Показати повну версію : Якiсть та надiйнiсть Wiwal,Wromak
Лабиринт
20.04.2011, 15:05
Прошу вiдгукнутися власникiв Wiwal та Wromak i по можливостi розповiсти чи задоволенi ви якiстю цiх акварiумiв.
Хочу придбати,але вагаюсь.
Хочу придбати без кришки(кришку буду замовляти окремо),цiкавить якiсть банки.
Прошу вiдгукнутися власникiв Wiwal та Wromak i по можливостi розповiсти чи задоволенi ви якiстю цiх акварiумiв.
Хочу придбати,але вагаюсь.
Хочу придбати без кришки(кришку буду замовляти окремо),цiкавить якiсть банки.
Скажу за Wromak, який у мене вже 5 років (http://www.aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?t=182): хоч коштує відчутно, але якістю я на разі задоволений *THUMBS UP*.
Петрович
20.04.2011, 16:45
Маю Wromak 180l http://www.wromak.com.pl/specyfikacje/akw/100x40x50%20AP.jpg , переднє скло опукле., повністю задоволений обробкою торців, шви акуратні, виглядають надійно.
Акваріуму майже 2 роки...
І я користувався Wromak на 30л. десь рік в мене був, зараз подарував племінниці, можу сказати що поклейка і шви акуратніші ніж в "природі"
Петрович
21.04.2011, 11:05
поклейка і шви акуратніші ніж в "природі"
я б сказав: "Небо і земля", в "Природи" або ковбасками неестетичні шви, або як в мого знайомого в 50л після року просто повідставали шви.
Лабиринт
22.04.2011, 22:55
Дякую за відповіді. Річ у тому, що я розглядаю Wiwal,Wromak як альтернативу Juwel,Ferplast.
Після огляду акваріумів Juwel побачив, що якість їх не така вже і висока, а кришка і супутнє обладнання взагалі не подобаються.
Ferplast набагато кращий, але більше 230л вони не роблять.
При огляді Wival,Wromak, побачив акуратні шви, ребра жорсткості і стягування. Мені сподобалося.
Володарів акваріумів Wiwal,Wromak не так багато, але від них чув хороші відгуки і жодного акваріума, що лопнув.
Тому думаю придбати Wiwal або Wromak,без кришки, кришку зробити на замовлення, а на різницю в ціні докупати обладнання, яке буде краще, ніж йде в комплекті Juwel і Ferplast.
Scorpion
25.04.2011, 00:11
Володарів акваріумів Wiwal,Wromak не так багато, але від них чув хороші відгуки і жодного акваріума, що лопнув.
Так починалось в мене 2р тому:
Дорого всім дня, або ночі. В мене також сталася біда. Купив акву на 220л, наповнив його водою, а він простоявши 12 годин взяв і тріснув. В результаті світить заміна ламінату в кімнаті. Тепер боюсь брати знову з таким великим об"ємом.
Була куплена тумба(виставив під "васервагу"), піддон(пластикове корито), аква(Д120хВ50хШ40, шкло 8мм, 2 підсилювача) і накривка (пластикова, лампи 2х30Вт). З етичної точки зору не хочу розповідати де купував, оскільки вже домовився про обмін. Але хочу поміняти на трохи менший(щось мене такі розміри вже лякають).
Колись тримав акву на 40л років зо 5, ніяких проблем не було.
Аква заводська фірми Wromak.
Може хтось мав подібні випадки? Тому хотілось би почути, як діяти, що в першу чергу робити? І ще запитання, можливо між тумбою і піддоном треба класти мяку пракладку для акваріумів, щоб зменшити натяги шкла. Чи не потрібно. Просто боюсь, щоб наступний не зробив так само.
:) Поміняв на 200л "Wromak", стоїть вже 2р. Наразі з ним без пригод.
Доречі,раджу взяти накривку також "Wromak" і просто доставити ламп. З естетичної точки зору вона виглядає краще ніж саморобна(на мій погляд) і по надійності я також з нею проблем не мав (за 2р поміняв 2 лампи і 1 стартер - тобто розхідники).
Хоча Вам видніше, справа господарська :) .
Лабиринт
26.04.2011, 02:07
Дякую всім за відповіді. Вибір зроблений. Сьогодні продавець мені показував акваріуми Wiwal і Wromak.Оглянув всі моделі, що цікавлять.Якість мені сподобалася. Сподобався акваріум Wiwal 450л, товщина скла 12мм.Думаю його придбати разом з тумбою.Польська якість залишила приємне враження.
Лабиринт
26.04.2011, 02:17
Доречі,раджу взяти накривку також "Wromak" і просто доставити ламп. З естетичної точки зору вона виглядає краще ніж саморобна(на мій погляд) і по надійності я також з нею проблем не мав (за 2р поміняв 2 лампи і 1 стартер - тобто розхідники).
Хоча Вам видніше, справа господарська :) .
Так.Сьогодні їх уважно оглянув, там є місце щоб поставити 3 лампу. Змінив свою думку.Думаю є сенс її купити.
Лабиринт а де Ви будете купувати акву? скиньте силку, хочу подивитись на ціни.
Лабиринт
26.04.2011, 19:47
Лабиринт а де Ви будете купувати акву? скиньте силку, хочу подивитись на ціни.
Купувати буду в Одесі. У магазина немає сайту. За ціну можу сказати, акваріум Wiwal 450л,с кришкою і тумбою коштує 5200грн. Мені зроблять знижку 10%
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009