо на склади і скажем чи можемо дістати. Попросив дізнатися без приїзду в магазин, за 3 години дізнався "умапамрачітільний секрет" - таких ламп на Україні взагалі немає на складах. Сперечатись не будем, чемно кажемо дякую.
підсумок - типовий представник"українського бізнесу"
- Капро Львів - філіпс 830 є в наявності, вартість зашкалює - усієї решти немає і "привезти одну штуку ніхто Вам не буде навіть намагатися"
підсумок - жостко в лоб - але чесно, хоч це приємно.
- мережа електродім - наведених ламп немає і не буває - "тому що вони не ходові", пардон не "тому що" а "патамушо", не псуємо автентичність.
підсумок - нема "патамуша" нема, що ще додати.
- Софіт - в роздріб фіг шось продасть, підключаєм знайомих, - можна, но коли привеземо не знаємо, зверніться в світлофор так буде і вам і нам простіше.
підсумок - ладно іду в Світлофор.
Замовляємо лампи в Світлофорі (залишаєм контактний телефон, завдаток) чекаю тиждень, не дзвонять. Ладно дзвоню сам, не гордий, - так, є приходіть. Приходимо чекаєм 15 хв поки продавець шукає потрібні лампи. Виходить з щасливою посмішкою.
- Знайшов, але тільки дві, гролюкс не приїхав.
- Чому?
- Ну напевно її хтось раніше замовив.
- Як так???
- Ну таке в нас буває...
- Ладно замовити можна?
- Е... ні наразі їх немає, ви надзвонюйте кожні 2 тижні...
Підбираю впавшу щелепу з підлоги, замітаю віником розлетівшіся зуби. Іду додому...
Підсумок - не ту країну Гондурасом назвали.
розмір мого акваріума 100*40*40 під лампи 30вт. мені вже починає подобатися*DASH*
Сихівчанин
22.03.2010, 22:31
Шось схоже було зі мною коли замовляв у Софіті на Городоцькій (Мотозавод) Філіпс 965..
Десь зо 2 місяці їх тероризував, щоб з Києва привезли 2 штуки 18 Ват Т8.
Місяць часу надзвонював їхньому менеджеру, він все обіцяв, що підвезуть з понеділка, а далі дзвоню - а він каже сорі, я вже звільнився, з роботи звільнився, тому прошу не турбувати :)
Врешті тупо до них приїхав і запропонував завдаток, щоб точно привезли, менеджер полазив по базі і сказав, що якраз є в наявності ті, що мені треба...
От і придбав врешті, ціна десь 43-45 грн/шт, загалом лампами задоволений...
Висновок: Наші люди поки копня в пікантне місце недістануть, то і працювати нехочуть.
Philips Aquarelle 18 w-60 см придбав приблизно місяць тому у "Бульці" що на Сихові ,пр.Червоної Калини ( Санта-Барбара).
Можливо там є 30 W.:confused:
Чудовий вибір ламп є в Епіцентрі. Брав там :
Sylvania Aquastar
Osram Fluora
Sylvania 840
Бачив Акварелі філіпсові.
І я бачила. І в нормальну ціну.
рівно 2 тижні тому в Електромайстер замовив філіпс 840 120см.оплатив через Приватбанк за 2 дні отримав в Коломию ціна29.60 дуже задоволений дешевше не знаходив нінаодному сайті.
рівно 2 тижні тому в Електромайстер замовив філіпс 840 120см.оплатив через Приватбанк за 2 дні отримав в Коломию ціна29.60 дуже задоволений дешевше не знаходив нінаодному сайті.
Власне з 18 і 36 вт проблем не має
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009