КПК

Показати повну версію : Мій фільтр (своїми руками)

Yorik ateist
14.12.2008, 18:48
забув сфотографувати перед встановленням...
простенька система..
і напрочуд простий у використанні..

kelast
14.12.2008, 19:38
Нічого не видня,якщо чесно опиши своє творіння

Yorik ateist
14.12.2008, 20:03
Нічого не видня,якщо чесно опиши своє творіння

за аквою стоїть плоска 50-ти літрова банка з перегородками....
банка має 5 відсіків.. на першому фото видно як з акви в банку встановлено скляний перелив води... кудою вода самотьоком переходить в фільтр...
перший відсік запаковано лєсочною мочалкою, але перед нею стоїть крупнопориста мочалка (використовується для внутрішніх фільтрів)...
з першого відсіка в другі вода попадає верхом перегородкі, а з 2 в 3 під низом перегородки і т.д.
у 2 - біокераміка, лєсочна мочалка,
3 - цеоліт,
4 - біошари, підігрівач води,
5 - помпа, яка подає воду в акву..

kelast
14.12.2008, 21:02
за аквою стоїть плоска 50-ти літрова банка з перегородками....
банка має 5 відсіків.. на першому фото видно як з акви в банку встановлено скляний перелив води... кудою вода самотьоком переходить в фільтр...
перший відсік запаковано лєсочною мочалкою, але перед нею стоїть крупнопориста мочалка (використовується для внутрішніх фільтрів)...
з першого відсіка в другі вода попадає верхом перегородкі, а з 2 в 3 під низом перегородки і т.д.
у 2 - біокераміка, лєсочна мочалка,
3 - цеоліт,
4 - біошари, підігрівач води,
5 - помпа, яка подає воду в акву..

Це напевно круто . В мене стоїть проста помпа на 700 літрів і поролонова губка і ніби все ок . Але я ще занадто молодий щоб щось рекомендувати :)

Yorik ateist
14.12.2008, 21:25
Це напевно круто . В мене стоїть проста помпа на 700 літрів і поролонова губка і ніби все ок . Але я ще занадто молодий щоб щось рекомендувати :)

та тут нема нічого крутого.. це та ж система, як і у звичайних заводських зовнішніх фільтрах..
різниця:
1 - більший об"єм;
2 - обігрівач ховається у фільтр;
3 - можна напхати більше всякіх твердих і не тількі препаратів, ніж у стандартному;
4 - беззвучний;
5 - в 10 раз дешевший.

Димитрий Литвинов
12.09.2010, 06:25
Побольше бы фотографий, увидеть как и что.