КПК

Показати повну версію : Моя кришечка для аквариума...

Yorik ateist
14.12.2008, 14:34
на бистру руку зробив собі таку кришку..
правда дешо там лишнє, але мені нравиться..
ще б обклеїти її нормально..

Охват Марьян
14.12.2008, 16:58
А чи можете зробити фото зсередини ?

Yorik ateist
14.12.2008, 19:35
А чи можете зробити фото зсередини ?

в середині нічого складного.. нажаль не було часу зробити знімки..
в середині стоїть три лампи по 30W, одна фіолетова... на крику прикріпив дзеркало, щоб більще світла від ламп потрапляло у воду... передня частина (обклеєна чорним) відкривається, до неї прикріплена основна лампа яка світиться майже цілий день.. далі дві інші вмикаються автоматично десь о 10.00, і вимикаються - 18.00..
в коробі над кришкою всі провода, і дроселя, а вентилятори поставив провсяк випадок, для охолодження дросельної системи, бо дуже гріються..

kelast
14.12.2008, 20:35
Конструкція цікава . З чого робив корпус ? Якщо з фанери чи ДСП чи не боїшся що з часом це щастя розбухне і розвалиться ?

Yorik ateist
14.12.2008, 20:45
Конструкція цікава . З чого робив корпус ? Якщо з фанери чи ДСП чи не боїшся що з часом це щастя розбухне і розвалиться ?

корпус з водостійкої фанери.. щоб так сильно розбухала то не помічаю.. хоча в 2-х місцях трішкі є.. а саме в задній частині навколо отворів де виходять шлангі..
отвори зроблені так що волога не затримується під кришці а виходить з під неї не осідаючи на ній..
будете питати на рахунок випаровування води.. )) за 3 тижні долив 12л води... температура стабільна...
а взагалі то маю мету зробити собі тумбу під акву і в тому ж стилі кришку на неї.. конструкція, думаю залишиться та ж..

kelast
14.12.2008, 20:50
корпус з водостійкої фанери.. щоб так сильно розбухала то не помічаю.. хоча в 2-х місцях трішкі є.. а саме в задній частині навколо отворів де виходять шлангі..
отвори зроблені так що волога не затримується під кришці а виходить з під неї не осідаючи на ній..
будете питати на рахунок випаровування води.. )) за 3 тижні долив 12л води... температура стабільна...
а взагалі то маю мету зробити собі тумбу під акву і в тому ж стилі кришку на неї.. конструкція, думаю залишиться та ж..

Візьми і пофарбуй емаллю з середини і більши нічого не буде розбухати

Yorik ateist
14.12.2008, 21:04
Візьми і пофарбуй емаллю з середини і більши нічого не буде розбухати

хороша думка... треба над цим поміркувать